Joulutwitter 2018

Pari pakettia pitäis vielä paketoida. Jos sitä vähän glögia voimiks.

tajusin, että oon niin myöhään aatonaattona duunissa, että viimeinen juna on jo ehtinyt mennä, enkä olekaan porukoilla samana päivänä. pääsen lähtemään ehkä vasta aattona. murhe. kissatkin odotti jo reissua.

Muutama lahja läheisille.
Mutsin luo aattona. Illalla exälle pari pakettia.
Sit taas normaalia arkea.

En oo saanu koiravahtia aatoks → joulu yksinkoiran kanssa himas. Tai näin tulee näil näkymin olee.

Ylitin vaimon kanssa toistemme sovitun lahjabudjetin 90%. Ehkä selviän taas ainakin alkuvuoden postin joukossa odottavista saapumisilmoituksista pelkällä hymähtelyllä… :slight_smile: Tai sit vaan rähjää, että miks laitoin niin paljon joululahjoihin.

Ma-ti poltellaan kesälomia. Kokkailuhommia olisi silleen riittävästi.

ma ja ti kaikessa rauhassa vuosi 2014 töissä pakettiin ja sit vasta ens vuonna uudestaan sitä touhua. ja äitin patojen ääreen ja veljen tyttöystävä lupasi tuoda itse savustettua kalaa. voi pojat!

Tiistaina Ouluun ja loppuviikko sit siellä. Jos hakis mummun pyörällä vaikka jonku kuvarastin.

zykkeli - 20:36, 21.12.2014 » Ma-ti poltellaan. Kokkelihommia olisi silleen riittävästi.

Ai niin. Nyt on sunnuntai, eikä maanantaina ole duunia. En valita.

Ompelukonetta pitäisi vielä vähän kurittaa tässä.

Välipäivät ajattelin ylensyödä suklaata, pelata tietokonetta niin, että silmiä särkee, ja ehkä pukeutua sen verran, että kehtaa hakea kaupasta lisää suklaata, jos tarvetta tulee.

Naaraat lähti kämpästä ja jäätiin pitään kämppää pystyssä kollien kesken. Kaveri kutsui mökkisaunaan Nuuksioon. Avantoa, pipareita ja juustoa - oikeen kiva setti.

Asiakas laittoi tekstarin ja perui huomisaamun ekat treenit.
Ei harmita kauheesti, ois ollut klo 6:20.

voisin muuten perustaa jouluna nurmeksen kuvarastit -langan, mutta pyörä jää kyllä etelään

Hei hei talvi ja pyöräily, nyt vähäks aikaa. kone vie mut Pariisiin rakkaani luo aamulla. Fillari on kellarissa roikkumassa koukusta kuin kinkunruho ja kesärenkaatkin vielä siihen jäi. Katotaan tammikussa uudestaan pitääkö niitä sitten vaihdella.

reuna - 22:50, 21.12.2014 » voisin muuten perustaa jouluna nurmeksen kuvarastit -langan, mutta pyörä jää kyllä etelään
Do it. Voidaan sit ens kesänä jättää hakematta se, kun ei tällekään kesää saatu pielisen ympäri pyöräilyä sovittua.

Vuokraisäntä toi meille kuusen eilen. Piti lähtee hankkii jalkaa ja koristeita ja tossa se nyt möllöttää :slight_smile:

Joensuussa jo kolmatta päivää. Vähän saa töitä tehdä vielä tänään ja huomenna, mutta huomattava määrä jouluhenkeä on jo ryöminyt syvälle sieluun tästä huolimatta. Jopa ihan mukavaa, että saa ajatella välissä.

Oon valmistautunut jouluun saunomalla päivittäin. Joillekihan tämä on jokapäiväistä arjen luxusta, mutta saunattomana helsinkiläisenä on joutunut soveltamaan. Tänään tulee yhdeksäs saunapäivä putkeen, eri saunoja on takana viisi. Erityiskiitos kaikille uimahalleille ja tietenkin Torikortteleiden Joulupihan maksuttomalle saunalle. Kiuas on lämpimänä vielä tänään kello seiskaan asti. Tänään saunon ainakin vanhempien luona, mutta ehkä myös uimahallissa, jos jaksan lähteä.

Sauna oli tärkein kun speksasin nykyistä kotia.

alkaa olla töissä järjestelmät hakattu inventaariokuntoon, sit ois vaikka ikuisuusprojektien edistämistä loppupäivä jos ei tule mitään lomallaolijoiden juttuja selvitettäväksi.

Fffuuu. Mikä joulu? Joululahjat ostamatta, kämppä siivoamatta, töitä jäljellä illaksi yhden työpäivän verran.

Kohta ostamaan ekat ja vikat joululahjat ja itselleni MÄTIÄ.

Joulu on kyllä kiva! Aamupäiväksi porukoille syömään herkkuläskisuperjoulupuuroa, takaisin himaan loikoilemaan muutamaksi tunniksi, ja illalla sitten ylensyöntiä kalapöydästä, suklaasta ja muista herkuista, ja tietty lahjoja. Nammmm.

Ps. Mätiääääää <3

Tilasin joululahjakirjat enimmäkseen netistä. Postilta tuli ilmoitus että pakettiautomaatti täynnä, tuovat kotiin kunhan olen paikalla. Kysyin että voisiko viedä postin palvelupisteeseen odottamaan noutoa silloin kun ehdin. Ei voi - sielläkin on täyttä…