Proju: Cannondale Track '93

munakorva - 14:47, 13.2.2015 » tuo on kyl hyvä kuva
Tekee aina mieli muuttaa turkuun kun näkee ton

Emmuuten tiiä, voi olla että sitten kun on samanparin kiekot niin ne matalat kehät onkin just jepa.

Antais kaikkien pyörien pyöriä.

kid_scientifik - 14:00, 13.2.2015 » ja kuvat ym. skenenkosiskelut sitten kun se fillari on ajossa.
Eikös se siinä vaiheessa ole sitten enemmänkin ama?

Matalan kiekon kun saa eteen niin on oikein jeppis. Osavallinnat just hyvät, etenkin jos omistaja on valmis elämään niiden kanssa.
Vittuako muut osavalintojs valittamaan, tehkööt omistaja mitä haluaa koska voi… Ostakaa oma ja tehkää sitten paremmin.

Ja mitä tulee hellävaraisuuteen niin eikö näitä kuitenkin ajoon tehdä? Ne on vaan esineitä

Meikästä voi ihan hyvin laittaa projektilankaan kuvia myös keskeneräisistä jutuista. Tai oikeastaan sitä varten nämä onkin.

Toisaalta projektilangoissa pitää voida kommentoida näitä keskeneräisiä setuppeja ja ehdottaa, josko jotkut muut osat sopisi paremmin.

Onneksi Yksivaihteeseen voi edelleen laittaa ihan turvallisin mielin kuvia, koska jos joku sanoo niistä pahasti, tulee kyllä ratsuväki paikalle puolustamaan ihmisten vapautta tehdä mitä lystää. (Ja tämä kommentti on osittain sitä miltä näyttääkin, mutta pitää sisällään myös ihan vakavan totuuden.)


That said, noi eriparikiekot aiheutti mulla saman fiiliksen ku Lauri Tähkän naama (anteeksi, ei sais toisen ulkonäköön tällai puuttua), tolppa ei sovi mihinkään sen edessä, alla tai päällä (itelläni on noita kaksi ja tolpasta tykkään, mutta en tässä) ja ihan sen takia että tiiän tän rungon, tykkäisin siromman näköisistä kammista ulkonäöllisesti enemmän. Jos leikin ettei Track oo tuttu nimi, sitten kammet olis ihan OK.

Varmasti hyvin kuvattuna tuokin näyttäisi paremmalta, mutta ymmärrän ettei keskeneräistä viitsi. En itsekään kuvaa keskeneräisiä huolella, joskus on amakuvatkin iPhonella otettu.

Lopuksi haluan kuiteski painottaa, että jokainen tekee ja ajaa semmosia pyöriä mitä tykkää.

Mun kaks senttiä: toi syvä kiekko edessä toimii. Tarvii riserin ja suoran tolpan ton setbackin tilalle. Omnomit näyttää pirun hyvältä tässä. Kuvia tää lanka tarvii enemmän, kuvia vaan kaikesta.

Wasto - 16:42, 13.2.2015 » Mun kaks senttiä: toi syvä kiekko edessä toimii. Tarvii riserin ja suoran tolpan ton setbackin tilalle. Omnomit näyttää pirun hyvältä tässä. Kuvia tää lanka tarvii enemmän, kuvia vaan kaikesta.
Suoraa tolppaa ei todellakaan enää syksyn jälkeen. Polvet paukkuu.

Ainoo mikä ei IMO toimi on tuo tolppa. Joku perus 20mm setback mattamusta alsa tai jopa kuitu vois toimia.

^ edit: +^^ (tai kuis paljon hattuja nyt tarttenkaan, jotta viittaisin Wastoon?)

oikeastaan kaikesta samaa mieltä: kokonaisuudessaan pyörähän on just kirkkaan pyörän näköinen. Kammet aivan ok tässä. Stemmi on ihan bäst ja toi tolppa on just niin mutkalle lyödyn näköinen kuin noi tolpat aina on, mut jos tykkää, niin mikäs siinä. Enempi kuvaa, vähemmän toisten somejuttujen kommentointia, ja täts it.

minullekaan ei ole kyllä juuri polvien osalta suorat tolpat toimineet. sehän on oikeastaan muutenkin älytön parannusehdotus jos ei sille ole muita perusteita kuin ulkonäkö.

tutam - 16:47, 13.2.2015 » Enempi kuvaa
!! Myös kiekosta saa laittaa making of -kuvia ihan siksikin että ois enemmän kuvia noista navoista.
nysimum - 17:02, 13.2.2015 »
tutam - 16:47, 13.2.2015 » Enempi kuvaa
!! Myös kiekosta saa laittaa making of -kuvia ihan siksikin että ois enemmän kuvia noista navoista.
Pitää yrittää muistaa ottaa, kun rupean etukiekkoa kasailemaan.
Iikeli - 13:13, 13.2.2015 » Itsellä ainoa kysymysmerkki on, että kehtaanko rankaista runkoa ja ajaa huolettomasti vai laittaako pään sisällä joku vastaan ja käskee varoa hienoa runkoa.
kovaa ajoa vaan., riskei on otettava. sit jos kyrvähtää ni seinälle ja jos keula murtuu ni uutta puolasta. tossahan oli jo valmiiks se joku random-keula niin sen puolesta ei tarvi pelätä.
FF - 17:12, 13.2.2015 »
Iikeli - 13:13, 13.2.2015 » Itsellä ainoa kysymysmerkki on, että kehtaanko rankaista runkoa ja ajaa huolettomasti vai laittaako pään sisällä joku vastaan ja käskee varoa hienoa runkoa.
kovaa ajoa vaan., riskei on otettava. sit jos kyrvähtää ni seinälle ja jos keula murtuu ni uutta puolasta. tossahan oli jo valmiiks se joku random-keula niin sen puolesta ei tarvi pelätä.
ja sen allun saa korjattua tarvittaessa. Eli kovaa ajoa
mohnomishe - 20:57, 12.2.2015 » kuparittaisin rungon
ja sitten vielä kromi päälle eiku
Iikeli - 10:06, 12.2.2015 » http://scontent-a.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/e15/10986101_321177994745808_1032232474_n.jpg Vielä etukiekko kasaan, niin oon valmis kesään!
varmaan aivan hyvä pyörä. joku kolmas väriasia näyttäisi hyvältä. voisko se olla mikään muu kuin tankoteipit sitten.

mutta eniten kiinnostaa ketjulinja.

^^ 2 väriä tossa. Brooksin tangonpäätytulpat ja purppurat navat. Ei tuo mun mielestä muuta väriä kaipaa. Kammet speissasin, ja nopeasti silmämääräisesti ketjulinja suora.

Tangonpäätytulpat vois ehkä olla enemmän jees mustina, jos ei napohin mätsääviä onnistu löytämään. Ja sit joku pieni purppuuran värinen juttu vesirajan yläpuolelle. Vaikka tolpan kiristin. Tai Kingi :wink:

Salsa liplock purple