Valtio / Πολιτεία / res publica

http://www.jhocy.com/images/uploads/a79ef3bf1d9058cc57656284652a4f49.gif

mode-korjaus

Tosta sais hyvän avatarin

Juu ei oo hyvä eikä hauska juttu. Viekää helvettiin täältä kiitos.

Vaihdu sivu.

Niin oliko tää yksivaihde vai jotain ihan muuta, ylilauta, rotten, wtf?

kaukomieli - 23:55, 28.5.2015 » Niin oliko tää yksivaihde vai jotain ihan muuta, ylilauta, rotten, wtf?
leikkaustalkoot alkaa aina kriteereistä

Jep. Hyvä maku/käytöstavat jne. on näköjään jo leikattu / ul(k)o(i)stettu. Lamaantukaa ja taantukaa, kohta sataa paskaa.

kaukomieli - 0:01, 29.5.2015 » kohta sataa paskaa.
venatkaas mulla on yks hyvä giffi tähän

^Laita avatariksi.

Mitä siel oli? Laita unccis pm nii tiiän ja voin vetää lapaan.

kid_scientifik - 22:51, 28.5.2015 » voin tiivistää: kansa sai haluamansa globalististen talousliberaalien ja nationalististen arvokonservatiivien epäpyhän allianssin (vrt. republikaanit), toki höystettynä vielä rehdillä simppeliväen kusettamisella ja suoranaisella vaalilupausten syömisellä. sitä kunnon hyvää.
Ensin nauroin, sitten itkin vähän. Menen takaisin kuplaani, siellä kaikki on hyvin.

Skidi tiivisti kyllä hyvin. Siltikin, kun kerran edellinen hallitus oli Suomen historian huonoin, pitää nyt katsoa pystyykö nykyinen lyömään ennätyksen. Voi olla, ettei pysty.

tavallaan ihan osuva oli toi aikaisempi giffi ja jos pitäisi olla mieltä niin kyllä se melkein pitäisi saada takaisin.

Ne, ketkä ovat tuohtuneita siitä miten Suomessa tällä hetkellä menee, katsokaa tämä ja reflektoikaa onko mielipiteenne sittenkään täysin validi:

Ja hei Afrikan lapset näkee nälkää. Nekin vois Kreikassa vähän reflektoida sitä. Hienosti argumentoitu, Hermanni.

Tänään hihityttää Hesarin tiedeuutinen.

Afrikan lapset eivät kuulu millään tavalla EU:n vastuulle, kreikkalaiset kuuluvat. Ensiksi mainittuja varten on Afrikan unioni. Jotkut vaan luulevat että 7 miljardia ihmistä voivat kaikki elää samalla tavalla kuin Euroopassa keskiluokka elää.

Quottaan tuolta toisaalta kun sopii tähänkin:

hiroshige - 13:33, 29.5.2015 » ehkä kaiken paskan voi ottaa zen- harjotteina. it is what it is, sit ku sen iskun osaa ottaa niin tietää olevansa vahvempi. niiku se myyttien hydra: ne katkoo pään, sä kasvatat kaks. kosmista voimaa!

Laborantti oikeusvaltion valvojana.

Paavo Väyrynen: “- Vaatimattomaan tyyliini totean, että tehty ratkaisu oli tappio Suomen ulkopolitiikalle. Samalla se oli kuitenkin voitto maamme näyttämötaiteelle.”

jussi - 16:58, 27.5.2015 »
FixiVihaaja - 16:53, 27.5.2015 » Ja pienituloisia lopun perin on melko vähän, tälläkin foorumilla speksataan sen verran suurilla tuohilla.
Säästän tämän hienon päätelmän tähän jälkipolvien ihailtavaksi.
http://yle.fi/uutiset/vmelakelaisiin_lapsiperheisiin_ja_tyottomiin_kohdistuu_eniten_leikkauksia/8033766

[i]Oppositiojohtaja Soinin puheenvuoro ministeri Timo Soinille 2.6.2015

Tänään konservatiivinen oikeistohallitus esittelee hallitusohjelmansa eduskunnalle. Kyseessä on ohjelma, jonka lopusta löytyy Timo Soinin allekirjoitus. Tosiasia on se, että ministeri Timo Soinin suurin ja kovaäänisin arvostelija tänään olisi oppositiojohtaja Timo Soini. Perussuomalaisten takinkääntö hakee vertaistaan. Jos oppositiojohtaja Timo Soini puhuisi tänään ministeri Timo Soinille, puhe kuulostaisi tältä:

Arvoisa puhemies!

Kyllä kansa tietää! Ministeri Soini, mitenkäs tässä näin kävi? Teillä oli kaksi mahdollista kulkuneuvoa Smolnasta eduskuntaan: ministeriauto porvaripuolueiden apupuolueena tai maitojuna. Nyt vaikuttaakin siltä, että hallituspaikka tuli, mutta muisti meni.

Ministeri Soini, teidän puheenne ovat aivan eri maata kuin mitä voimme tänään hallitusohjelmasta lukea. Te istutte ministerinä hallituksessa, joka toimii kuin käänteinen Robin Hood: Te otatte köyhiltä ja annatte rikkaille.

Minua ihmetyttää tämä Soinin puolueen kaksinaamainen toiminta. Ennen vaaleja lupasitte suureen ääneen, että Etelä-Euroopan hulttiomaille annettavat tukipaketit loppuvat eikä zorbasta tanssita. Mutta ei täällä hallitusohjelmassa ole mitään kirjausta, ettei kriisimaita tuettaisi. Piikki on edelleen auki taivasta myöten! Ennen vaaleja te puhuitte pimeyden ytimestä ja Moolokin kidasta. Mitä tapahtui hallitusneuvotteluissa? Ei tullut EU-kriittisiä linjauksia. Kun Brysselin Bobrikov käskee ottaa asennon, ministeri Soinin kantapäät napsahtavat yhteen kuin alokkaalla ensimmäisissä sulkeisissa.

Entä vaaleja edeltäneet lupaukset, että ette leikkaa pienituloisilta, lapsiperheiltä? Ne haihtuivat ilmaan kuin pakokaasu ministeriaudin jäljestä. Te ette juustohöylää, tehän leikkaatte kuin lihamestari! Te leikkaatte lapsilisistä, te leikkaatte koulutuksesta, te leikkaatte tavallisilta suomalaisilta. Pihtiputaan mummolta te viette eläkeläisten asumistuen. Te annatte Pihtiputaan mummolle vasemmalla kädellä 30 euroa, mutta otatte oikealla kädellä 100 euroa pois!

Ja mitäs sille autoverolle tapahtui? Sen poistamista te lupailitte kalliilla tv-mainoksella. Miltä tuntuu nyt mennä Kihniön torille tai Kurikan marketin eteen sanomaan, että emme me poistakkaan sitä vaikka lupasimme? Minusta tuntuisi pahalta.

Ministeri, Soini, valitsemalla oikean salkun olisitte voinut edes vaikuttaa näihin asioihin. Minua hämmästyttää, ettette tohtinut ottaa valtiovarainministerin salkkua. Te kalastelitte ääniä ennen vaaleja esimerkiksi omaishoitajilta. Teitä ei kiinnostanut ottaa sellaista salkkua, jolla voisitte helpottaa tavallisten suomalaisten arkea. Sen sijaan te otitte ulkoministerin salkun ja otatte hatkat Suomesta. Te lähdette neljän vuoden maailmanympärysmatkalle – ja kansa maksaa laskun!

Ministeri Soini, oletteko te omena vai meloni? Kertokaa se, jotta osaan antaa teille oikean lippalakin. Te sanoitte itse ennen vaaleja näin: ”Meillä on periaatteemme, kynnyskysymyksemme ja linjamme. Persut eivät myy persettään.” Ministeri Soini, te myitte kaikki lupauksenne. Tämä taitaa olla 2000-luvun seteliselkärankaisuutta.

Ministeri Soini, te käänsitte takkinne ja petitte vaalilupauksenne. Te ette ole unohdetun kansan asialla, vaan te unohditte tavallisen kansan. Kuinka te kehtaatte – ja kyllähän te kehtaatte.[/i]

kid_scientifik - 22:51, 28.5.2015 » sitä kunnon hyvää.