Rojekti: Rujo Rossin Revolution

Tästä?
Tai tosta?

Helpompaa laittaa vaan 5mm spacerit molemmin puolin ratanapaa. Ja näyttäis tota säätövaraakin olevan aivan hyvin. Kiva runko, harmi etten itse löytänyt moista.

Ketjun pituus huulilla osuu normiketjullakim maks just alle 2 linkkiä liian pitkäks eli tarvii puol tuumaa säätövaraa. Isompi säätvara lähinnä mahdollistaa eri välitykset samalla ketjulla.

Aika kiva löytö! Ei varmasti oo tyhjä arpa, ihan kingiä ja kekeä ym. ajatellen!

Tallissani jo 3 fiksiä, niin tästä ei kiinteetä tule. Ei sitä tiedä jos laitankin vaihteet, siksi maantiekiekot sinkulakitillä näin alkuun.

Polkimia, 2x5mm spacereita, ketjuja ja halflinkin pätkää vailla koeajoon. Takana on DIY Pursuitista tuttu fixikiekko. Mukana tullut keskiö klappaa mutta pystynee sillä ajamaan.

Jos tähän tulee mustat maantiekiekot, niin kuvassa näkyvä BLB eturieska pysyy. Jos kokokirkkaat kiekot, vaihtuu kirkkaaseen FSA Gimondiin. Olen kyllä mustan speksin puolella, missä saa olla ripaus kirkasta. Kuvan putkiosat on kans muista pyöristä lainassa, tähän etsin vähän klassisempaa.

Kellään kokemuksia Shimpan WH-R501 halpiskiekoista? Mietin tilaavani ne jos ei siunaudu jostain halpaa settiä käytettynä. Taino on mulla tossa Aksiumin etunen, niin musta takanen jostain niin jees kans.

da3bal - 1:15, 18.2.2015 » Kellään kokemuksia Shimpan WH-R501 halpiskiekoista? Mietin tilaavani ne jos ei siunaudu jostain halpaa settiä käytettynä.
Ankean näköiset ne ainakin ovat, projekti ansaitsee parempaa.

sanoisin että rev-x:t tähän. kova ja kevyt aihio

Mulle on ihan sama mitkä kiekot on, kunhan kulkee. Mutta tosiaan netspi luki ajatukseni, salaa toivon reväksät tähän.

Ai niin, da3bal:in aiemmat edesottamukset huomioiden odotan hippasen penis kovana, mitä tästä yhtäkkiä lopulta tulee. Veikkaan, että jotain yllättävää ja siistiä.

Mun mielestä olis muuten mahtavaa jos da3bal vaihtais avataria. Toi autistihattu vie mun ajatukset aina jonnekin aivan muualle kuin polkupyöriin :smiley:

^
Luulin et oon ainoa :smiley:

Samat kelat ollu täälläkin.

Tavallaan aika siisti, itse asiassa.

6500-palikat tais olla markkinoilla jo edellisen vuosituhannen puolella ja tuumanen keulakin kuulostaa ennemmin ysärin lopulta? No, jostain siitä taitteesta varmaan tosiaan on.

Rohkea valinta ajaa noinkin ajetulla 15-vuotiaalla kokohiilarikeulalla, mielestäni.

Eka koeajo takana kiinteellä & brakelessina. On kevyt, nopee, kulkee suoraan ja tässä on jotain hyvää fiilistä. Mutta en uskaltanu runtata kunnolla, ohjaamo fleksaa selvästi. En usko vian olevan jytkyssä FSAn stemmissä, vaan väsyneessä hiilarisessa ruotoputkessa. ^Suikkari taisi ennustaa tämän.

Setuppi hyvä tuollaisenaan kuva mukaisesti, mutta stemmin vaihtaisin 120->110mm. 83cm inseamilla 172,5mm kammet ei ole vielä häirinny, mutta katsellaan sit kun on kilsoja kertyny lisää.

Siispä “O: 1” hiilarihaarukka alumiiniruodolla" jossain vaiheessa, jos slämmäys ei tunnu auttavan.

Kammista tämän verran: suurin merkitys pituudessa peruspyöräilijälle on se fiilis minkä se pituus aikaansaa. Jos 175millinen kampi antaa sulle fiiliksen että vaikee pyörittää tai 165mm että liian raskas niin silloin se vaan on niin… psykologialla varmasti vaikutus.

E: sen verran pakko viel kommentoida, että ne ketkä väittää, ettei hiilari esim väsy, niin ovat varmaan oikeessa teorian tasolla, mutta joku sielä komposiitissa heikkenee, koska mulla ainakin lätkämailat löystyneet käytössä. En siis ihmettele jos tollanen ruoto vähä fleksaiskin. Tais olla Suikkarin kommentit enemmän siihen liittyvää, että keulan failure on melko ikävä asia…

Hesalanreissusta tarttui mukaan seuraavat palat projektiin


ITM Millennium putkiosat. Stemmi 1 1/8" 110mm, droppi 42cm, tolppa 27,2mm. Koko setti painaa n. 600g. Avainsanat: Ergal 7075, Ultra Lite, Hi-Tech CNC, Armoured Surface Treatment, Made in Italy.


Mavic Cosmic Pro kiekkosetti, ehkä -98? Ei decalseja. Ehkä viimeistelykiillotuksen tarpeessa. Laitoin kiinni Halon skewerit, noname sinkulakitti Shimpan 18t rattaalla ja Relannon vanhoista treenikiekoista jääneet Pro4 renkaat.

Mistä leveäkantainen sinkularatas halvimmalla?

Puuttuu vielä jarrulänget- ja kahvat. Saa tarjota. Aikakauteen sopivaa Shimanoa mieluiten.

En osannut päättää millaiset polkimet laitan tähän. A530:set mielessä, voi käyttää normikenkiä tai speduja. Vai onko parempia ehdotuksia?

mindw - 2:09, 18.2.2015 »
da3bal - 1:15, 18.2.2015 » Kellään kokemuksia Shimpan WH-R501 halpiskiekoista? Mietin tilaavani ne jos ei siunaudu jostain halpaa settiä käytettynä.
Ankean näköiset ne ainakin ovat, projekti ansaitsee parempaa.
Mielestäni tein hyvin.

kyllähän nuo cosmic prot on ainakin paremman näköiset. ei ehkä yhtä kevyet mutta onpahan profiilia vähän

siistit kiekot

sinkula äh

^^Ei niin, 915+1055g ilman linkkuja. Feltissä viilataan grammoja, tässä ei. Olen tyytyväinen jos projekti on alle 8kg.