O: runko + muuta mahdollista.

^Tuossa huutonetin rossiinissa ei ole myyjän mukaan vaakadropoutteja eli ketjun kiristäminen fiksi/sinkulatarkoitukseen on hieman hankalaa.

Eiha - 11:24, 14.10.2009 » ^Tuossa huutonetin rossiinissa ei ole myyjän mukaan vaakadropoutteja eli ketjun kiristäminen fiksi/sinkulatarkoitukseen on hieman hankalaa.
vähän kryptinen on kyllä tuo vastaus:

.

Eiku joo… luin sen “ei-pysty” (=vaaka?), vaikka tarkoitettiin “ei voi”

LRM - 11:32, 14.10.2009 » joku vanha ratarunko on enemmän kuin parempi.
PM'd.

^ Jussi, PM mullekin!

Edit: Mulla on ylimääräinen tota kokoluokkaa oleva Raleigh Rialton runkosetti. Voin käydä mittailemassa tarkemmin, jos kiinnostaa. Se tosin on maantiepyörä retkipyörä.

täällä taas omasta virheestä sekoiltu myynti-ilmon kanssa. Vanhoja ratarunkoja saa myös tarjota, mutta toki maantiepyörä/retkipyörä kelpaa. Ensimmäistä fiksiä ollaan duunamassa, joten ei ehkä mitään kauhean kallista näin alkuun. (siis unohdetaan ne ratarungot).

UAO: rossini vaikuttaa ihan hyvältä, mutta seurailen minne hinta tuosta kehittyy. ei todellaakaan ole liian ROTTA, lähes kaikki kelpaa kunhan koko on oikea! heitän sulle PM`ää tuosta Raleigh Rialton runkosetistä.

sori nyt väärät termit: ratarunko/maantierunko/retkipyörä hieman menin sekaisin tästä kaikesta ja nyt ymmmärrän peremmin tämänkin asian.

uao - 19:56, 14.10.2009 » Edit: Mulla on ylimääräinen tota kokoluokkaa oleva Raleigh Rialton runkosetti. Voin käydä mittailemassa tarkemmin, jos kiinnostaa. Se tosin on [s]maantiepyörä[/s] retkipyörä.
[http://www.picamatic.com/show/2009/10/16/03/57/5570276_450x300.jpg](http://www.picamatic.com/show/2009/10/16/03/37/5570075_1500x1000.jpg)

http://www.picamatic.com/show/2009/10/16/03/37/5570075_1500x1000.jpg

Itte laitoin just käsittääkseni -85 Rialton fiksikuntoon. Sen runko on 52cm ja se toimii n. 171cm kuskilla hyvin kaupunkiajossa, kun ajoasento on alkuperäisellä stemmillä suht pysty. Mut näähän on makuasioita. Pientä säätöä projektissa totta kai oli, mutta ei missään nimessä ollut aloittelijalle vaikea laittaa ajokuntoon, vaikka itsekin intopiukeena pistin sen ihan atomeiksi.

Onks sulla muuten uao mitään tietoo tosta Rialto-mallista? Eihän se tietenkään mikään high end -malli ole, mutta olis hauska tietää edes jotain.

^ En tiedä juuri mitään Rialtoista, mut Bulevardilla ne näköjään hengaa:

http://farm4.static.flickr.com/3255/2514685572_bbeb791a02_m.jpg

Onko toi 52 cm muuten c-t? Mä olin mittaavinani, et tämä on 53 cm (c-c). Koot näissä tuskin menee sentin välein.

Joo, toi on loistava otos.
Runko voi hyvinkin olla 53cm. Muistaakseni myyjä sanoi silloin joskus 52, tuntui passelilta, joten en sitä sit enää katsonut tarpeelliseksi mitata. Pitääpä näköjään tehdä se. Mut toi sun on kyl hauskemman värinen.

uao:n runko olisi ollut muuten passeli, mutta vaakaputki on liian pitkä itselle. ← nyt joku toinen osakoon rungon pois. :slight_smile:

mutta vielä olisi siis itselle runko hakusessa! tarjouksia kehiin pojat…

edittiä:
https://www.yksivaihde.net/old/2233 kyllähän tuossa olisi tuollainen rotta runko, mutta en kyllä lämpene tuon Fauber keskiön takia. Taitaa olla lähes mahdotonta vaihtaa tilalle “oikeat” kammet.

Niinku ihan oikeasti liian pitkä, vai jonkun nettilaskurin mukaan liian pitkä?

Ton Rialton satulaputken kulma on sen verran loiva, että jos penkin pistää oikealle etäisyydelle keskiölinjasta, se syö jo jonkin verran tota vaakaputken mittaa. Tolla haarukalla ohjaus tuskin muuttuu epävakaaksi, vaikka se stemmi oliskin alle 10 senttinen. Perinteiset teräsraamit nyt ylipäänsä pitäis mitoittaa isommaksi kuin nykyiset aluraamit.

Toisaalta tossa on sitten ne Raleighin omat kierteet ja kiilakammet.

joo, mullaki on vaan sr signaturet ratakressun kellofauberissa. ei kande ees yrittää.

vielä olisi runko hakusessa!
hieman ollaan ruotsin puolelta juteltu yhdestä Cresent:in rungosta, josta tosin liiemmin ei tietoja ollut saatavilla. tarkempaa mallia hankala sanoa kun runko on maalattu uudelleen. taitaa olla jokin vanha kilpapyörä… katsotaan minne homma kehittyy! mutta tarjouksia saa vielä esittää.

edittiä:
yritin netistä kahmia joitakin sivuja jossa näkyisi Cresentin kilpa/maantie pyöriä, niin vanhoja kuin uudempiakin että voisi hieman mallia pohtia, mutta ei oikein tahtonut löytyä mitään. (ainakin rungossa on erillinen “onkalo” takajarru vaijerille. epäilen että runko on 90-luvun tuotosta). Cr-mo runko kuitenkin kyseessä.

Cykelhobby

Ja jos tätä “onkalolla” tarkoitat niin se vois olla Crescent Eddy Merckx:

Edit: kuvaa mukaan

LRM - 19:18, 22.10.2009 » uao:n runko olisi ollut muuten passeli, mutta vaakaputki on liian pitkä itselle. <- nyt joku toinen osakoon rungon pois. :) mutta vielä olisi siis itselle runko hakusessa! tarjouksia kehiin pojat..
Rialto on myyty. Kiitos markkinoinnista, LRM!

ruotsin puolella rungon osto kaatui siihen, kun jannu ei halunnutkaan lähettää sitä suomeen. (enkä todellakaan viitsinyt lähteä hakemaan).
Tänään kävin paikallisessa kierrätyskeskuksessa katselemassa, mutta jokainen runko oli liian iso itselle. onko kukaan lähiaikoina käynyt UUSIX- verstaalla katsomassa valikoimaa…? -50-53cm runkoa siis edelleen etsitään.

jos ei runkoa löydy, niin sitten odotellaan joulukuuhun jos poliisinhuutokaupasta sitten nappaisi.

oisko tässä: Osta & myy, huutokauppana tai heti - Huuto.net

tnts - 20:29, 29.10.2009 » oisko tässä: http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=118817723
kyllä, kyllä kunhan hinta ei kipua taivaisiin. (ei keulaa, ei keskiötä, ei ohj. laakeria). tuo on vielä sopivasti vantaalla. Täytyy kysyä jos myyjä myisi tuon suoraan ohi huutokaupan.

kiitoksia muuten erittäin hyvästä vinkistä!

Tommonen saxassa ebayssä

näillä näkymin runko löydetty foorumilaiselta…