ENTINEN Yksivaihde Twitter

fuckfooted for life

vallengrach - 22:54, 2.2.2016 »
kaukomieli - 22:42, 2.2.2016 » Vai liittyskö toi liiraus siihen kumpi jalka liidaa. Kumpis jalka edellä snoukkaatte/skeittaatte tai laskette kenkämäkeä? E: sama jalka jolla otetaan eteenpäin kaaduttaessa vaistomaisesti tukea. Itellä vasen ja se jalka on myös parempi liirausjalka.
Juu, tästähän se johtuu. Vasuri on ponnistava jalka hyppyhommissa ja etujalka lautailuasioissa. Futista potkin oikealla koska vasen on vahvempi ja oikee motorisesti parempi. Vasurilla viis pistoolikyykkyä, oikealla kaks. Skidaan molemminpuolisesti mut alunperin vasuri edessä, ambidextrous piti tietoisesti opetella.
skeitatessa vasen jalka edessä, oikea potkii.

sillon ku opettelin skidaa, nii vasen jalka edellä skidailu, nyttemmin ambidex. trackständään myös vasemmalle päin. onko mulla nyt sitten vasen jalka vahvempi, vaiko oikea aivopuolisko dominantti vai mikä

kaksvitoset katuräädis alla ja lunta tullu yön aikana iha jepatsullee > tunnin päästä himaa aiva lintassa.

http://memesvault.com/wp-content/uploads/Feels-Good-Man-Frog-07.jpg

Näin unta että oli kesä. Ajoin pyörällä. Ikkunasta kun nyt kattoo ei oo ihan kesä vielä. Tulispa äkkiä.

Kaksi arkivapaata ja räkää. Viimeksi räkää joulukuussa kun oli lomaa. t: työ mies Dear Eki: miksi räkäsenä speksauttaa iha hulluna? Olenko raskaana?

Aiva hyvä katuratakeli oli 5/5.

hmm hmm. viemäriputkivertaus minkä tahansa cromon kohdalla meinaa aina aiheuttaa pientä spasmisuutta naamassa. mutta ok.

Vanhempi pariskunta oli kävelyllä ja kohtasin ne Siinä Oulun ainoassa ylämäessä. pariskunta sen verta keskellä tietä kävelivät eivätkä huomanneet/kuulleet minua kuin vasta sen verran myöhään, että molemmat väistivät erisuuntiin ja sitten keskelle ja siitä vielä toinen toiseen reunaan… no loppu itellä tietenki vauhti siihen ja jouduin taluttelemaan fillarin mäen päälle. Ukko siinä pahoitteli ja ite sanoin, että ei tässä mitään vahinkoa sattunut yms. sitten ukko vilkaisee pyörää ja sanoo “ai sulla ei oo vaihteita tuossa pyörässä, ootki niitä miehiä.” sen silmistä näki, että sitä vähän pelotti kun hoksasi sen…

Tuun vähän jälkijunassa elokuvakeskusteluun, mutta pakko kontribuoida silti. Ainoa elokuva, josta oon kävellyt ulos, on The Turin Horse. Huuuhhh mitä teennäistä artsusontaa. Ja todettakoon, että mun sietokyky ja suorastaan sympatia artsufartsua kohtaan on tavanomaista korkeampi. Enkä muuten ollut ainoa, joka käveli ulos. 1,5 h kestin, viimeistä tuntia en halunnut enää luovuttaa elämästäni. Ai saatana vieläkin vituttaa näin 4,5 v. myöhemmin.

Kuvaukseni elokuvasta:

On siis niinku tosi diippii et on vanha isä ja aikuinen tytär, ja sit ne ei niinku sillai oikeestaan puhu juuri ollenkaan. Ja ulkona niinku tuulee 25 m/s koko ajan ja on hämärää/pilvistä/sumuista. Sit vois kuvaa 5 min sitä ku se tytär syö käsin perunaa tai on selin kameraan ja kattoo ikkunasta ulos. Ja hei vois kans ottaa semmosta tosi epätavanomasta pitkää lähikuvaa kiehuvista perunoista ja vastapestystä paidasta, mihin hei vois lopettaa kohtauksen. Muutenki semmoset erikoiset kuvakulmat vois olla tosi siistei. Sit jos viel luupataan 2,5 tuntii semmosta biisii jossa on viului mollissa ja bassoi ja tehdään tää leffa mustavalkona, tulee kyl varmaan sillai hienovarasesti ja tyylikkäästi selväks et tää on tosi syvällinen ja melankolinen ja kertoo niinku surullisista ihmiskohtaloista.

^ Bela Tarr best
Kato Karhozat

Ai se seitsentuntinen mudassarämpimiseepos? Emmä ehkä.

Turin horsessa oli hieno mv-sävyt, mut luovutin kans tunnin jälkeen kun kuumat perunat oli syöty.
Revenantin katsoin eilen, tuntu vähän ku katsois jotain erämaan passion of the christia.

Niin ja SKR ei antanu mulle apurahaa :frowning:

vissiin väki alkaa vanhetessaan rupsahtaa kun invalidiosat on tulleet palstalle olemaan

laarinpohjilla oli jotain vaihtajia ja vaihdenapojakin, pitäs varmaan kiillottaa ne ja luukuttaa täällä

e@e - 7:21, 3.2.2016 » Aiva hyvä katuratakeli oli 5/5.
Pari mäkeä piti taluttaa ylös kun suti tyhjää, muuten ihan ok. Toki mulla hybridileveetä sliksiä alla.

Dear Eki. Löysin itseni juuri hinkkaamasta ohjainlaakerin haarukan kruunua autosolilla, vaikka se on melkein kuin uusi. Tulisiko minun huolestua?

Vahva kuolemanpelko, helvetin helvetti.

^ Olen ollut tällä foorumilla yli viisi vuotta eikä minulla ole edes kuolemanpelkoa.

DanielBraun - 13:12, 3.2.2016 » Vahva kuolemanpelko, helvetin helvetti.
on erittäin epätodennäköistä, että kokisit tätä juuri nyt, mikäli eläisit vain yhden kerran sen sijaan, että eläisit saman elämän uudestaan ja uudestaan. Uhka vai mahdollisuus?

Ite näin unta salaseuroista ja luolista ja pakenemisestä ku luin ennen nukkumaanmenoa ainakin 150 sivua Bobin & kaverinsa Illuminatus-trilogian ekaa osaa.

Ootteko koskaan miettineet, “miten tätä tavaraa kertyy”? No esim: rinkasta hajosi solki eli pikaliitin. Tilasin kiinasta kaksi varaosaa, neljä euroa kappale. Nyt tuli posti: kaksi kahdenkymmenen soljen pussia ja näköjään pari erikoisen väristä kaupan päälle. Eli nyt olis jos jollain on tarvetta, tuumaseen hihnaan.

Hmm. Fuck. Labra ei menny ihan putkeen. Ähertäny sen näytteen kanssa koko päivän ja 1 mg heitto halutusta tuloksesta. Ei siinä mitään, olin laittamassa pihdeillä näytettä takas uuniin ja kädet sitten päätti mielummin nakata sen näytteen vittuun. Hyvät fiilikset oli. Työ oli kuitenki hyväksytty, sillä väänsimme aika pitkään kättä opettajan kanssa (mua vitutti vähän liikaa ehkä) ja opettaja myönty. Ens kerralla vois syödä vähän useemmin.