ENTINEN Yksivaihde Twitter

Naapurin kuusivuotias oli piirrelly talon eteen pihalle kuvia.

Kävin sitte ostamassa omat katuliidut, askartelin harjanvarresta mittatikun ja oon nyt iha fiiliksissä piirrelly värikkäitä ornamentteja. Ohikulkijat ovat ilostuneet ja kommentoineet mukavia.

Lumikko - 22:22, 12.4.2016 » Naapurin kuusivuotias oli piirrelly talon eteen pihalle kuvia. Kävin sitte ostamassa omat katuliidut, askartelin harjanvarresta mittatikun ja oon nyt iha fiiliksissä piirrelly värikkäitä ornamentteja. Ohikulkijat ovat ilostuneet ja kommentoineet mukavia.
Miten muistan että näistä piirtohommista oli joskus hesassa harmistuttu? No toivottavasti ei enää.

Piti lähteä nopealle karaokerundille mutta pitkän puolelle tais livetä

Jaha, luultavasti joku streptokokki/anglia/taunus/mikälie kurkunpäätä vaivaamassa tai en tiiä. Olin toki aiemmin päivällä koittanu tökkiä räkää liikkeelle chilillä joten oli oikein antoisa kokemus kiskasta iltaa myöten pari resilarsnapsia.

Koska oon vammanen, tuli hakeuduttua päivystykseenkin kun ei kinosta uhkapelaa. Onneks nekin ymmärs et oon vammanen niin saatiin näyte otettua samontein ja saan jo puolenpäivän maissa tietää mikä mua vituttaa seuraavat pari viikkoa.

Tykkäsköhän se hoitaja kun refleksinä yskäsin aika vitusti kun nieluuni osu vanutuppo?

Toivottavasti saat kurkkupaiseen. Se on kyllä semmonen kokemus, että toivon sitä kaikille rakkaimmilleni. Shit gets real.

Ja toivottavasti se uusii.

Ostin kengät. Saattaisin kokea tunteita niitä kohtaan, jos kykenisin rakkauteen.

kaukomieli - 22:16, 12.4.2016 » Ellen aivan väärin muista (tai ole ymmärtänyt tai kuullut väärin) niin taloyhtiön pitäisi säilyttää merkitsemättömiä pyöriä useamman kuukauden, jopa puolen vuoden ajan ennen kuin niitä saa heittää yhtään mihinkään.
puoli vuotta varmaan ihan hyvä nyrkkisääntö siitä hetkestä kun ekan kerran ilmoitetaan että hylätyt pyörät siivotaan pois taloyhtiön tiloista jos ei ole tosi akuutti tilanne niin pystyy mahdolliset valitukset sivuuttamaan perättöminä.

https://www.hepo.fi/2014/03/07/hylatyt-pyorat-taloyhtioissa-ohjeistus/

Roller94 - 0:36, 13.4.2016 » Toivottavasti saat kurkkupaiseen. Se on kyllä semmonen kokemus, että toivon sitä kaikille rakkaimmilleni. Shit gets real. Ja toivottavasti se uusii.
Vitut, toivotaan et tää on oikeesti kurkkumätä, potentiaaliset komplikaatiot kuulostaa tutuilta muutenkin ja ei sit välttämättä tarvis ees postaa enää.
Lumikko - 22:22, 12.4.2016 » Naapurin kuusivuotias oli piirrelly talon eteen pihalle kuvia. Kävin sitte ostamassa omat katuliidut, askartelin harjanvarresta mittatikun ja oon nyt iha fiiliksissä piirrelly värikkäitä ornamentteja. Ohikulkijat ovat ilostuneet ja kommentoineet mukavia.
Ja nyt se kuusvuotias on siellä ihan vitun paskana, kun joku kolmemetrinen aikuinen kvltviikinki on työntäny sen syrjään parrasvaloista ja saa kaikki kehut. Ja sen penskan kämäset tikku-ukot saa korkeintaan muutamia ivallisia nauruja osakseen mut enimmäkseen jätetään täysin huomiotta.

kiva juttu sauli :frowning:

voispa vetää, mutta: flunssa

ihan vitusti kaikkea hommaa mut tekis mieli vaan vetää

^^^^Näen mielessäni kvltpartaviikingin piirtelemässä okkultistisia ornamentteja.

tunnus on otettu kalevalasta. nää kädet on niinku puristuneet yhteen ja nää symboloi liittoa ja niinku kansan yhteenkuuluvuutta.

pieni merenneito - 11:42, 13.4.2016 » tunnus on otettu kalevalasta. nää kädet on niinku puristuneet yhteen ja nää symboloi liittoa ja niinku kansan yhteenkuuluvuutta.
nyt se kauhea maastopukuinen silmälasipääfriikki pyörii mun mielessä. häpäisty olo aivoissa.

noin muuten:

tmar - 11:02, 13.4.2016 » ihan vitusti kaikkea hommaa mut tekis mieli vaan vetää

Veri on jalompaa kuin kulta, maankamara
enemmän kuin osakepinkka, kunnia arvok-
kaampi kuin suurinkaan osinko, kansa kal-
liimpi kuin sen kaikkien liikevoittojen summa.

nyt on vähän semmonen fiilis että töissä pitäis aina katsoa kaikkien isojen ihmisten perään. tänään on ollut tyylipuhdas muiden sotkujen selvittämispäivä.

pyrsta - 23:56, 12.4.2016 » Miten muistan että näistä piirtohommista oli joskus hesassa harmistuttu? No toivottavasti ei enää.
Mä itse asiassa vähän toivon, että joku valittaisi asiasta. Se täydentäisi mun taideinstallaation.

Naapurin kaveri saa mun käyttämän mittatikun lainaan ja näytän miten se toimii. Saattaa ilmaantua vastaavia kuvioita sen jälkeen vaikka mihin.

liirum laarum pimpeli pompeli pickenflickiä olis näemmä tarjolla alle kahella topolla ja nyt mietityttää että pitäskö tilata xl ja kannibalisoida canyonista ns paremmat osat ja myydä ne irvokkaat jätteet jotka yli jää

hemmetin hemmetti

hrm. mut seki kaks topoa olis suoraan pois oman katon alta. Tai ei siis katto oo oma vaan taloyhtiön mut siitä pois mikä on kivijalan ja katon välissä.

taidan tyytyä pyörittelemään ostoskorissa titaanipultteja ja sit en osta edes niitä koska ovat teräisiin verrattuna aika paskoja ainakin ne joita ei kiristetä torxilla

Huoh, olisiko huolettomampaa jos typistäisi pyörävalikoimansa vain yhteen vaihtoehtoon. Tässä tapauksessa karate monkey jäisi toimittamaan kaikkea ajoa. Tosin täpärikin kiehtoisi hmmm ja vaihdekrossari…
Tais mennä jo ohi tää kohtaus.

Olisko kellään 56 stavangeria testatavaksi muutamaksi tunniksi/päiväksi Helsingissä, painin tässä 53 ja 56 välillä?
PM jos löytyy