Löytynyt: Gios Torino

kaikki okei.

Laita lukkoon ja ota kuva.

kumpi ehtii ekana paikalle, u-lukkomilitia vai reinikaiset? vai onks jälkimmäisiä vielä soitettu?

saisko jotai livefeediä tänne jo

Jännittävääää!!


Toivon oikeuden toteutuvan

u-stream tulille asap

No???

joko siellä on nuhdeltu?

Sontwo - 17:03, 25.8.2014 » http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/30596566/images/1393817447567.gif Toivon oikeuden toteutuvan
jäätävä rosmo.
askopee - 16:29, 25.8.2014 » kaikki okei.

ja ninjat editoi. raporttia?

Gios onnellisesti lainopillisesti oikean omistajansa hallussa. Tarroja revitty vähän, mutta muuten pyörä hyvässä kunnossa. Jäi kyttiskeikka nyt tekemättä, olisi saanut seuraavaan YV-tapahtumaan hyvän ohjelmanumeron aidon pyörävarkaan muiluttamisesta. Kiitos ja kumarrus vielä askopeelle esimerkillisestä toiminnasta, saatiin tästäkin maanantaista mukava päivä!

Jes! Hyvän fiiliksen topsu! Muokkaahan otsikkoa.

http://www.hypergeeky.com/wp-content/uploads/2012/12/Clint-Eastwood-in-Gran-Torino.jpg

beari - 19:03, 25.8.2014 » Gios onnellisesti lainopillisesti oikean omistajansa hallussa. Tarroja revitty vähän, mutta muuten pyörä hyvässä kunnossa. Jäi kyttiskeikka nyt tekemättä, olisi saanut seuraavaan YV-tapahtumaan hyvän ohjelmanumeron aidon pyörävarkaan muiluttamisesta. Kiitos ja kumarrus vielä askopeelle esimerkillisestä toiminnasta, saatiin tästäkin maanantaista mukava päivä!
Hyvä, että löyty! Mutta mikä meininki? Onko rosmo siis tiedossa vai ei?

Rosvo on edelleen vapaana ja reign of terror jatkuu. Ilmeisestikin pitkäkyntinen oli vain visiitillä löytöpaikassa, muita pöllittyjä pyöriä ei pihalla näkynyt. Näköhavaintoja itse rosmosta ei ole.

Mikset jääny vaanimaan sinne pihalle?

ziGo - 21:58, 25.8.2014 » Mikset jääny vaanimaan sinne pihalle?
Because he's the hero Tampere deserves, but not the one it needs right now.

Pyörä oli lukotettu ja siirretty sisätiloihin tunti ennen kun saavuin paikalle, saatto kaveri olla jo poistunutkin. Aikataulu ei antanut periksi jäädä kerrostalon sisäpihalle odottelemaan josko jostain rapusta tulisi jossain vaiheessa potentiaalinen rosvo. Olisi toki ollut hienoa saada ryöväri kiinni ja jakaa oikeutta, mutta tyytyväisyys pyörän löytymisestä ja se fakta ettei ole arkena aikaa olla kyttiksellä tunteja sai vaan hoistaamaan pyörän auton perään ja kaasuttelemaan kotia kohti. Plus nyt pääsee speksailemaan hameväelle oikeaa pyörää sen 20 kiloisen verkonpainon tilalle.