Syöte MTB 1.8.2015

Pohjois-Suomen suurin pyöräilytapahtuma, Syöte MTB, järjestetään tänä vuonna lauantaina 1.8.2015. Tervetuloa jälleen nauttimaan Syötteen kansallispuiston ja retkeilyalueen upeisita - kenties Suomen parhaista maastoista! Ilmoittautuminen avataan torstaina 22.1.2015, eli aivan pian!

Kertauksena vielä yleistä infoa tapahtumasta:

Tapahtuma on suunnattu kaikille jo jonkin verran kokemusta maastopyöräilystä omaaville, ja myös kokeneemmille kuskeille. Mitään kisakokemusta ei tarvita. Reitille on pyritty saamaan mahdollisimman paljon laadukasta vaihtelevaa polkua, ja tieosuuksien määrä on pyritty minimoimaan.

  • Koe kansallispuiston upea erämaaluonto maastopyörän selässä
  • Tarjolla vaihtelevaa ja haastavaa polkua - ei juuri minkään vertaa tieosuuksia
  • Hikisiä nousuja ja hurjia laskuja, mm. Suomen suurin loppunousu!
  • Hyvät matkailualueen palvelut kisapaikan yhteydessä
  • Matkat 32km / 60km / 120km
  • Yhteislähtö ja ajanotto
  • Sarjat M/N 18, M/N yleinen, M40, M50, Joukkue 60km, Single Speed, Fat Bike
  • Parhaat palkitaan, lisäksi arvontapalkintoja!
  • Palkintoina mm. majoituspaketteja

Ilmoittautuminen avataan torstaina 22.1.2015. Tarjolla myös mm. t-paitoja, Buff-huiveja ja muuta kivaa. Tervetuloa!

Tapahtumassa on 500 osallistujan katto.

Elixirin klippi vuoden 2013 tapahtumasta:

Videomatskua reitiltä:

Lisätiedot:

Aiempia jorinoita:
2013: https://www.yksivaihde.net/old/11134
2014: https://www.yksivaihde.net/old/18354

Ilmoittautuminen on nyt auki!

Mukana ku peräpukama:)

Peräpukamia lähdetään taas hellimään; ilmo sisään kahdelle kierrokselle… Saapa nähdä kuinka äihjän käy.

Hurjaa. Hetken leikin samalla ajatuksella ja sitten mietin viime vuotta. Ei vielä.

On se kova!

Itse valitsisin sarjoista sen 60km, niin ei mene kärsimysnäytelmän puolelle. Toisaalta taidan olla taasen staff-paita päällä perinteiseen tapaan eli omat ajot tuolla tapahtuu ilman numerolappua… :wink:

Ei täsä nyt vielä kovaksi pidä huudella. Katsellaan kesän mittaan pitääkö laittaa häntä taas koipien väliin. Mutta kun on 30 ja 60 koettu, niin nyt testataan kokopäivän rypistys. Onhan se selvä, että siitä on jätettävä kaikki kiire pois ja homma on pelkkää selviytymistä… Todellakaan edellisten vuosien ajotavalla ei toivoa ole kahdesta lenkistä, sellaista on ollut kipu niiden aikana.

wtpooh - 11:43, 24.1.2015 » Ei täsä nyt vielä kovaksi pidä huudella. Katsellaan kesän mittaan pitääkö laittaa häntä taas koipien väliin.......
Noniiiin, tähän häntähommaan ei sitten mennyt tämän kauempaa. Kesän kisakalenteri meni just uusiksi, ja Syöte jää nyt näkemättä. Ikävästi juuri samalle vkonlopulle sattuu oiva mahdollisuus kiusata itseään pyöräilyn lisäksi myös uinnilla ja juoksulla peräperää. Mutta ei siitä sen enempää täällä...

Sen sijaan huudetaan:
Jengi, vajaa viikko aikaa maksaa itsensä alimmalla hintaportaalla Syötteelle mukaan! Nyt laput vetämään.

Ilmo sisässä. Ekaa kertaa mukana. Kotoa luvat kunnossa, toivottavasti töitten osalta natsaa.

Alakaa olla kohta täyttä. 471 ilmoittautunutta meinaa että vielä 29 noppeimmalle on tilaa.

Fiilistelykuvia: https://www.facebook.com/syotemtb

Vaihteilla ajellessa taisi olla keskinopeus jotain vajaa 14 km/h rauhallista tahtia ajellessa. Jos tuosta tiedosta mitään iloa on.

32 vai 60 km?

Kyllä siihenkin saa jo töitä tehdä :wink:

Mie junttasin viime vuonna 32/20 läskillä ja loppuaika 2.15.03. Eli olin siinä loppunousun juurella noin kahdessa tunnissa. Mie olen lihava keski-ikäinen ja dras internetkuvien ja kaupungilla ohivilahdusten perusteella nuori atleetti. Tavoitteesi siis täysin tehtävissä.

Kapeampirenkaisella olen itse suosinut 33/19 hammastusta. Molempi-parempi, ei se jää noista hampaista kiinni.

Itsellehän kävi niin hassusti, että tilasin ovaalin eturattaan ja leveekantaisen takarattaan. Oli tarkotus tilata keveempää välitystä, mut huomasin ny et 32/18 väleillä mennään 60km :smiley:

32/20 nousee varmasti suurin osa mäistä ja eihän siellä tosiaan tasaisia osuuksia olekaan. Käytiin eilen ajamassa Toraslammen reitti ja Pitämävaaran lenkki Myllyltä eteenpäin. Polut ovat kyllä hyvässä iskussa. Näytti wtpoohkin käyneen Toraslammen tuvalla vastikään.

Edit: Elä Riq huoli, tuo välitys ei oo sulle mikään ongelma. Ite piti tosin keventää takaa yhdellä piikillä viime vuoteen verrattuna.

Pitihän se käydä reitit läpi ruopimassa, kun kisaan en pääse. Ovaali etunen on kuin sata jänistä sinkulamiesten jalkoihin, riqun rattaat kuulostavat aivan hyvältä.

Riqun ajomieheydellä on ihan sama mitkä rattaat sillä on alla.

Onko Helsingistä / läheltä liikahtamassa väkeä, jolla 1) ei ole vielä kyytiä tai 2) joiden kyydissä on tilaa yhdelle pyörineen?

Vieläkö joku haluais luopua oikeudestaan tai ei pääsekään?

En kyllä ole varma haluanko myöntävää vastausta mutta jos sellanen tulee ja saan pyörän alle niin mentävä kai se on, iik.

Sitten samaan syssyyn vois kysyä sattusko jonkun mökin tjsp. nurkissa olemaan tilaa jos ois yötä? Tietty maksan osani.

:slight_smile: