ENTINEN Yksivaihde Twitter

juu olin tos trekkailee vähä mustikkamaalla ja takas tullessa joutu käydä kebab kungenilt hakee pizza mis oli lihaa ku ei tollast trekkailuu millää kasviksilla jaxa ja niin

krusifixie - 17:14, 26.8.2018 »
wehola - 22:52, 25.8.2018 » Ihan semmosta kuule tulin kertoon, että jos joku nyt vielä sattuu polkemaan joskus Halikon seudulla, kannattaa käydä imasemassa bisset ja pizza/burgeri, Wiurilan Bistrossa. On meinaan ehkä paras pizza/burgeri mitä oon ikinä syönyt!
Tuli tänään kokeiltua, oli kyllä hyvä ja näyttely kanssa.
Siinä vasta miljöö missä historia, nykyaika, taide ja ruoka kohtaavat. Taidan mennä huomenna taas.
ununu - 14:57, 26.8.2018 » ootko H-O vaihtanu venturemaxiin vai optinen harha
Cowchipperi yhä, mut vaihdoin 46 -> 44. Low trail keken kanssa vähemmän wheel floppia, jolloin kapeampi tanko riittää
tmar - 19:04, 26.8.2018 »
kyttyra - 18:32, 26.8.2018 » Tein halloumi-kesäkurpitsapihvejä kermaperunoiden kera. Oli pirun hyvää mutta onneks en oo armeijassa koska siinä tapauksessa olisin varmasti jo kuollut nälkään varsinkin kun ottaa huomioon että aamupalaksi nautin kaurapuuroa omenahillon kanssa sekä yhden vaivaisen kananmunan.
haluan huomauttaa että juusto ja kerma eivät ole kasviksia
Voinko tulla peremmälle kertomaan, mitä eroa on kasvisruualla ja vegaanisella ruualla?

En halua rajoittaa sananvapauttasi.

Biciolli - 17:01, 26.8.2018 » Tämä on kyllä aika YV-henkistä hommaa.
Sikälikin että resiina on äännelaina ranskan draisiennesta, joka oli paroni Draisin 1800-luvun alussa keksimä lasten juoksupyörää muistuttava polkupyörän esiaste. [Ranskan wikipediassa](https://fr.wikipedia.org/wiki/Draisienne) on kuva raiteilla kulkemiseen soveltuvasta kaksipyöräisestä draisiennesta (ks. myös draisine).

iltalehti.fi/kotimaa/201808272201162723_u0.shtml

”Nyt sais Myrskyläntiellä monta spandexii apinaa”, vitsailtiin ammattikuljettajien Facebook-ryhmässä

No niin!

näitä odotellessa

Miksi edes kimpannutte näistä urospuolisten apinoiden soidinmenoista? Kaikki on täysin selitettävissä antropologian puolelta, täysin lajityypillistä käyttäytymistä.

pieni kyssäri: havaitsetteko koskaan vastaavia käytösmalleja saman lajin naarasyksilöissä?

FF - 15:37, 27.8.2018 »

näitä odotellessa

henk.koht. suosikit TOP3 toistaiseksi:

“Meilläpäin onntapana sanoa että mitä ohuempi rengas sitä pienempi äö”

“…kyllä on pienet murheet ja tekemisen puutetta immeisillä kun viitii kytätä toisten läpänheittoo”

“Tutkimusten mukaan pyöräily vähentää alapään verenkiertoa, mutta onko tutkittu, että mitähän noista spandexeista liukenee yläpään verenkiertoon?”

^^Kyllä.

Nietzsche Napero - 17:41, 27.8.2018 » Miksi edes kimpannutte näistä urospuolisten apinoiden soidinmenoista? Kaikki on täysin selitettävissä antropologian puolelta, täysin lajityypillistä käyttäytymistä. pieni kyssäri: havaitsetteko koskaan vastaavia käytösmalleja saman lajin naarasyksilöissä?
Itse asiassa kyllä, somessa, viimeksi tänään.

Laittaisin suoran lainauksen, mutta se mokoma laittoi mut estolistalle kun totesin, että pyöräilijöiden pelottelu niin, että kiihdyttää niitä kohti pitäen samalla tööttiä pohjassa on aika lailla typerää toimintaa.

Ja tämä toiminta johtui siis naarasyksilön mukaan siitä, että joskus joku pyöräilijä oli säikytellyt hänen tytärtään jalkakäytävällä.

Tästä samasta jutusta puhuttiin fb maantiepyöräilijöiden ryhmässä. Ottivat kuvat uhkauksista ja laittoivat asian näköjään eteenpäin. Voin itse henk.koht.sanoa että jos minut tuollainen laardipelle ohittaa kyynärvartta hipoen niin oli viimeinen ohitus häneltä.

:smiley:

vasaraasialainen - 15:35, 27.8.2018 » [iltalehti.fi/kotimaa/201808272201162723_u0.shtml](https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808272201162723_u0.shtml) [i] ”Nyt sais Myrskyläntiellä monta spandexii apinaa”, vitsailtiin ammattikuljettajien Facebook-ryhmässä[/i] No niin!
Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

“Kansan? Tässähän puhutaan eläimistä.”

Aukee niille jotka ovat lukeneet Aarne Ankkansa.

P.S. ÄLKÄÄ menkö lukemaan kommenttiosiota jos ootte huolissanne verenpaineestanne >.<

kyttyra - 21:55, 27.8.2018 » "Kansan? Tässähän puhutaan eläimistä." Aukee niille jotka ovat lukeneet Aarne Ankkansa.
Hep!

Se strippi jossa Aarne polttaa kääminsä jalattomaan autoilijaan on ehkä paras :smiley:

Eikä oo huono sekään jossa Aarne käy aukomaan päätään seksimurhaajalle todistaakseen että ruotsalaiset (miehet) on kaikki vässyköitä.

Toki noi on siitä kevyemmästä päästä.

Pitäis ottaa Aarnet työn alle taas.

Nietzsche Napero - 17:41, 27.8.2018 » Miksi edes kimpannutte näistä urospuolisten apinoiden soidinmenoista? Kaikki on täysin selitettävissä antropologian puolelta, täysin lajityypillistä käyttäytymistä. pieni kyssäri: havaitsetteko koskaan vastaavia käytösmalleja saman lajin naarasyksilöissä?
Minunkin mielestäni on todella alkeellista käytöstä kimpaantua urospuolisten apinoiden soidinmenoista. Tosin ovat ne menot aika naurettavaa katseltavaa. Toki naarasyksilötkin harrastavat soidinmenoja. Se näkyy mm. hiusten kohenteluna ja tarpeettomana meikin korjailuna. Sellainen typy on aika helppo "saalis".

Taas mennää