Puinen seinäteline pyörän säilytykseen

Hyvältä näyttää! Ehkä tuo railo vois olla paksumpi ni tähän menis kaikki katuradatki. Itellä onneks kiviseinät niin näihin saa ripustettua mitä tahansa. Paljon tolle protolla on painoa?

Kypärän ripustukseen koukku/muu uloke ois hyvä. Irtokansi turha, koska päivittäiskäytössä se lojuis ekan avaamisen jälkeen lattialla.

en tiedä onko miten toteutettavissa, mut ite näkisin et tuo kansi avautuis / olis saranoitu s.e. tuon hahlon yläpuolinen alue toimis sen kannen etureunana => access boksiin olis myös edestä päin…

Kansi pois tai saranoilla kiinni ja pari koukkua kylkeen avaimille sun muille.
Harmi ku ajan niin leveillä tangoilla että itsellä ei eteiseen mahtuisi.

Kansi just hyvä. Perustuökalut sisuri yms mitä voi tarvita äkkiä boxiin ja kypärä kannen päälle. Hahlon on turha olla paljon omaa halkaisijaa syvempi, vie vaan tilaa ja ei se pyörä tollasesta vinosta hahlosta pääse luiskahtamaan.

Eikö kukaan muu näe noita puisia polkimia tuossa FF:n kuvassa?

Odie - 12:26, 19.2.2015 » Eikö kukaan muu näe noita puisia polkimia tuossa FF:n kuvassa?
Näkee, kamalat.

Miten kukaan ei vielä kiinnittänyt huomiota diagonaalisesti laudoitettuun lattiaan?

Hahlosta leveempi ja ei niin syvä kuten mainittu. Hahlon sijoitus niin boksin alalaitaan kuin mahdollista. Kansi takaa saranoitu ja kannen osana on myös ylempi etulevy, niin korkeammallakin olevaan telineeseen saa kätevästi niitä kamoja laitettua. Boksista kokonaisuudessaan sen verran korkea, että siihen mahtuu kamaa.

josbanse - 12:34, 19.2.2015 » Hahlon sijoitus niin boksin alalaitaan kuin mahdollista.
Ylälaitaan, jotta asennuskorkeus minimoidaan.

Tai ehkä tämä ei olekaan kaikkein järkevin tapa ripustaa fillari… Filon ripustaminen hankaloittaa laatikolle pääsyä. Mites olis ylhäältä avattavan luukun sijasta kaapin ovet?

^ja nekin sivulle/sivuille

Ja alas koukku johon voi ripustaa hikisen kypärän haisemaan ja kuivuun kunnes siirtää sen sisälle/päälle/päähän

E: onks tossa hahalon alapuolinen tila käyttö vai hukkatila? Jospa se olisi avoin laari johon vois laittaa vai puhelimen ja avvaimet?

Se mikä näissä laatikostoissa mättää on vapaana hheiluva etuhaarukka. Funtsin hetken jotakn stongasta ja satulasta roikuttavaa hommaa, mutten keksinyt mitään järkevää.

Niksipirkka-ratkaisu heiluvaan haarukkaan:

Pakan speiseri + vanhasta auton sisurista leikattu lenkki. Kätsy pyöräyttää kiekon + vinoputken ympärille, sit roikkumaan pyörän roikutuskoukkuun kun pyörä lähtee.

Kysymys tohon kumilenkkihärveliin. Miksei vaan kumilenkki jolla vetää kiekon paikalleen. Kai kumilenkinkin saa laitetua roikkumaan johonkin lenkkiin.

Siksi, että se speiseri pujotetaan sen kumilenkin toisen pään läpi kun lenkki on käytössään viistputken ja kehän ympäri. Vähän niinkuin iso nappi.

Tai sitten laittaa sen kumilenkin venttiilin molemmilta puolilta. Ihmettelinkin että onko tolle speiserille joku käyttötarkoitus.

Dublö

Toiminee tiukoilla kliörensseillä ilman speiseriäkin joo. Esmes kaksysissä en viittis pingottaa venttiiliin kun vois tulla väänneltyä laittaessa/poisottaessa.

Nojuu tuota en tullut ajatelleeksi.

Joo. Taakimpaa hahloa kehiin.