ENTINEN Yksivaihde Twitter

Konsta - 23:25, 21.8.2018 » No se ny johtu vaan siitä että se loppu on niin kiusallista 60-lukulaista höpsöttelyä.
miten kuvata Einsteinin villeimmät (myöhemmin vahvistuneet) teoriat niin, että hitaallakin sytytyksellä tajuaa ajan rakenteen muuttuneen? itsellä ei mitään hajua mutta ei toi todellakaan mikään huono suoritus ole.

Marc-Antoine Mathieun “Alkuperä” -albumissa on tosi hyvä yritys. Valitettavasti sitä ei enää löydy mistään. Jos tulee divarissa vastaan, niin kannattaa ostaa maksoi mitä maksoi.

Kaksiulotteiset piirroshahmot kehittelevät teoriaa kolmiulotteisesta maailmasta ja hämmentyvät ajan epäjatkuvuudesta.

Täysin ympyräksi kaareutuva neliulotteinen jätkänshakki, jota pelataan 4x4x4x4 matriisissa, on aika kiva peli, jossa tulee mukavia yllätyksiä sen neljännen ulottuvuuden ansiosta. Stä voi pelata kuudellatoista 4x4 matriisilla.

Steel is real sano Bob Goatse ku peräpäätä levitti.

Nietzsche Napero - 19:58, 21.8.2018 » Sormi pois suusta ja opettele korjaamaan kodinkoneet, loppuu se niiden jatkuva vaihto kun 3d-tulostuttaa hajoavat osat ja korjaa elektroniikan. Nykyään voit vaikka valmistaa omat piirilevyt kiinassa jos intoa riittää, oskilloskoopit, kolvit ja ym. mittarit ei mitään maksa. Ja youtubesta opit kaiken täysin ilmaiseksi.
Fak meillä astianpesukone ei osaa lopettaa enään vaan aloittaa ottamaan vettä. Saisko jollai electroboomin ohjeilla korjattua?

Riippuu mitä tarkoittaa “lopettaa enää”, jos tarkoitat että kone jatkaa veden ottamista niin tarkistaisin vedenkorkeudensäätimen. Jos taas tarkoitat että kone ei lopeta pesemistä niin logiikkapiirit kannattaa tutkia, mahdollisesti lopetuskäsky saa aikaan piirin nollaamisen jolloin ohjelma alkaa alusta.

Aika monessa koneessa ei ole mitään anturia vedenkorkeudelle, vaan putken halkaisijalla on rajoitettu maksimivirtaus ja magneettiventtiiliä pidetään auki n sekuntia jolla saadaan “riittävä” määrä vettä.

Erillisiä logiikkapiirejä en ole nähnyt missään koneessa, useimmiten piirikortilta löytyy yksittäinen custom-IC jonka merkinnöillä ei löydy mitään tietoa mistään ja kourallinen tukikomponentteja sen ympärillä.

Melkein kotiutettu 29er unit. Mietien et vaihteistaisko mut en taida kaipaa vaijereita.

jauhottiko oman alansa asiantuntija täällä juuri äsken kaikkien alojensa asiantuntijan

ei kai

Mä en vaan tajuu. Et jos saa bännit. Nii eiks sit saakkaa bännejä.

Jotta tiskikoneet edes pääsee läpi eu:n vaatimista energiastandardeista, tulee koneessa olla veden määrää mittaava automatiikka, lähetään ihan siitä liikkeelle. Logiikkapiiri on nimitys komponenttien ketjulle joka mahdollistaa automatiikan.

Konsta - 14:44, 23.8.2018 » Mä en vaan tajuu. Et jos saa bännit. Nii eiks sit saakkaa bännejä.
Onhan amerikassakin we dont negotiate with terrorah ja sit jostai uaen prinssin enon veli on maksanu kulisseissa kuus miltsiä

josso on tarpeeks kova ni ei voi saada bännejä

Pesukoneet harrastuksena kiinnostaa

Menis varmaan seksismilankaan, mut en oo tainnut kertaakaan laittaa kotona pesukonetta päälle. Oon vaan asentanut sen ja tyhjentänyt nukkasihdin aina välillä.

Konsta - 14:44, 23.8.2018 » Mä en vaan tajuu. Et jos saa bännit. Nii eiks sit saakkaa bännejä.
Kuka sai bännit, mut ei saanutkaan?

Niitse.

Pitäs varmaan noi pesukoneiden liitännät tsekkaa. Ammattilainen sano joskus radiossa, että 6kk välein pitäis. En oo koskaan.

Konsta - 14:44, 23.8.2018 » Mä en vaan tajuu. Et jos saa bännit. Nii eiks sit saakkaa bännejä.
Note to self: jos perseilyllään aiheuttaa bannit, riittää kun ddossaa vähän foorumia ja rekkaa uudella tunnarilla niin ei saa enää banneja.
Nietzsche Napero - 15:08, 23.8.2018 » Jotta tiskikoneet edes pääsee läpi eu:n vaatimista energiastandardeista, tulee koneessa olla veden määrää mittaava automatiikka, lähetään ihan siitä liikkeelle.
Kurkkasin tossa kahvitauolla [asiaa koskevaa direktiiviä ja sen liitedokkareita](https://ec.europa.eu/energy/en/topics/energy-efficiency/energy-efficient-products/dishwashers) ja