rössypottu OFXD

Paras topikki ikinä. Eipä olis lihaton lokakuu…

Kävin vieraissa pöydissä tänään syömässä mustaa makkaraa. Oli kyllä oikeestaan parempaa ku rössy. Ensi viikolla palataan sitten takaisin topicin aiheeseen.

^missä söit, oliko tapolaa? tänään just mietin, että onko rössy samanmakuista kuin tuo kulinaarinen jööti.

Rössy on paskempaa ku mustamakkara

Heleveti tuplat

k_ma - 13:54, 8.10.2014 »
Mull Dundane - 13:32, 8.10.2014 » ois[s]pa[/s] vegaanista [s]rössy[/s]pottua
e: synteettinen verikään ei taija olla vegaanista
Mut ihmisveri on...
nalle wheelroos - 18:42, 8.10.2014 »
k_ma - 13:54, 8.10.2014 »
e: synteettinen verikään ei taija olla vegaanista
Mut [s]ihmis[/s] oma veri on...

Korjasin.

oispa vegaanista mustaa makkaraa

tai ei kait siinä ku hakee mustapapuja ja muita mössöjä ja tekee. melekeen alako kiinnostaa. mutten kyllä jaksa tiskata tota survimispöristintä jonka tässä nyt jokatapauksessa tarttis.

ziGo - 18:30, 8.10.2014 » Rössy on paskempaa ku mustamakkara
Olet väärässä, mutta annan anteeksi.
Munarkki - 18:28, 8.10.2014 » ^missä söit, oliko tapolaa? tänään just mietin, että onko rössy samanmakuista kuin tuo kulinaarinen jööti.
Ravintola Tubassa, tarina ei kertonut makkaran alkuperää. Eka kerta ku huomasin että oli mustista tarjolla.

Kova lanka. Vegaaninen rössy on ajatuksena vielä huvittavampi mitä vegaanimakkara. Veri verenä, kasvis kasviksena. Hyviä kummatki.

Esim. Jos ostetaan maasturi, niin ostetaan auto jolla pääsee maastossa. Ei mitään *aatanan citymaasturia. Tai sitte nämä minimega-hampurilaiset. Voi jeesus. Osta iso hampurilainen mut hei, tää onki pieni niin sulle ei tuu morkkista kaloreista!

Ite syöny rössypottuja lähinnä vaan Rajakylän ala-asteen ruokalassa joskus ysärillä, mut hyvää se on. Eikä pysty vertaamaan mustaanmakkaraan, joka on myös hyvää. Tosin, mustamakkara kuuluu olla Tapolaa, sitä kuuluu ostaa ja syödä vaan Tammelan torilla ja makkaraa ostetaan rahasumman mukaan, ei grammoina.

täähän alkaa nyt pahasti lipsuu ku puhutaa kaikenmaailman Tapoloista ja rynkyistä, hyviähän ne on mut, tehkää niille omat tullistatulleet-topsu tai jotain, täälä syää rössypottua ja sillä siisti.

ja anteeksi saa kaikki jotka verta syö

Workstinx - 22:28, 8.10.2014 » täähän alkaa nyt pahasti lipsuu ku puhutaa kaikenmaailman Tapoloista ja rynkyistä, hyviähän ne on mut, tehkää niille omat tullistatulleet-topsu tai jotain, täälä syää rössypottua ja sillä siisti.
No, samallahan tän koko topsun vois toivottaa tuonne sapuska kiinnostaa -osastolle, jos ruvetaan raja-aitoja rakentelemaan?

Kohta 12v Oulussa asunut, ikinä en ole tätä ruokaa maistanut. Enkä maista. Olisi pitäny vissiin syntyä täällä, jotta tuohon uskaltaisi ryhtyä. En siis sano pahalla, vaan ihan ystävälliseen sävyyn, että johan on merkillinen murkina.

Ei ole vajaan kymmenen vuoden aikana sattunut rössy kohdalle. Pakko kai tässä vielä kokeilla joten ketju on tehnyt tehtävänsä

tervetuloo vaan mukaan seurueeseen, polkastaan ensviikolla joko Jumpru tai joku muu, siinähän ne nurkilla kaikki kskustan rössymestat on

itte olin sen 15v pois täältä ja kun takas tulin niin hokasin et just tätähän mä oon kaivannukki, rössypottua siis

ja nyt mitä parhainta, hyvässä seurassa

^ oisko perunasta

taiemmätiä

Soijarössy kiinnostaa Tofua

Miten muuten syötte rössynne?
Murskaatteko pieniksi vai kokonaisina kuutioina vai jotenkin muuten, miten?

Paloittelen pienemmäksi, en niinkään murskaa. Pitää olla suutuntumaa, karheutta. Potut sitte ehkä vähän enemmän murskaksi niin imeytyy se neste siihen enemmän.