Projekti: DIY takalevy

olavi_takatalo - 14:07, 10.9.2014 » Oisko joukkorahoitus mitään? https://farm4.staticflickr.com/3851/15010997677_e23f5deffc.jpg
Olin kyl ajatellut, että nää ois kaaren suuntasesti aseteltu, ehkäpä kaikki samaan segmenttiin, niin ei näytä ajaessa niin häröltä. Kokeilin vähän herätellä niitä, keillä jotain kiekkoa varastossa on, muttei sitten niitä koskaan tarvitse.

Ja kommentoijille tiedoksi. Mä oon tehnyt 3 lankaa, joista 2 projektilankoja ja 1 yleinen pohdiskelulanka. Mielecille on tilaus laitettu ja maksutietoja odotellaan. Nämä taas edistyvät kun edistyvät.

LEVYkiekko

Tässä inspiraatiota kiekkojen levyttämiseen. Snowflake puolattu lasikiekko.
On kyllä enemmän koriste/rumiste kuin aero ominaisuudet.
http://cfile23.uf.tistory.com/image/163F50594E09C4420DB46D

Joo, siis ainoo tarkotus saada todella aerot kiekot, koska 110% full custom rata

Hei josbanse, hienoa että jaksat projektoida ahkerasti mutta oisko mitä että projekti lankoja tehtailtais sitten kun on homma ns. Työn alla? Jos haluat mahdollisimman aerot kiekot ni veikkaan että DIY käppä levarit aint the thing.

basti - 14:32, 10.9.2014 » [u]Luulen[/u] että espoolaiset perheenisit kuuluvat suurempaan riskiryhmään päätyä puuntauslurkkaajiksi kuin Punavuorelaiset hipsterit. Edellyttäen tietysti että ne joskus saa aikaiseksi toteuttaa seksuaalisuuttaan muuallakin kuin internetissä. Mut emmä tiiä.
Asia selvä.
josbanse - 15:11, 10.9.2014 » Joo, siis ainoo tarkotus saada todella aerot kiekot, koska 110% full custom rata
paulos - 15:15, 10.9.2014 » Jos haluat mahdollisimman aerot kiekot ni veikkaan että DIY käppä levarit aint the thing.
Nyt ois aika sammuttaa internet ja antaa sokean speksauskiiman vähän laantua. Vaik niinku ens kesään.

Mä oon pahoillani, mut ei sillä diykäppälevykiekoilla ja halpapalpacustomilla mitään blogi/foorumifame pyörää kasata.
Mut siistii et intoa riittää.

^Ei oo tarkoituskaan. Halpapalpa, koska on halpa ja miellyttää itseäni. DIY levyissä järkiinnyin pitämään kustannukset minimissä, mutta teen ne aivan tekemisen ilosta projektina.

josbanse - 15:50, 10.9.2014 » teen ne aivan tekemisen ilosta
Tällä foorumilla ei saa tehdä noin.

Tuli näistä langoista mieleen.

Ale99:ä ei oo näkynyt vähään aikaan.
Jos ottaa josbanse nimestä molemmat ässät pois jää nimeks jobane. Kun liittää kirjaimet j ja o saa niistä tehtyä ysin (J+o=9) ja jos pienen B kirjaimen kääntää tulee siitäkin ysi (b=q=9) Nimimerkki on siis 99ane, kun n kirjaimen sakarat irroittaa ja liittää päällekkäin tulee niistä kaksi i kirjainta ja kun i:t laittaa päällekkäin tulee niistä l (n=i+i=l) Nyt siirrämme ysit loppuun =ale99

Tähän vielä lopullinen kaava [josbanse/s=jobane, liitetään J+O+bane=9bane, käännetään b, 9bane=9qane=99ane, katkaistaan ja pinotaan n, 99ane=99aiie=99ale siirretään ysit =ale99]

Josbanse = Ale99

Ale99 is illuminati confirmed.

Ite jättäisin vaahdon pois. Tekee kartion kunnolla ja sopivaksi, niin sen saa kyllä liimattua pelkkiin vanteisiin ja kehään. Ja on siisti. Vaahto on vaan ylimääräinen ja sotkuinen työvaihe.

netspider - 15:52, 10.9.2014 »
josbanse - 15:50, 10.9.2014 » teen ne aivan tekemisen ilosta
Tällä foorumilla ei saa tehdä noin.
saa tehdä mutta jos touhusta rupeaa ennakkoon huutelemaan ennenkuin mitään on oikeasti projektin eteen tehty niin luonnollisesti porukka antaa palautetta touhun järkevyydestä.

Sain tota PU vaahtoa laatikollisen duunista, joten sen puolesta ok. Halvat kiekot hakusessa, sitten aletaan täyttämään. Haluan täyttää kiekot, jotta saan mahdollisimman suoran linjan kehästä napaan siten, että nipojen kohdalla vaahtoa vanteen paksuisesti. Tarkoitus ei ole näistä käpistä keventää, vaan tehdä vaan.

mulla on kyllä vaan yks käyttäjä, enkä käy duunissa :slight_smile:

netspider - 15:52, 10.9.2014 »
josbanse - 15:50, 10.9.2014 » teen ne aivan tekemisen ilosta
Tällä foorumilla ei saa tehdä noin.
:D
peltsip - 16:11, 10.9.2014 » saa tehdä mutta jos touhusta rupeaa [s]ennakkoon[/s] huutelemaan [s]ennenkuin mitään on oikeasti projektin eteen tehty[/s] niin luonnollisesti porukka antaa palautetta touhun järkevyydestä.
Korjasin.

Asbin kommentin huomioiden kerron, että kiekot on tiedossa, ja saan ne käsiini ensi viikon alussa. Ihan fiksikiekot, mutta erittäin edullisesti. Teen niin, että alotan takalevystä, näin kustannukset pysyy paremmin kasassa, koska etukiekon voi sitten luukuttaa jos jälki näyttää paskalta. Päätavoite on saada kiekosta yleisilmeeltään siisti, painolla ei ole niin väliä, koska toi tulee painamaan jonkun verran anyways. Hintaa takakiekolle tulee joitakin kymppejä riippuen pinnoitteiden valinnasta. Alle 50€ pysytään.

Sain kiekot haltuuni. Sanottakoon, että vaikka kyseessä ovat perus n.1,5kg noname fiksikiekkosetti, niin ulkoisesti kondis on todella siisti. Pikku heitot rihdataan veke, ja aletaan täyttämään. Kertokaas joku näitä projekteja tehnyt, että kuinka kauan pursoittamisen jälkeen toi vaahto on muovailtavan pehmeää? Kelasin lähteä projektiin sillä linjalla, että ensin mahdollisimman hyvä täyttö ja tasainen pinta ilman isompia koloja tolla vaahdolla ja tän jälkeen jotain jämäkämpää muovikittiä tms pintaan, jotta pinnasta tulee sen verran kova, että ottaa edes pientä kolhua vastaan ilman kuoppia. Pintaan vedän varmaankin kannusta väriä, koska sitten mahdollisten iskujen paikkaus on kätevää. Edellämainitut kamat on mulle ilmaisia duunin kautta, joten periaatteessa budjetti fleksaisi kyllä ihan biltsun sellaseen hiilaritapettiinkin.

josbanse - 12:31, 16.9.2014 » perus n.1,5kg noname fiksikiekkosetti.
Mullekin tälläset alle 50€.