TKU C R I † E R I U M [25.10.2014]

Ai että! Aloitan hiilaritankkauksen.

Ite digaisin numerolapukkeista koska fiilis

hah olin joskus kans kelaillu itäharjuu mut sit ajattelin et oisko liian tylsä reitti.
ja numerolaput melkein pakko olla, en tiiä ehtiikö siinä oikee noteerata et ketä on ajanu montaki kiekkaa jne

hyvä meno. criterium syksy 2014.

Maalikamerana erittäin jees iPhonen tai jonkun muun atk-puhelimen 120fps-videokuvaus.

Toi on niin pitkä kierros, että pakko tulla reilusti hajontaa. Eli en usko et kameraa tarvitaan, mut toimitsijoita maaliviivalla laskemassa kierroksia kyl vois olla enempi ku yks.
E: tai en tiiä, voihan siin lopus olla pikku loppukiri…

aivan hyvä reitti tuo. nuhjuisten teollisuuskortteleiden lumoa löytyy. kaks kierrosta vois olla hyvä. voin tulla rastipirkoks

vittu ku taas soittoja samalla illalla, ehkä kerkeen ennen keikkaa ajaan

Grobian - 17:55, 22.9.2014 » [Tämä](https://goo.gl/maps/KML4k) voisi olla hauskempi, mutta pitäisi testata pääseekö tuota kiemuraa ajamaan.
Kesällä pääsi, kun "oikaisimme" alueen läpi matkalla johonkin. Muistaakseni oli portilla mainintaa yksityisalueesta tjsp. En ollut kovin skarppina tuolloin.
Koivulan dynamo - 22:43, 22.9.2014 » aivan hyvä reitti tuo. nuhjuisten teollisuuskortteleiden lumoa löytyy. kaks kierrosta vois olla hyvä. voin tulla rastipirkoks
Heh, criteriumit, joissa ajetaan alle 5 km ja on rastipirkkoja. Onkohan formaatissa alueellisia eroja?

Joo-o, olisi varmaan hyvä tietää onko tänne tulossa ihmisiä ja montako, eli jotain huutelua tähän lankaan.

Tietää sitten vähän miten tarvitaan välineistöä. Koska jos vaan viis jätkää, niin no, sit ajetaan. Mutta joo, pääpalkinto on palkitseva.

Ja reitti lienee tällainen eli paljoa ei ole muuttunut. Kierrosten määrä mietityttää. Kolme voisi olla hyvä. Eiköhän siinä jo selväksi tule, kuka voitti.

Kisan jälkeen sitten ajelua jonnekin ravitsemusliikkeeseen/liikkeisiin. Tms.

mukana.

3-5 kierrosta ehkä? o d k

min 5

joo kyl 5 pitäis

Sellanen tuli mieleen, et satama hiljenee kun iltalaivat lähtee. Se olis aika kompakti ja kurvia täynnä kun polkis sitä ympäri. Onko liian riskialtis paikka? Tota itäharjun aluetta vaivaa vähän se et se on vaan suoraa muushaamista.
Edit: sinne saa näköjään sellasen vajaan kilsan lenkin terminaalien ympäri…

olen kyll kiinnostunut mut mielummin 10 x 1,5km ku 5 x 3km ehkä?

Näihin vois melkeen tulla. Meinaan menen 26.10 pikkujouluristeilylle gracelle. Kysyn nyt hyvissä ajoissa että missä voisi yöpyä ti-ke yön? Jos ei löydy mistään, mikä ymmärrettävää koska keskellä viikkoa onko mahdollista yöpyä esim kerholla?
e: En tie miten nyt mun silmät kieroili/aivot toimi :DD, no se oli siin sit. game over

Jonas, marraskuu on numeroissa 11.

Mä en pääse näihin, tulee oikee kaveri kauempaa kylään.

Ajan en ota.

Eli viisi kierrosta? Käy.

Oli alunperin mielessäkin mutta mietin vähän meneekö siinä laskut jo sekaisin? Pitää tehdä sille asialle jotain. Maalikameraa tuskin saadaan ainakaan mitään kännykkää kummempaa, että ei sitten mitään massamaaliintuloa.

Tuota satamaa tms. alueita tietty voisi harkita, samoin kuin lyhennystä reittiin mutta itse en kokenut tuota kovin pitkäksi, johtuen ehkä tuosta alun vajaasta kilsan suorasta. Muush muush!

Mutkia olisi toki kiva olla, mutta siinä tulee se että pysyykö porukka reitillä… ei ehkä riitä jengiä tuomaroimaan eikä oikein voi sulkea vääriä risteyksiä.

Tuli tymä idea mieleen, että jos ei ole kovin märkää, niin joku räikeä liitu vois kertoa oikean reitin aina risteyksissä. Sillä tavalla kukaan ei joutuis vastuuseen katutaiteen teosta.
Vai onko se homman suola, että osa ajaa harhateille ja tekee sitten näyttäviä nousuja takaisin kisaan?