Narkour

Munarkin etsimisestä jokavuotinen synttäriohjelma?

Tarkkana Kuusamossa!

Narkouraaja tarvitsee kaikkein nopeimmat lasit:
http://gloimg.gearbest.com/gb/2014/201406/goods-img/1401917861487-P-1753386.jpg
http://gloimg.gearbest.com/gb/2014/201406/goods-img/1401917861487-P-1753386.jpg
http://gloimg.gearbest.com/gb/2014/201406/goods-img/1401917861487-P-1753386.jpg
http://gloimg.gearbest.com/gb/2014/201406/goods-img/1401917861487-P-1753386.jpg

taustalle päättymättömällä luupilla vähän aiheeseen sopivaa musiikkityyliä:

Kalajoen x-gamesissa on viikonloppuna Narkour-näytös

Ot: mutta tiistaina sörkan metriksellä oli tiukka narklemania kun nuorison edustaja huito kaljapullolla kahta kurkipotkuja esittelevää vanhempaa nistiä.

Crusty - 11:54, 4.6.2015 » Ot: mutta tiistaina sörkan metriksellä oli tiukka narklemania kun nuorison edustaja huito kaljapullolla kahta kurkipotkuja esittelevää vanhempaa nistiä.
Itse näin tuossa just viikko-kaks takaperin Keskustorin kesää: iso joukko narkkareita otti vähän yhteen ja siinä sitten päälle kymmenen ihmistä löi toisiaan, potki ja hakkas päätä maahan. Huudettiin "naistenhakkaajaa", "vasikkaa" ja "pummia". Yksi makasi tajuttomana pää verta vuotaen, toista hakattiin tulppaanipuskassa ja kolmas peitteli tissiään, jonka revennyt paita paljasti. Se oli karua. Mutta hienoa oli kun poliisi tuli paikalle. Kaikki ryhtyivät auttamaan toisiaan pystyyn ettei kestat vie. Tajuton kaverikin (120kg) nostettiin pystyyn ja talutettiin hereille että pääsee pakoon. Ystävät siinä sitten lopulta vain vähän tappelivatkin. Seuraavana päivänä sama poppoo istuskeli kaikessa ystävyydessa porukalla katkenneiden tulppaanien lomassa.

Entisiltä kotikulmilta pieni tarina. Joskus takavuosina näin hienon juoksukaljayrityksen-gone-bad perinteisellä Franzeninkadun Siwalla Hesalanmäellä.

Juoksukaljamäyrikset napannut roisto juoksi kaupan ovesta kauheeta vauhtia ulos myyjä perässään, törmäsi ensimmäiseen pysäköityyn autoon, teki aika täydellisen kokovartalovoltin konepellin yli ja molemmat mäyräkoirat jatkoivat inertian voimalla katuun aiheuttaen melkoisen lasinsiru-kaljavaahto-cocktailin.

Täsmälleen samaan aikaan saapui risteykseen poliisiauto. Alkuperäinen suorittaja jatkoi juoksuaan Franzeninkatua alamäkeen, jolloin poliisiauton kajarista särähtä “Hei, älä viiti, pysähdy nyt.” - ja sankari pysähtyi, ja saatettiin takapenkille kertomaan tarinoita.

Täydellinen suoritus, täydellinen ajoitus.

dras - 13:31, 4.6.2015 » Kaveri oli töissä tossa lähikaupassa ja kerto, että suurimman osan ajasta noille juoksukaljoille ei voinu tehdä mitään, kun oli yleensä yksin kassalla. Mutta jos sattu olemaan hiljasta ja työkaveri paikalla niin se lähti aina juoksemaan narkkien perään ja hyvässä kunnossa ollessaan juoksi aina perässä parin metrin päässä (vaikka ois helposti saanu kiinni) niin kauan että narkit luovutti ja alko melkeen itkemään ku eivät enää jaksaneet. Noukki sitten kaljat talteen ja takaisin kassalle.
Näinkin se vähän on. Kaveri oli kotikyläni pahimmassa Siwassa hommissa, sieltä ammattilaiset hakivat aina kaikessa rauhassa juomat matkaan. Eräs sankari kantoi kahta mäyräkoiraa kassan ohi, mihin kaverini totes "ne pitäis maksaa". Ammattimies sanoi takaisin "sopii tulla koittamaan". Kaverini kehotti herraa katsomaan sitten kameraan iloisesti, rosmo teki työtä käskettyä ja käveli ulos. Poliisi tuli paikalle ja löysi kaverin viereisestä puistosta juomasta kaljaa. Toivat toisen packin avaamattomana takaisin ja katsoivat videolta varmistuksen, että oikea kaveri takakontissa. Juoksukaljaa ilman juoksua.

Tää ketju on muuten avoimessa fillarikeskustelussa :smiley:

Munccis - 13:46, 4.6.2015 »

Tää ketju on muuten avoimessa fillarikeskustelussa :smiley:

Eikä ole, mitä sää häröilet.
konkeli - 13:48, 4.6.2015 »
Munccis - 13:46, 4.6.2015 » Tää ketju on muuten avoimessa fillarikeskustelussa :D
Eikä ole, mitä sää häröilet.
Ne on nää kato nää huumekset. Ei vaan, kiitos igen!

Lappeenrannassa joskus vuonna kivi ja nakkimiekka. Istuin silloisen heilantapaisen kanssa jossain keskustan ravitsemusliikkeessä, kun joku asiakkaankuvatus tuli ostamaan multa kokaiinia. Kerroin, että ei ole edes kunnolla omiks tarpeiks, että voisko lähteä vaikka menemään siitä.

Esitteli hyvin tykitetyt hihansa, että “kato nyt, kyl sä mulle voit ihan hyvin myydä!” - ja kuinka ollakaan, kieltäydyin jälleen. Tällä kertaa asia ei jäänytkään tähän vaan hajanaisten hampaiden välistä leidi suhautti, että “vittu mä haen portsarin.”

rokpete - 14:30, 4.6.2015 » ei ole edes kunnolla omiks tarpeiks, että voisko lähteä vaikka menemään siitä.
hirvee tilanne :(((
FF - 14:31, 4.6.2015 »
rokpete - 14:30, 4.6.2015 » ei ole edes kunnolla omiks tarpeiks, että voisko lähteä vaikka menemään siitä.
hirvee tilanne :(((
arvaas muuten kumpi sai portsarilta enemmän ymmärrystä ja kumpi niska-perse -otteisen poiston ao. ravintolahuoneistosta?

Veikkaan että rokpete lensi katuun, koska leidi oli vakkari?

veikkaan et ei kumpikaan ja poke vetäs taskustaan peilin jonka jälkeen kävitte miesten vessassa?

järjestyshenkilö kuunteli sen leidin selostusta aikansa, naurahti, ja talutti sen pois - itse jäin etelä-karjalaisen seurueen pariin ihmettelemään tapahtunutta.

Tul mieleen yks keissi, siis tapaus, vuosien takaa, kun kuljin vielä lähijunilla. Oottelin junassa lähtöä steissiltä ja käytävän toisella puolella istui tukeva keski-ikäinen mies kahden keissin kanssa.

Siinä käytävällä kulki jos jonninlaista porukkaa, kun oli perjantai iltapäivä keskellä kesää. Yks niistä tempas keissin mukaansa ja lähti litomaan. Mies pomppasi ylös ja juoksi laiturille perään. Liian hidas. Silläaikaa toinen jannu poimi sen toisen keissin ja lähti vastakkaiseen suuntaan.

Siinä ihmeteltiin, että mitäs tapahtui. Konnarikin kävi paikalla, mutta narkit oli jo kummun takana.

Etteivät ois narkit piipahtaneet excursiolla Keski-Euroopassa. Siellä todella yleinen tapa viedä junassa yksin istuvan turistin/matkustajan kamat. Pakkohan narkkarinkin ammatissa on pitää taitoa yllä ja katsastella maailmaa.

ei oo häpee olla nopee :wink: