ENTINEN Yksivaihde Twitter

Silloin YV on laiton?

Hikky - 16:15, 21.4.2016 » E: Ja niin joo tais mennä ns lusikatkin jakoon
vitun hyvä. homosauna 100%

jaha ja jessehän lähtee sitte tampereelle 29.4 sinkkumiehenä

Tänään iski jostain syystä kova minivelokuume! Pitää varmaan ens kerran kun on Japanissa sovitella saisko sellasen kulkemaan purettuna matkalaukussa :smiley: en ihan tiiä mitä sellasella varsinaisesti tekis, mutta eipä sillä niin väliä.

FF - 17:25, 21.4.2016 » jaha ja jessehän lähtee sitte tampereelle 29.4 sinkkumiehenä
vittu mikä sausage fest #aah

Nakit ojossa aina mukana

Sweet

PRINCE KUOLI???
RIP

prince oli elossa?

rip!

Oh fooo. Jehova vs. Lääketiede 6-0 taas.

mohnomishe - 19:08, 21.4.2016 » PRINCE KUOLI???? RIP
Taas kerran huomaan että yksivaihde on mun pääasiallinen uutislähde.
Konsta - 19:23, 21.4.2016 »
mohnomishe - 19:08, 21.4.2016 » PRINCE KUOLI???? RIP
Taas kerran huomaan että yksivaihde on mun pääasiallinen uutislähde.
Sama. Facebookini ei esimerkiksi ollut vielä kuullut tästä.

Meinasin laittaa nousukahvat riseriin, mut löysinkin niin härskin bullhornin et laitoin sen. Temped to go full retard.

negaatio - 19:14, 21.4.2016 » prince oli elossa? rip!
tämä!

Voi vitalis. Duunista suoraan pyörällä himaan ja 2h aggressiivista posliinin halaamista… Piti juoksuaskeleita ottaa, että ehti. Nyt juon Jaffaa ja katon snookeria. VMP. Kirjaimellisesti.

Juu. Vatsatauti se on tosi metkaa!

Asentelin kuitukiekkoihin kumit. Vähän napsu 8 baariin pumpatessa. Onneks kiinamies laitto skene17 piikkisen ni ei tarvinu ellipseistä ratasta heti ryhtyä vaihtamaan. Jos sais huomenna dekaalit kiekkoihin ni sais kuvia. Hyvältä näyttää logottominakin mutta ehkä logoilla jopa parempi

Kai kuitenkin irrotit ja kiristit itse kiinamiehen rattaan? En brakeless vehkeessä luottais tollasiin valmiiksiasennettuihin.

madutin - 21:12, 21.4.2016 » Kai kuitenkin irrotit ja kiristit itse kiinamiehen rattaan? En brakeless vehkeessä luottais tollasiin valmiiksiasennettuihin.
Ei ollut kuin sormikireydessä joten kyllä. Rasvat toki väliin jne. Ei tässä mitään alottelijoita olla ;) kiitos huolenpidosta jos vaikka olisi virhe sattunut!

Joo, ittellä yksissä kiinakiekoissa oli ihan asiallisen olosesti esiasennettu ratas mutta parintonnin ajeluilla ja skidailuilla paikat pääs löystymään kuitenkin sen verran että lukkorenkaan kierteet meni :smiley:

Onko noi vähän matalammat kiinakuitukiekot yhtään Ellipsejä kevyemmät? Noi omat Reynoldsit painaa suunnilleen saman verran mutta niissä toisaalta onkin tota kehää melko lailla.

Paavi - 19:40, 21.4.2016 » Meinasin laittaa nousukahvat riseriin, mut löysinkin niin härskin bullhornin et laitoin sen. Temped to go full retard.
Laita bullhornin päihin nousukahvat. 110%