Hyvän mielen topic

Aurinko paistaa, 2h päästä alkaa talviliinkuntapäivä. Se tarkottaa sitä että 12:30 aukee olut bussissa. Sitten vähän tuntumaa rinteeseen ja asialliset jälkisaunomiset ja muut. Savusaunakin tiedossa.

Aurinko helottaa, kai sitä voisi kohta taas ryhtyä harrastamaan fillarointia. Erityisen hyvää fiilistä tuottaa eräs hiljattain tavattu neito, jonka hymy on parasta ikinä tällä hetkellä. Kevät on kerrassaan ihanaa aikaa.

Mainitsen auringon. Mutta tässä päivässä oli myös jotain muutakin erityistä - voin vihdoin kohdata naapurini hymyillen. Alku oli hankalaa. Milloin mikäkin oli liian äänekästä, oven sulkemisesta liian äänekkäästi rappukäytävässä liikkumiseen… Kerran hän kiusalla soitti järjestämiini juhliin jopa virkavallan paikalle.
Eilen sit oltiin fiksikeskareilla talomme päädyn pyöräkellarissa, normaali oli laittanu myös pari lappua pyöräkellarien oviin et kaikki tervetulleita ja kappas nihkeä naapurini sattui paikalle! Toivoi, että pääsisi keväällä pyöräilemään, että ketju kaipais vähän öljyä ja renkaat ilmaa. Pyörä tuli suht kuosiin. Tänään sitte rouva ilmesty ovelleni hymyillen ja kovasti kiittäen ruusuvesi (!) pullo kädessään. Ei mitää käryä mihin ruusuvettä käytetään, mutta fiilis vähän niinku ois oikeita ruusuja saanu ::slight_smile:

E: kiitokset siis vielä järkkäilijöille! Omaki pooloprojekti sai iha uutta puhtia eilisen myötä.

Munarkki - 10:13, 11.2.2015 » Uuden ruokavalion testaileminen on tuonut aika hyvän mielen ja pelottavan paljon virtaa.
OT: Kiinnostelee, kerro tarkemmin?

Hyvä päivä. Uus kämppä tiedossa, sain eilen illalla lelumiinin kasaan ja kävin ajamassa vaikka pientä flunssaa päällä, oli aika bliss. Tänään flunssakin helpottanu, ehkä just eilisen lenkin ansiosta.

uuden bändin uus levy ulos lauantaina keikan muodossa. bändikin tuntuis rupeevan toimimaan ihan muutamien treenien perusteella.

ja pyörääkin on voinu ajaa!

Olen ohjastanut ikiomaa lähettiputiikkia viikko sitten 5 vuotta.

Ihan hyvin lähtökohdasta “katsotaan millaiset kortit jaetaan ja pelataan käsi loppuun”.

Eilen katselin toisesta kädestä pykäliä ja huomasin että 2/3 osaa ympyrän kehällä oleva tila on käytetty.

Join juuri 2 alkoholitonta kaljaa ja olen nyt sellaisessa alkoholittoman oluen hönössä.

DelMonte-mies sanoo OK.

^^kova

îhanaa, elisa!

Söin juuri ravintola lasipalatsissa blinejä ja ne oli todella herkullisia! Muutenki fiilis korkeella. Huomenna tulee hyviä ystäviä kylään puimaan kirjakerhomme viime kuun kirjaa. On se elämä hienoo! Myös tän kuun kirja Voittoja ja Valheita - Salattu elämäni pyöräilyn huipulla vaikuttaa huikeelta. Jes!

elisa - 19:01, 12.2.2015 » Mainitsen auringon. Mutta tässä päivässä oli myös jotain muutakin erityistä - voin vihdoin kohdata naapurini hymyillen. Alku oli hankalaa. Milloin mikäkin oli liian äänekästä, oven sulkemisesta liian äänekkäästi rappukäytävässä liikkumiseen.. Kerran hän kiusalla soitti järjestämiini juhliin jopa virkavallan paikalle. Eilen sit oltiin fiksikeskareilla talomme päädyn pyöräkellarissa, [i]normaali[/i] oli laittanu myös pari lappua pyöräkellarien oviin et kaikki tervetulleita ja kappas nihkeä naapurini sattui paikalle! Toivoi, että pääsisi keväällä pyöräilemään, että ketju kaipais vähän öljyä ja renkaat ilmaa. Pyörä tuli suht kuosiin. Tänään sitte rouva ilmesty ovelleni hymyillen ja kovasti kiittäen ruusuvesi (!) pullo kädessään. Ei mitää käryä mihin ruusuvettä käytetään, mutta vähän niinku ois oikeita ruusuja saanu ::)
Todella hyvä juttu! Upeaa!

Ruusuvesi tarpeellista tavaraa itämaisten herkkujen ym. Leivonnaisten puuhastelussa.

Smurf - 19:31, 12.2.2015 » Join juuri 2 alkoholitonta kaljaa ja olen nyt sellaisessa alkoholittoman oluen hönössä. DelMonte-mies sanoo OK.
Vahva salut oluille ja oman lafkan pyörittelyssä onnistumiselle! https://i.imgur.com/ZTcqf5O.gif

elisan stoorille myös.

qlt - 19:32, 12.2.2015 » Myös tän kuun kirja [i]Voittoja ja Valheita - Salattu elämäni pyöräilyn huipulla[/i] vaikuttaa huikeelta. Jes!
on hito hyvä. vois lukea uudestaan ehkä jopa.
tutam - 19:46, 12.2.2015 »
Smurf - 19:31, 12.2.2015 » Join juuri 2 alkoholitonta kaljaa ja olen nyt sellaisessa alkoholittoman oluen hönössä. DelMonte-mies sanoo OK.
Vahva salut oluille ja oman lafkan pyörittelyssä onnistumiselle! https://i.imgur.com/ZTcqf5O.gif elisan stoorille myös.
Becks Blue on aika kova, samoin kuin se green lemon.

Ja tänks, kaikille vaikkette suoranaisesti ole olleet mukana, välillisesti kuitenkin.

Edit: Ai niin persketti kun tuntui hyvältä päästä osastoon “jonnet ei tiedä”. Eräällä kans. väl kuriiriputiikilla oli jonkun keikan/osoitteen kanssa ongelmia ja annoin konsultointia, koska kaikki eivät muista mikä Finnetistä tuli myöhemmin.

En muistanut/tajunnut laskuttaa siitä, mutta pääsinpähän keulimaan ja osoitenörtteilemään.

elisan ja Smurfin tarinat hymyilytti :slight_smile:

Mitäs helvettiä, jengillä hyvä fiilis - nättiäää. Erityisen hyvä fiilis kyllä Elisan ja Smurfin postauksissa, yhteisymmärrys ja yrittäjyyden elinvoima on mahtavia asioita.

Naikou - 19:19, 12.2.2015 » Kiinnostelee, kerro tarkemmin?
Ei sen ihmeellisempään kuin lakto-ovo-kasvisvalio ja viljat suurimmaksi osin pois. Alkoholi nyt kans hetken pannassa että näkee mitä kroppa tuumaa. Aamuisin oon laittanut blenderiin sössöt, joita oon vähän miettinyt. Eilen väänsin kasviscurrya ja siitä tuli parempaa ku mikään aiemmin tekemäni lihapitoinen curry. Hyvä fiilis.

Minä olen pysynyt iloisena lakto-ovo-iktyo-carno-vegetaristisella ruokavaliolla ja punaviinillä.
Elämä on ihanaa!

Itse postaan tässä nyt tämmöisen viestin että hakkaava, joulusta jatkunut yskä hellittää, pientä tukkoisuutta yhä ja lopullisesti olen onnellinen jälleen kun tämä vasen korva poksahtaa auki taas.

Pyörä liikuu leppoisasti, aurinko paistaa, töissä on helvetin iloinen tunnelma, olo on hyvä, paino putoo, kouluhommat luistaa.

eilen luonnolstelemani duuniprojekti sai hyväksynnän ja sain viimeistellä sen ja siitä tuli hyvä.

Suunnittelemistani Vantaan messutaloista on toinen riisuttu rappauksen aikaisesta hupusta. Rapparit ovat tehneet hyvää työtä ja kaikki värirajaukset ovat menneet ihan kohdalleen. Kyllä virolaisiin voi aina luottaa rappausasioissa!

Talot ovat arkkitehtonisina kompositioina kubistisia. Toisen talo värit ovat violetti, musta ja punainen ja toisen violetti, musta ja sininen. Molemmissa on lisäksi harmaita ykistyiskohtia. (En saanut kunnon kuvia kun rakennustelineet olivat vielä paikoillaan ja kirkas lumi söi nopeasti räpsityistä kuvista värisävyt.)

Kylläpä tulin väreistä hyvälle mielelle!

Edit:
Arkkitehtilaulu (koskee useimpia kollegoja.)

pieni merenneito - 20:09, 12.2.2015 » Itse postaan tässä nyt tämmöisen viestin että hakkaava, joulusta jatkunut yskä hellittää, pientä tukkoisuutta yhä ja lopullisesti olen onnellinen jälleen kun tämä vasen korva poksahtaa auki taas.
samaa fiilis, rupee helpottaa jo tukkoisuuskin. ihamparasta. välillä pitää toki rööriä tyhjentää, mut sen jälkeen tuntuu kuin elämä olis kirkkaampaa ja helpompaa.
rokpete - 14:18, 13.2.2015 »
pieni merenneito - 20:09, 12.2.2015 » Itse postaan tässä nyt tämmöisen viestin että hakkaava, joulusta jatkunut yskä hellittää, pientä tukkoisuutta yhä ja lopullisesti olen onnellinen jälleen kun tämä vasen korva poksahtaa auki taas.
samaa fiilis, rupee helpottaa jo tukkoisuuskin. ihamparasta. välillä pitää toki rööriä tyhjentää, mut sen jälkeen tuntuu kuin elämä olis kirkkaampaa ja helpompaa.
nyt muuten imuroidaan korvat että kuulis ees jotain poksahtamista odotellessa. toivottavasti lekuri tajuaa esitellä lopputulosta.

josta muuten tuli mieleen että vittu kun jäi kamera toimistolle mutta kännykässähän on sentään tarpeeksi hyvä kamera tähän tarkoitukseen…

mutta joka tapauksessa fiilikset edelleen todella jees koska tauti taittuu