ENTINEN Yksivaihde Twitter

Oispa ihan mitä tahansa. Ajettiin tyttökaverin kanssa laskuttamaan jotain kirpparirahoja Ilpoisista Motonetin nurkille ja sen jälkeen oli tarkoitus mennä Samppalinnaan uimaan. VITTU 11 km/h keskarilla melkeen kahden tunnin reissu ja muija kiukuttelee koko perkeleen matkan kuinka Paseloissa on liian vähän ilmaa ja kassi etukorissa vaikuttaa ohjaukseen.

No sit päästiin Samppalinnalle niin juuuu liikaa porukkaa en todellakaan tuu uimaan ku mun kaikki oppilaat on tuolla kuitenki.

Meni ns. hermot.

Uisin ihan mielelläni oppilaideni kanssa.

Entistä tyttöystävää koitin joskus saada vähän ajelemaan pyörällä ja voi helvetti sitä kiukuttelun määrää kun sen yhden kerran jonnekin mentiin, ei vittu :smiley:

Nykyinen ehdokas on onneksi vähän suopeampi ja ajelee välillä työmatkaakin jollain vanhalla vaihdevehkeellä. Jos hommat natsaa niin pitää sille varmaan myöhemmin joku 3v mixte tai vastaava kasailla.

Oliba kerran darra. Ei oo ebää.

Tarkoituksellinen kirjoitusvirhe

800 metrin päässä kansainväliset markkinat safkaa aivan käsittämättömät määrät, myös niitä kalakukkoja, saksalainen grilli, kreikasta gyrosta, italiaa, ranskaa, struudeleita, vohveleita yms. yms. mut ei rahaa lain. Hyvät oli tuoksut, tosin tää papu con carne nyt ei oikein täytä syömis tarpeita enään.

Avovaimoni vastaus kun yritin joskus hokutella kruisaileen: “Mee itte vittu homopyöräileen!” Tänä vuonna ei oo ajanut kertaakaan. No, mäpä oon eikä siinä mitään kun tykkään ajella ihan yksiksenikin enkä madella jotain kävelyvauhtia. Mun hitainkin pyörä on liian nopee…

Yleensä on ajettu yhdessä ja vauhtikin on ollut ihan reipas, mutta tänään oli kyllä jotenkin niin vaikeeta kaikki. Huhhuh.

Ja oli muuten markkinoiden Italia-kojusta ostettu parmankinkku aika hyvää verrattuna kaupan versioon.

tmar - 14:27, 28.6.2015 » Oispa lakto-ovokukkoa
Kalassa ei oo kumpaakaan.

Badum tsihh.

Mehiläisparvi karkas puuhun. Onneks sain haettua laatikkoon sen. SM-pyöräilyn loppu jäi näkemättä kun alkoi kuulua epäilyttävää ääntä pihalta.

^^Niin, Hanna Partaseltahan saa tilaamalla kalakukkoa, jossa ei ole käytetty sianrasvaa, jonka nimiin kalakukkokonossöörit noin vanhastaan vannoo. Siaton on kaikin puolin hyvä.

tmar - 14:27, 28.6.2015 » Oispa lakto-ovokukkoa
Eikös lakto-ovokukon voisi tehdä siten, että laittaa sisään kananmunia kermakastikkeessa. Kuoren voi tehdä piimä-ruistaikinasta, jossa on munaa sideaineena.

Kotka-Imatra nähtävästi viimeistä kertaa.
Takas muuttokuorman kera.

Nyt kaikki Hki käppävarastot ympäri ja mummiskiekon etsintään. Oon kaverille dyykkaamaani pyörää kunnostamassa kun edellinen häneltä varastettiin ja olisi vielä jalkajarrukiekkoa vailla. Ite en satu yhtäkkiä omistamaankaan yhtään jalkajarrullista takakiekkoa. jos löytyy niin pm, haen hki sisältä ja maksan vähän. Saadaan opiskelijatytölle hyvä pyörä alle, taino vanha Raleigh tai fauber nopsa.

mikkes - 15:11, 28.6.2015 » No sit päästiin Samppalinnalle niin juuuu liikaa porukkaa en todellakaan tuu uimaan ku mun kaikki oppilaat on tuolla kuitenki. Meni ns. hermot.
Juu ei todellakaan jaksa lomalla mitään oppilaita.

Kellään tarvetta cnc:n kimpalle helsingissä?

Tarvis jonkun houstaajan kun en itse ole hyvä sovittelemaan noita tilauksia jos tulee monta tilaajaa, saatikka postittamaan kaikkea. Itse tarttisin muutamat kehät.

tyhja - 16:31, 28.6.2015 » Mehiläisparvi karkas puuhun. Onneks sain haettua laatikkoon sen. SM-pyöräilyn loppu jäi näkemättä kun alkoi kuulua epäilyttävää ääntä pihalta.
mehiläistarhaus taitaa olla kesän 2016 kuumin trendi jos porukan innostus ei jostain syystä lopahda vaan jatkaa kasvamista.

Löin silmäkulman kaapin oveen. Ihan oikeesti.

Ainiin mulla on tänään umpeutuva raphan -20 kuponki. Laittakaa viestii jos kiinnostaa. Ite en oo tilaamassa.

Oon useasti onnistunut kävelemään suljettua ovea päin. Ihan vain niin yksinkertaisesta syystä että unohdan kääntää kahvasta.

peltsip - 18:06, 28.6.2015 »
tyhja - 16:31, 28.6.2015 » Mehiläisparvi karkas puuhun. Onneks sain haettua laatikkoon sen. SM-pyöräilyn loppu jäi näkemättä kun alkoi kuulua epäilyttävää ääntä pihalta.
mehiläistarhaus taitaa olla kesän 2016 kuumin trendi jos porukan innostus ei jostain syystä lopahda vaan jatkaa kasvamista.
En tiä mistä porukasta puhut, mutta kyllä tuo on jonkinlaisessa kasvussa ollut sen kymmenisen vuotta mitä ite oon harrastellu. Varmaan johtuu mehiläiskatoilmiön saamasta näkyvyydestä ja toisaalta siitä, että silloin 2005 kieppeillä oli tarhaajien keski-ikä jotain 60-70v, niin että jotain kampanjoitahan siihen sitten tarvittiin. Mutta harrastuksen urbaanimmat muodot on olleet tapetilla aika paljon ihan viime vuosina, mikä on hyvä juttu.