Yksivaihde X BC Hellsinki -pikkujoulut la 21.11.2009

poimin hallilta mukaan muuten jonkun kryyptoflexin, joten saa tulla hakemaan töölöstö, joka moista kaipaa.

Pari hätäistä kuvaa eiliseltä täällä.

tnts, se taitaapi olla mun kryptoflex, ei ainakaan kotiin saakka tullut.
Voisin tulla hakeen tossa huomenna vaikka. Thänks. Ja hei mahtavat kemut oli.

Tuol kans räpsyjä.

TippaKypara - 16:52, 22.11.2009 » tnts, se taitaapi olla mun kryptoflex, ei ainakaan kotiin saakka tullut. Voisin tulla hakeen tossa huomenna vaikka. Thänks. Ja hei mahtavat kemut oli.
soittele nolnelnol849426I ja varmista et oon kotosalla.

Huh, siitäkin selvittiin. Mahti ilta! Kiitos Petelle ja bändille, Kepardimiehille, rastipirkolle (Sebastian), pitsakuskille (Ilkka) ja muille jotka auttoi, sekä tietenkin kaikille paikalla olleille.

Kotimatka oli kohtuu tapahtumarikas:

  1. Eltsun nesteen jälkeen dösäpysäkin alta singahti citykani johannan keskiön alta mun etukiekkoon. Pupu meni läpi kiekosta, pannutti nurtsille ja jatkoi matkaa. 16 pinnasessa aerosilppurissa oli liian vähän kierroksia… no hyvä ettei hirttänyt kiinni, olisi tullut ehkä otb:t.

  2. Manskulla kyttä on poliisisiat piti ratsiaa. Joku ukkeli tuli fillarilla yli ja ajo kanttariin josta ihan suoraan kädet tangossa naamaltaan katuun. Ei noussut ylös. Onneksi skoudet oli kahden metrin päässä ja ne soitti lanssin heti. Otti mun yhteystiedot kun näin tapauksen, onneks ei alkaneet puhalluttamaan siinä vaiheessa.

  3. Nollan (musa vitun kovalla, ahdistus, en mee enää) jälkeen poikettiin Kampin kebab houseen. Safkatessa huomattiin että joku häärii fillareiden ympärillä. No siellähän sit oli jotkut pikkutakit räkä poskella kammo pikkujoulutumuissa “me halutaan pöllii nää fillarit”. No mihis ajattelitte ajaa niillä sitten? “Espooseen”. Kyllä ne sit tajus lähtee ilman painia.

  4. Aamulla oli takarengas tyhjä (ja CasaMaren darralounaan jälkeen Johannalla eturengas, eikä tietenkään mitään varusteita mukana).

Läjä kuvia: Yksivaihde & BC Hellsinki pikkujoulut 2009 | Flickr

klo 21.28 - 21.32:

Suuri Kiitos järjestäjille, hauskaa oli.

Fummer muuten pahoitteli sitä volan määrää, kun tajusin eilen kommentoida aiheesta. Mesta on saamassa uuden PA:n, joten ehkä se pöytien vs. bailutilan tolkuton volantarpeen ero saadaan jotenkin kuntoon.

Mullakin korvat soi aika huolella.

Ekat ällärit ja loistava vastaanotto. Kiitos ajajille ja varsinki järjestäjille. Erittäin hauskaa hommaa ja pakko kyl tulla uudestaan.

Klassinen baarin arpomistunnelma veturihalleilla ja porukan hajoominen, mutta semmosta se melkeen aina on : D

Ja tosiaan kiitos täältäkin kaikille, etenkin järkkäreille. Hauskaa oli taas ja pinnakorteista saa kohta levykiekon. P.S. missä älläritulokset?

Taidan toistaa edellisiä, silti: Kiitos järjestäjille, bändille ja pitsakuskille kuin myös juhlayleisölle. Riemukkaat karkelot, ehkä joskus taas.

Oli oikein hauskat kekkerit! Kiitoksia minunkin puolestani järjestäjille, muulle porukalle ja Chainthugille yöpaikasta. Ja onnittelut oman ällärijoukkueen Paavolle ja Timolle, jotka pärjäsivät todella hyvin huolimatta tästä ulkopaikkakuntalaisesta ja ekoja älläreitään ajaneesta riippakivestä.

Tulospalvelu jäätyy.
Kuvista voi katsoa palkintopallilla seisovat. DFU oli turun delegaatio vahvistettu barabraalla, DFL - muistaa varmasti itsensä (olivat kommentteineen kuvissakin). Valontuoja sai satulan.

Ajo on tärkein, ei ne tulokset.
Sen verran pitää sanoa, että kapa oli tiukahko. Tiimit olivat maalissa kaikkien mokien ja bissekuittien jälkeen n. 45 minuutin sisään. Ongelmaa aiheuttivat selvästi Regattan “arrospokkien” eli kärrynpyörien puolien laskenta… ja muutamassa tapauksessa kaksiosaiset osoitteet.

Ylpeyttä huokuen hihkuin riemusta, kun kukaan, siis KUKAAN ei soittanut ja kysellyt rastien perään. Se kertoo parista asiasta: Kapat olivat järkätty huolella (kiitos Tonille ja Ekille), kisaajat osasivat lukea manifestia ja sanktio puhelun “hinnasta” oli sopivan suuri… tietysti yhtään väheksymättä sitä seikkaa, että muotoilin puheluista aiheutuvan vaivan ja häpeän tarpeeksi vittumaisesti.

Alue missä rastit sijaitsivat:

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs106.snc3/15337_180709349650_585204650_2690284_6930602_n.jpg

Manifestisilppu:

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs106.snc3/15337_180709359650_585204650_2690285_6165765_n.jpg

Tiimikisa, 3 hengen joukkueet. Joukkueet saivat kuoren missä oli tuo “helpottava” kartta ja paperisilppu mihin piti selvittää osoitteiden salaisuudet. Osoitteita oli 27 kpl ja muutama ekstra: Lintsin luona vilkkuva kallovalo (tivolitien sillan alla), Jallupullo sisäpihalla Ruoholahdenkatu 8, bissekuiteista 5 minuuttia hyvitystä aikaan (yksi kuitti/ravintola), kuvausrasti koko tiimin kanssa Paavo Nurmen patsaalla (rajoitetun ajan auki, missaamisesta olisi tullut hylsy). Vääristä vastauksista +20 minuuttia aikaan lisää (mikäli ei lähtenyt hakemaan vastausta).

orkesteritoveri kyseli harmaan vetoketjullisen hupparinsa perään - ts. onks näkyny/onko joku ottanu talteen?

Joo, hyvät oli kemut! Kiitti kaikille järjestelyvastuussa olleille ja muillekin myös.

tya, saakos levittää pizzan kuljetuskuvia?

rokpete - 11:21, 23.11.2009 » orkesteritoveri kyseli harmaan vetoketjullisen hupparinsa perään - ts. onks näkyny/onko joku ottanu talteen?
en muista nähneeni. http://www.helsinkipetanque.fi/petankki/yhteydet/ tuolta voi kysellä tuolta riitalta vaikka.

en minäkään tuollaiseen törmännyt kun käytiin paikat läpi illan päätteeksi.

ok, tänks. setvitään, eiköhän se jossain ole.