Fixi-kisailua karting-radalla? Etenkin talvisin?

Tarkoitin vaan että outoa, kun mulla on niin vahva muistikuva keskustelusta aiheen ympärillä, mutta sitä ei tosiaankaan löytynyt. Ei piilomerkityksiä.

Helvetin hauska ideahan tuo on. Kiinnostaisi kokeilla.

Roger Kuitti - 18:17, 24.3.2015 » Ois komeeta vetää pannut öljyläikkään tiukassa kurvissa.
Päinvastoin. Kumia niissä on maassa enemmän kuin kaatuneessa kondomirekassa. Eli pito ei ole kynnyskysymys. Ja karting-tyypit ovat itsekin siitä tarkkoja.

Voisko tää lumikon haamukeskustelu kummuta sieltä jostain alastarolla järkätystä eventistä silöe omistetun topsun kautta?

Ai perseenrepiäiset Alastarolla 2014 juhannuksena?

tääkö https://www.yksivaihde.net/old/17416

Ja aiheesta keskusteltiin ot:na katuratatopsussa, kiitos Fixivihaajalle oikeaan topsuun siirtämisestä.

Siitä sit järjestämään! Stadissa on sisäratoja ainakin Käpylässä yks, ja eiks jossain lentokentän takana ole toinen? Pienellä porukalla vähän mallattiin jotain ajamista sinne Malmin radalle, mutta se jäi tähän “no kukas järjestäis”-kohtaan.

ei vaan PX joskus ajeli Oulussa kartinkia yksvaihteisella

edelläkävijöiden skene

mun työnantaja sanoo että idean isä saa aina hommia eli järkkää ite , sössöttäjiä riittää

yritin joskus selvitellä tällaista mahdollisuutta ja katoin vaan, että karting-radan vuokrat yksityistilaisuuteen oli sen verran isot, että päätin olla selvittämättä enempää. mut ois hienoa jos joku sais neuvoteltua jonkun hyvän diilin ja pääsis kokeilemaan!

Minulla on myös muistikuva, että tätä on jossain käsitelty ja tuomio ollut “ei, koska säännöt/vastuukysmykset/laki”, mutta ehkä se liittyi vain johonkin yksittäiseen rataan/omistajan asenteeseen.

konkeli - 19:04, 24.3.2015 » Stadissa on sisäratoja ainakin Käpylässä yks, ja eiks jossain lentokentän takana ole toinen?
Myllypurossa on [Formula Center](http://www.formulacenter.com/).

Nuo ulkoradat alkaa olla sulia, ja niihin toki voi päästä ainakin näin maakunnissa kun vain ajaa sisään.

Vetelä-suomen ulkoradat:

Espoo Bemböle
Hanko
Silversandin karting rata
Helsingin Kartingrata
Lavinto Karting
Vihti Karting

Veikkaan, että ulkoradoilla, joissa käyttö aikojen puolesta vähäisempää, tää vois paremmin onnistua. Bembölessä rata auki 17-20, eli siitä kun ton välin ulkopuolelle sopis omistajan kanssa ajosetit, siten, että niil ois joku työntekijä palkattu valvomaan ja iskemään paikat lukkoon, niin luulisi, ettei sille olisi estettä. Varsinkin jos hommaa vetää joku pienempi yrittäjä kuka voi saada mukavan bonarin pimeesti käteen kun jaksaa pari tuntia aukioloajan ulkopuolella kattoa kisailua radalla.

Jatkot etikkalangassa

Etelässä, ainakin radan varressa Hyvinkäällä, vauhtikeskus, supermotoiltiin karting radalla, luvalla. Lentokenttäkin monesti ulkopuolisten käytössä, jos joku suoraa haluaa ajella.

Molemmilla oon ajanu. Lentokentän pinta on aika rosoinen ja eihän se oo kuin suoraa. Vauhtipuistoon mennessä ajamaan keneltäkään mitään kysellyt, kun ei siellä ole edes aitoja minkä yli tarvis kiivetä.

Monessa paikassa on sit myös lasten liikennepuistoja, ainakin täälläpäin ihan aitaamaton ja keskustan tuntumassa. Niissä on kyllä liikennemerkkejä jne. eikä välttämättä kovin pitkää rataa saisi tehtyä.

http://www.karintaus.fi/liikennepuisto.jpg

http://liikennekaupunki.munstadi.fi

en nyt kyl väkisinkää muista onks tuolla portit vai tarkottaako aukioloajat, että sillon sielä on polkuautoja yms. käytettävissä.

Jos toi on siinä eläintarhan hollilla? Siel ei mitään aitoja ole ainakaan.

http://aijaa.com/1sHEe4

image

http://aijaa.com/1sHEe4

Larun skedeparkin vieressä, Särkiniementien yli menevän sillan kupeessa on muuten joku tommoinen liikennepuiston tapainen rata. Pikkuisen jo luonnon valtaama, oon aika monta kertaa miettinyt että siitä sais suht pienellä vaivalla (muutama kuutio maata ja pari viikonloppua talkooduunia) ihan kelpo pumptrackin. Hmm.

Edit. Tuli samalla mieleen yksivaihteista biisit -lankaan “RATM - Pumptrack”