Varastettu Helsingissä, Uskollinen kumppani Nopsa Finlandia

Kyllä sylettää. Taloyhtiön sisäpihalta vietiin uskollinen kumppani. Tuolla olen ajanut viimeiset 5 vuotta kaikki työmatkat, etenkin kun on ollut märkää, kylmää ja kova tuuli. Samalla pyörällä tuli käytyä köpiksen reissu. Ikinä ei ole jättänyt matkalle. Pääidea oli että se on niin ruma että kukaan ei varasta. No ei toiminut. Viime torstaina vietiin taloyhtiön sisäpihalta tällä Savelan lintukodossa. Just näiden säiden alkaessa toi on mun ainoa pyörä missä on lokarit.
Nyt vasta alan ilmoittelemaan, kun olen selannut toria ja huuto.nettiä josko olis ilmestynyt myyntiin, mutta ei ole näkynyt. Kaikkialla olen katellut kaikki pyörätelineet josko luotettava kumppani vielä löytyis. Jotenkin mulla on fiilis että toi tulee vielä jossain vastaan.

Siis muhvirunkoinen Nopsa Finlandia, fixi, alienin takakiekolla. Viistoputkessa molemmin puolin valkoiset yksivaihde.net tarrat. Maailman kapein bullhorni. Satulana toi vähän erikoinen Tioga spyder kiinakopio.

Kuka hitto tuollaista edes varastaa. Pyörä on ruma ja ihan hirvee ajettava ja mulle just hyvä. Helvetin moinen homma yrittää saada nyt mitään lähellekkään yhtä hyvää tilalle. Kyllä kyrsii. Kaikki apu tuon löytymiseen on suuressa arvossa, löytöpalkkiona saa vaikka Napsauttimen ja miehisen halauksen.

Jos et kauheasti pelkää puhelinhäiriköitä niin kantsii laittaa numero spämmirobottisuojattuna tähän ketjuun niin pyörän mahdollisesti löytyessä siitä on helpompi sulle ilmoittaa.

RTZ, kiitos huomiosta. Puh on nolla neljä neljä 2704922

Tämä löytyi lopultakin ja on ihan foorumullakin. Laitettu vaan DA9000 gruppo kiinni hämäykseksi.

Happamia sano kettu.

Harrihyt - 11:18, 10.10.2018 » Laitettu vaan DA9000 gruppo kiinni hämäykseksi.
:-D

Toi Finlandian ruskee on muuten paljon siistimpi kuin Kunkku-Chrisun.

Harrihyt - 11:18, 10.10.2018 » Tämä löytyi lopultakin ja on ihan foorumullakin. Laitettu vaan DA9000 gruppo kiinni hämäykseksi.
Hetki meni, mut sit :D