M: romua vaikka eurolla, muuta vähän kalliimmalla

en nyt äkkiseltään löytänyt myyntiketjuja kesältä niin tehdäänpäs uus kun vanhat on hautautuneet ties minne. eli myydään nurkista turhaa kamaa, jos euro tuntuu kohtuuttomalta niin tarjota saa myös. itse en postittelesaatan ehkä postitella mutta jyväskylän langasta voinee saada bulvaaneja joiden avulla kulkeutuu eteenpäin.

sijainti: jyväskylä

euron romuja:


pikalinkut mallia huonompi ulkoinen nokka, euron pari ja sanotaan vaikka että 130 navalle toi pitempi, ehkä.


tektro long reach eli pyörätohtorilta, niin rottainen että euron hinta on helposti perusteltu, toimia pitäisi ihan normaalisti. (oon ainakin ostanut ton spekseillä reachia noin 55-80mm)
myyty


satulatolppa genesis 27.2, setbackkia 20-25ish mm. ei riittänyt itselle ihan. logolle annettu mustaa tussia ja kaupan päälle ruma takaheijastin. ei pätkitty.
myyty


seisontatuet, näistä pitää sit tinkiä siitä euron pyyntihinnasta…saatan vähän maksaa jos joku käy hakemassa kotiovelta nämä.
myyty


kreskent retron mukana tulleet poljinjutut. euron per pari eli 3e ja saa tinkiä.
myyty


jamaikaskidit speduilla - unelmasta todeksi.
myyty

prisman mummisketju, ihan ok esim loskapaska-ajoon ja kun kelit paranee niin ylivenyneenä roskiin ilman mitään välivoiteluita.myyty

sit kalliimpaa kamaa:


laakereita, 2x6000-2RSH (novatek) + 2x6001-2RSH (cosmicin etunapaan, ehkä jopa ellipsen). 6001:t meni jo humisevaan kiekkoon, 6000:t varattu 5 euroa kappale.


RFR Vorbau MTB & maantie ohjainkannatin 31,8 mm x 17° musta Länge 80mm tussattu ja alumiinitahnaa tarttunut mukaan. 5e.
myyty

kapea 16t, paketti avattu mutta ei asennettu paikoilleen. 5emyyty

PM

nostetaas samalla kun myydyt vedetty yli ja myytyjen kuvat poistettu.

Missäs nää on?

jyväskylässä, en sit näköjään oo sitä suoraan kirjoittanut mihinkään… sori!

Eipä mitään. :slight_smile: Onneksi voi kysyä! Minäkin oon Jyväskylässä. Tuolle jarrulle voisi olla tarvetta. Menisköhän Rossinin maantiekeulaan?

satulatolppa dibs

nostetaas kun viimeisiä viedään ja sain viimein siivottua nätimpään järjestykseen ilmoituksen.

nostetaas tätä, paskaa pikalinkkua ja novatekkilaakeripari vielä jäljellä nurkissa tarpeettomana.

Mulla ois kyl yks aika loppuun ajettu novatec-tyyppinen takanapa, jos kohta en oo ihan varma onko just novatec. Vois jotenkin yhyttää nuo komponentit yhteen.

sori, nyt jäi tosi pienestä kiinni ja olin just tulossa editoimaan ilmoitusta että laakereista sovittu kaupat synttäreille. jos jostain syystä kaupat peruuntuu niin olet toisena jonossa.

Ei peruunnu :smiley: Tyhja tilatkoon laakerinsa vaikka Tanskasta.

Joo, ei mitään. Ei mulla ole minkäänlaista tarvetta navalle sinänsä. Mut esmes jos joku tarvii tommosen laakereiltaan kulahtaneen kompliittikiekosta peräisin olevan navan, niin voin luopua.