M: SM-Poolot 2015 paita


OSTA OSTA

Kovakenttäpyöräpoolon suomenmestaruudet ovat tulossa. Voit tukea tapahtumaa hankkimalla virallisen tapahtumapaidan. Voit hankkia paidan myös ihan fiilistelymielessä, sillä tapahtuma on uugeempi kuin akankannot, kaljakellunta tai ilmakitarat koskaan.

Hienon paidan on suunnitellut ESA (muistetaan mm. 1V6V paidasta)

Paita on painettu siniseen 100% puuvillapaitaan, paino 180g/m2. Paidassa on useita värejä ja ne kaikki painetaan Suomessa! Painaja on luvannut, että painatus ei tunnu muovipussilta. Värit on painettu paidan etupuolelle.

Paita maksaa 22 euroa ja sen voi tilata TÄÄLTÄ

Tilausaika päättyy torstaina 4.6. kello 20:00, joten aikaa on vähän! Voit merkitä tilaukseen noudatko paidan turnauksesta vai tahdotko toimituksen postiin. Laita joka tapauksessa postiosoite niin voimme lähettää unohtuneet paidat. Paidan toimitus turnaukseen mennessä.

Lähetän maksuohjeet (tilisiirto) kun tilausaika on sulkeutunut ja tiedämme, että paitoja on tilattu tarvittava minimimäärä.

Taulukon rinnanympärys ei vissiin ole rinnanympärys?
Tai sitten aika hoikkaa saa olla.

Paidan leveys rinnan kohdalta.

Onks toi eessä vai takana? Jotenki toi kauluskohta vois antaa ymmärtää et bäkprint… Olnen väärässä? Kunhan tsegidi… Bäkprint ois kowa silti

Katopa setä tarkemmin, kaula-aukon raja näkyy kyllä.

Olnin väärässä kö mobiilitihrustin aamusilmillä.

Frontprintti ja tätsit

Bluus not mi color mut siisti on paita, ostaosta

Nostan tätä sillä säännöt eivät päde poolo sm:iin. 24 paita pitäis saada vielä menemään, jotta painaja painaa. Tilaa myös ystäville, sukulaisille ja lemmikeille.