Massiivinen kännykkätopicci

siirryttiin muuten itseäni askarruttaneen kysymyksen äärelle eli miksi halutaan kännykkä isolla näytöllä?

jos tämmönekin topsu on nyt ihan pakko olla, niin voisko jengi mieluummin vaikka jakaa kokemuksiaan kantamiensa puheluurien pakkas/kosteus/pyöräilykäyttökestoista, kuin listata autistisesti kaikki vitun killuttimet, mitä on kantanu joskus vuosikymmen sitten neljä tuntia. ok?

^^ keski-ikäisen miehen ikänäkö…

e71 oli ylivoimaisesti paras kirjoittamiseen ja muutenkin erittäin laadukas vehje.
viimeiset 4.5v mennyt htc desirellä, alkaa tosin vedellä viimeisiään kaikin puolin. puhelinspeksaus on suoraan pois pyörärahoista, joten turha päivittää jos ei o pakko.

http://images.comparecellular.com/phones/267/1485/nokia-6800.JPG
Paras puhelin ikin.

Mut ollu Android laivassa vuodesta 2009, eka puhelin oli HTC Hero
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2009/07/hero_main_1.jpg
Vittu mä olin COOL, ja skenessä vuosia edellä B)

Sitten Galaxy S2, Galaxy S3 ja nykyään Ascend P7 ku halusin koittaa jotain ihan muuta ku Samsungia vaihteeks. Puhelin on 6.5mm ohut ja akku kestää sen 2 päivää… Kiinan ihmeeksi olen erittäin tyytyväinen. Hintakin mitä oivin. Pikkuveljellä ollut toi OnePlus One muutaman kuukauden ja hyvin seki on skulannut!

Itte tykkään Androidista koska sitä voi vähän modailla!

FF - 13:54, 25.11.2014 » siirryttiin muuten itseäni askarruttaneen kysymyksen äärelle eli miksi halutaan kännykkä isolla näytöllä?
prosessoidulla äänellä: tää askarrutti. sit kokeilin. nyt voin hyvin.
rokpete - 13:57, 25.11.2014 » jos tämmönekin topsu on nyt ihan pakko olla, niin voisko jengi mieluummin vaikka jakaa kokemuksiaan kantamiensa puheluurien pakkas/kosteus/pyöräilykäyttökestoista, kuin listata autistisesti kaikki vitun killuttimet, mitä on kantanu joskus vuosikymmen sitten neljä tuntia. ok?
kova talkman9

sedälläni oli mersussa tollane, ei ollu iha halpa ostos autosarjan kans.

N95 riittää sähkö endomondo päällä 5-6 tuntia ja navi ja musat päällä reilu 3

Hyviä hankintoja on ollut kaikki hanskat, millä voi operoida kosketusnäyttöjä. Stadiumin puuvillahanskat, aivan hyvät. Giron DNS -hanskat, aivan hyvät.

Olettaisin, että kännyholsteri ei oo paras pakkasella, koske puhelin pääsee viilentymään kovasti. Tai sit se johtuu vaan miun vikaisesta luurista, että esim. juoksutakin taskussa puhelin saattaa sammua alle tunnissa. Jos taas puhelin on trikoissa/farkuissa, niin aivan hyvä.

Älypuhelin on ystävä myös älläreissä. Arkiajossakin se opettaa kulkemaan kaupungilla, etenkin uusissa paikoissa.

ununu - 14:01, 25.11.2014 »
FF - 13:54, 25.11.2014 » siirryttiin muuten itseäni askarruttaneen kysymyksen äärelle eli miksi halutaan kännykkä isolla näytöllä?
prosessoidulla äänellä: tää askarrutti. sit kokeilin. nyt voin hyvin.
[Et koskaan kertonut.](https://www.yksivaihde.net/old/13301/482242)

kylmyys vie akusta mehut. nokian 6630 kastunut n+1 kertaa ja vieläkin toimii kun vaan viitsii napata akun irti päiväksi pariksi ja antaa sen kuivua. ja mikään ei kestä maahan tiputtamista kuin nuo halvat ei-kosketusnäytölliset muovipuhelimet.

E7 oli omissa kourissa aikansa lähes maaginen kapistus. Olin sattunut saamaan pakasta hyvän yksilön. Sitten vain aika ajoi ohitse lähinnä softan suhteen.

Akku kesti helvetin hyvin ja oli oikeat näppäimet. Kestävä oli myös. Kokeilin kerran tipauttamista Mäkelänkadulle kesken täyden muussin. Palasin hakemaan, naksautin kannen paikoilleen ja jatkoin touhuamista.

Kaikki vastaavalla luurilla operoineet eivät tiedettävästi olleet aivan yhtä tyytyväisiä. Maanantaikappaleita taisi olla paljon.

Nyt ollut pari Lumiaa. Ihan jees ovat nämäkin kestäneet ja toimineet. Roiskeita ja jäätä tuntuvat kestävän hyvin ja hanskalla kuin hanskalla hyvä käyttää.

Mulla on ala-asteen 1610 jälkeen luureja ollut reilusti toista kymmentä. Kosketusnäyttöön tuli ensikosketus nokia 5800 luurin muodossa niihin aikoihin kun apple toi iPhonen myyntiin. Sitten hyppäsin android kelkkaan ja siitä oon digannut. On lapsellista väittää, että applen tuotteet olisivat huonoja, tykkään itse säädeltävyydestä ja kohtuullisesta hinnasta. Alkuaikoina applen luureja ei muutenkaan tainut saada kuin kytkyillä. Nyt käytössä OnePlus One, hyvin pelittänyt ja hintakin opiskelijalle sopiva.

Windows-luuri ollut viime vuoden kesästä — nyt kun on Nokian kartat saatavissa Androidillekin, niin alkaa tehdä mieli uutta puhelinta.

Nokialainen sinänsä on ollut ihan OK niiltä osin kun sen hankin, eli akku kestää, kuvat siedettäviä ja onnistuu hämärässäkin toisin kuin ed. vermeillä ja tosiaan tuo paikannus- ja karttapuoli. Enkä sitä käyttistäkään niin haukkuisi, ihan intuitiivinen on ollut.

Mutta. Alkaa temppuilla ainakin oma luuri aika pahasti, kaatuilee ja jumittaa melkein päivittäin. Plus että kaikki sovellukset on betatestauskamaa, mikä alkaa nyppiä välillä kun puuttuu toimintoja, usein keskeisiäkin tai pitää käyttää jotain kyseenalaista sovellusta kun virallista ei edes ole.

Tuo Oneplus tietty ois ihan kiinnostava, takuu- ja huoltohommat huolettaa kyllä ja etenkin kun tuon kokoisen kapulan tiputtaa aika helposti kun katselee karttaa jossain teillä tietymättömillä väsyneenä ja nälkäisenä. Ja etenkin jos koittaa yhdellä kädellä.

Tämän vuoksi mietinkin Moto G:tä, ainoa mikä huolettaa on sen heiveröisen oloiset painikkeet. Mutta ei ole pahan hintainen.
Nexus 5 kanssa varmaan olis hyvä, mutta 32 gigaista ei saa kovin huokealla hinnalla ja 16 G vähän vähän, etenkin jos pelailee, reissaa ja haluaa musiikkia mukaan ja kuvia mahtumaan.

Niin, kännyhistoria vielä, onhan noita ollut. Paras oli 5110. Matopeli.

Mistä nokian kartat on saatavilla androidille? Ainoa asia mitä lumiastani kaipaan.

Pitäis ostaa älypuhelin tyypille, jolla ei ole sellaista ennen ollut. Käyttää Macbookia Maverickilla eikä tee puhelimella mitään teekkarijuttuja. Miksei vois ostaa 4s?

Koska nykyinen softa ja iOS hidas sillä raudalla. Ne optimoidaan aina uusimman raudan mukaan.

ziGo - 15:38, 25.11.2014 » Mistä nokian kartat on saatavilla androidille? Ainoa asia mitä lumiastani kaipaan.
En ala sulle etsimään latauslinkkiä, mutta ihan nokian toimesta tuotettu androidille, ja freewarena ladattavissa tällä hetkellä beta statuksen alla. Toimii!
Munarkki - 12:12, 25.11.2014 » EDIT: En osaa :/ löyty, cool, en tiiä onks toi sittenkään pyörälähetti vai vaan haaveile et ei ois konttorirotta ja sais ajaa töihin all the time?
Oli muuten ihan susipuhelin.
josbanse - 16:14, 25.11.2014 »
ziGo - 15:38, 25.11.2014 » Mistä nokian kartat on saatavilla androidille? Ainoa asia mitä lumiastani kaipaan.
En ala sulle etsimään latauslinkkiä, mutta ihan nokian toimesta tuotettu androidille, ja freewarena ladattavissa tällä hetkellä beta statuksen alla. Toimii!
Oon aina sillon tällön katellu play storesta, vaan eihä ne tietenkää sinne tuu. Pittääpä ettiä.
ziGo - 15:38, 25.11.2014 » Mistä nokian kartat on saatavilla androidille? Ainoa asia mitä lumiastani kaipaan.
[3sec googletus](http://here.com/beta/android/?lang=fi-FI)