Bullitt-kimppa ON KIINNI!

Seison korjattuna.

Itsehän olin vajakki ja menin nojakki-foorumin linkkien perässä verkkokauppoihin ja otannalla N=2 sain hintaskaalan väliltä 250e-350e dynamonavalle. Ilmeisesti siellä speksaus liikkuu omissa sfääreissään.

No tommoinen xt-dynkky vois olla ihan jepa siis. Ilmeisesti 3w mikä menee valolle on pois muusta vauhdista eli ero on jotain konelaakerinavan ja kunnon irtokuulanavan luokkaa.

varolevy - 7:38, 11.12.2014 » Ilmeisesti 3w mikä menee valolle on pois muusta vauhdista eli ero on jotain konelaakerinavan ja kunnon irtokuulanavan luokkaa.
Mistä sä näitä numeroita kaivat? Oliko vuorenkilpiteereseptin vieressä marginaaliin lyijykynällä kirjoitettuna?

Elän ideaalimaailmassa ja jätin mahdolliset tehohäviöt hittoon. Eli 3w lamppuun on vakioteholla pois muusta eli vauhdista. Myös muut mahdolliset jutut kuten isomman navan ilmanvastus ja muut pilipalit jätetty pois. Oikeasti taitaa kulua enempi.

Tuolla jotain oikeampaa mittadataa SONdelux

enemmän saat vastusta aikaan nexus 8 vs. ketjuvaihtaja kuin napadynamolla.

yksi cree U2 ei vielä hirveänä pistä hanttiin.

varolevy - 7:38, 11.12.2014 » Seison korjattuna. Itsehän olin vajakki ja menin nojakki-foorumin linkkien perässä verkkokauppoihin ja otannalla N=2 sain hintaskaalan väliltä 250e-350e dynamonavalle. Ilmeisesti siellä speksaus liikkuu omissa sfääreissään. No tommoinen xt-dynkky vois olla ihan jepa siis. Ilmeisesti 3w mikä menee valolle on pois muusta vauhdista eli ero on jotain konelaakerinavan ja kunnon irtokuulanavan luokkaa.
sinäkin näköjään vähän oikaisit. se ilmoitettu arvo on noin tuplasti pyörän navoissa isommalle laakeriparille laskettu, 45km/h vauhdissa, ja teoreettinen kitkaton laakerointi -jutussa se sana teoreettinen on ihan siksi siellä osoittamassa että käytännössä mahdoton ilman levitaatiota tjsp.

http://sfcitizen.com/blog/wp-content/uploads/2012/05/7J7C4257-copy.jpg

matalampi sais olla, ja 700c ja plussa

Mun vaimo antaa mun ostaa maailmankaikkeuden kaikki pyörät - ja näin olen melkein tehnytkin - paitsi cargoa. “Liian kallis, liian iso, mitä sillä teet, lapsi menee peräkärryssä ja turvaistuimessa, kamat autossa”. Hän puhuu pelkkää asiaa, mutta what gives?

^Myy auto ja levitä kädet + ahdistunut ilme = laitetaan tilaukseen.

Silloin kun rahtipyörää olisi kovasti tarvinnut oikeasti oli masset tiukalla ja erimielisyyttä tarpeesta.

Nyt taas suurin tarve on jo lasten kasvettua mennyt auttamatta ohi ja säilytyskin olisi ankeaa.

Ihana pyörä rahtariksi, ostan kyllä Bullitin pienempäänkin tarpeeseen jos säilytykseen löytyy ratkaisu.

Kapteeni - 18:07, 11.12.2014 » Mun vaimo antaa mun ostaa maailmankaikkeuden kaikki pyörät - ja näin olen melkein tehnytkin - paitsi cargoa. "Liian kallis, liian iso, mitä sillä teet, lapsi menee peräkärryssä ja turvaistuimessa, kamat autossa". Hän puhuu pelkkää asiaa, mutta what gives?
Perustelet sijoituksena.

Joo, on ostohinta suhteellisen kova, mutta verrattuna mihin? Melkein yhtä paljon kuin vuotuinen auton ylläpitokulu. Ajaminen on kivaa ja halpaa ja skidit oikeasti tykkää.

Myyntiarvokin säilyy paremmin kuin autossa, joten käypään hintaan tuosta pääsee aina helposti eroon.

Onko vaimosi kelaillut miten siistiä näillä on mennä kauppaan? Rullailla kesäpäivänä suoraan oven eteen, kävellä skidin kanssa kauppaan ja palata sitten ostosten kanssa takaisin ja polkaista liikkeelle lapsen syödessä jäätelöä siinä edessä. Jutella mukavia ja ihmetellä kaikkea nähtävää.

Sun on vaan myytävä tää juttu.

Meillä cargo on nykyisin 90% puoliskon käytössä ja ajaa sillä päivittäin. Aluksi oli toisin, mutta näin jälkeenpäin voi vain fiilistellä Workcyclesin Henryn kommentteja siitä, että naiset noilla tulee ajamaan sillä niin se on meillä Hollannissakin…katos vaan.

zykkeli - 19:57, 11.12.2014 »
Kapteeni - 18:07, 11.12.2014 » Mun vaimo antaa mun ostaa maailmankaikkeuden kaikki pyörät - ja näin olen melkein tehnytkin - paitsi cargoa. "Liian kallis, liian iso, mitä sillä teet, lapsi menee peräkärryssä ja turvaistuimessa, kamat autossa". Hän puhuu pelkkää asiaa, mutta what gives?
Perustelet sijoituksena. Joo, on ostohinta suhteellisen kova, mutta verrattuna mihin? Melkein yhtä paljon kuin vuotuinen auton ylläpitokulu. Ajaminen on kivaa ja halpaa ja skidit oikeasti tykkää. Myyntiarvokin säilyy paremmin kuin autossa, joten käypään hintaan tuosta pääsee aina helposti eroon. Onko vaimosi kelaillut miten siistiä näillä on mennä kauppaan? Rullailla kesäpäivänä suoraan oven eteen, kävellä skidin kanssa kauppaan ja palata sitten ostosten kanssa takaisin ja polkaista liikkeelle lapsen syödessä jäätelöä siinä edessä. Jutella mukavia ja ihmetellä kaikkea nähtävää. Sun on vaan myytävä tää juttu. Meillä cargo on nykyisin 90% puoliskon käytössä ja ajaa sillä päivittäin. Aluksi oli toisin, mutta näin jälkeenpäin voi vain fiilistellä Workcyclesin Henryn kommentteja siitä, että naiset noilla tulee ajamaan sillä niin se on meillä Hollannissakin...katos vaan.
Viesti välitetty eteen päin.

Voin järjestää tarvittaessa kans älläreitä, joissa palkintona bullitt. Hinta on jossain tonnin neljänsaan tienoilla. Kaikki osallistujat voittaa. Kirjoitan vielä vaimolle sertifikaatin että kyllä, palkintopyörähän tämä.

Any takers?

grep - 19:45, 11.12.2014 » Silloin kun rahtipyörää olisi kovasti tarvinnut oikeasti oli masset tiukalla ja erimielisyyttä tarpeesta. Nyt taas suurin tarve on jo lasten kasvettua mennyt auttamatta ohi ja säilytyskin olisi ankeaa. Ihana pyörä rahtariksi, ostan kyllä Bullitin pienempäänkin tarpeeseen jos säilytykseen löytyy ratkaisu.
Hieman sama homma ja siksi meikä kallistui Omniumin Miniin. Katellaan nyt ottaako se tuulta se homma, kun tuntuu kestävän. Jos ei ni sitten on taas game on! :D

Joo, nojakkiheppujen normi speksipäivä on pari tonnii rohloffiin ja etunaabedynyyn.

Kyllä Bullitti kulkee tyttöjen käsissä lujaakin.
http://vimeo.com/29442438

Terveisin Bullitt-isi,
jonka tytöt ei vielä itse aja cargoa

Maitokauppaan Mankkaalle täällä Espoon voiKilossa on matkaa 600 metriä linnuntietä.
Autolla sinne on yhdettoista liikennevalot, filolla ei yhtään.
Arvatkaako menenkö cargolla?

Tai menenkö Leppävaaraan 2,5 km lauantaina klo 13 autolla etsimään
Sellon parkkihallista paikkaa, kun autojono halliin on 1 km pitkä?
Tavarafillari on vaan varsin kätevä, lasten kanssa tai ilman.


Kuin omasta kynästäni, Bullitt -arvio

mitä tapahtuu ku bullittilla lähtee etupää alta?

bullipat?

Hyvä pätkä! Sit ku kaikilla on bullitt ni tuun mielellää kattoo racee.

eka hiilikuidusta tehty aerokoppa bullittiin suomessa

5 … 4 … 3 …

:smiley: