Sähköfillariketju

elikkäs greencycle lafka ukottelee asiakkaitaanko. musta tää on yllämainittujen tekijöidenkin vuoksi aika elimellinen yksityiskohta ollakseen enää 2020 kynnyksellä näin shadya. keneltä tätä pitäis edes lähtee kyselemään?


Tuskin se tahallista ukotusta on jos eivät itsekään tiedä. Ootko lähettäny palautetta?

Mä ottaisin vakuutuksen, jos moottorin nimellisteho ylittää 250 wattia. Se kun ei kuristamalla mihinkään muutu.

Jos moottorin kyljessä on sopiva 250W-tarra, vakuutusta ei tarvitse vaikka käyttäisikin fillaria jossain 500-750 watin tehoilla, kunhan ei jää kiinni.

voihan se olla, että totuus ei ole tarpeeksi myyvää tässä tapauksessa tai käytetään yleistä linjavedottomuutta hyväksi

joku oman elämänsä kaikkien alojen asiantuntija vois tulla nyt vaan heittää faktaa tiskiin tähänkin ettei tarttis kirjotella lisää kujaisia sähköposteja virkalisko-oletetuille

Lainsäätäjä on kirjoittanu sinne että moottorin tehosta on kyse. Ei siinä kauheasti venkoiltavaa ole jos syyniin joutuu. Parempi hankkia joko se 250 watin moottori tai sitte haluamansa vekotin aina kilowattiin asti ja vakuuttaa se.

Kyl noi spyörät aika hurjia vehkeitä on

Ja niillä ajaa kohta kaikenlaiset ihmiset.

Poc kypärä yms lafkan perustajallahan on tämä Cake sähköpyöräfirma

nyt ovat lanseeranneet tämmösen mopo/piikki -kategoriaan menevän all terrain pyörän

iha näppärä

https://www.bikerumor.com/ezoimgfmt/bikerumor-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2020/01/Cake-Osa-e-moto-e-bike_modular-electric-SUV-motorcycle-cargo-bike_mountain-bike-shuttle.jpg?ezimgfmt=ngcb1/notWebP
https://bikerumor-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2020/01/Cake-Osa-e-moto-e-bike_modular-electric-SUV-motorcycle-cargo-bike_modular-mounting-options.jpg

https://bikerumor-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2020/01/Cake-Osa-e-moto-e-bike_modular-electric-SUV-motorcycle-cargo-bike_hipster-options.jpg

Sahköpolkupyörän evoluution seuraava askel.

Näppärä mopo/piikki niille, jotka kaipaavat mopoa/piikkiä.

Fillarihan toi ei ole millään tavalla.

Tuo lifestyle-symboliikka on hellyyttävää. Etenki nuo, joissa on nostokurki ja suksien kuskaaminen. Koska talviliukkaillahan just prätkällä ajetaan.

Skarppaa, negis.

BTW, jos ton runkoputken tekis norcan-profiilista, ni siihen sais paljo paremmin lisälaitteita kiinni.

http://www.yksivaihde.net/site/2016/05/06/ota-askel-moottoroituun-maailmaan/

—> mopo/piikki -kategoria - Offtopic - Yksivaihde.net

Millainen sähköfillari on seuraavaksi in: This e-bike is lit. - GIF on Imgur

Palstallahan jotkut on siirtyneet jo maastoautoihin

Kelpais kyl itelleki!

Oottelen innolla milloin EMBN tekee maastoauto vs maantiepyörä-videon.

Mikä olisi laadukkain napamoottorivalmistaja? Mitä moottoreita ne bondin pyörät käyttää

hmmm…

GSD saapui tänään.

https://img.aijaa.com/b/00209/14824185.jpg

Pyörä ristittiin kotona Tipuksi :smiley:

Toi on nyt kahdella 400 wH akulla. 2x500 wH olis ollut teoriassa mahdollinen, mutta sattuneesta syystä tää oli huomattavasti kustannustehokkaampi ratkaisu. Tuolla eteisessä kun pyörä nököttää niin mittari kertois että akut riittäis 134 km ajoon mutta jos keskimäärin satkun ajelee latauksella niin oon ihan tyytyväinen.

Lisävarusteet: KAIKKI. Tai ei ihan, mut melkein. Toi pyörän tuplajalka ei oo kaikista paras, mutta pääsin hypistelemään uutta nelijalka prototyyppiä, ja kunhan se tulee tuotantoon niin sellanen sit alle.

Speksauslistalla: paineilmatöötti olis kova, ja tohon etutartsille pitää kattoo sopivan kokonen muoviloota. Ja remmejä #carryshitolympics doping-sarjaa varten :wink:

En kyllä jaksa enää kiukutella sähköpyöristä, ihan hyviä ne on ja saa muuten pyöräilemättömiä ihmisiä ajamaan.

Nyt hei kyttyra lisää kuvia tuosta Tipusta! Näyttää nimittäin tosi hauskan ja kätevän näköiseltä vehkeeltä.

Itse aiheesta: kaksi kertaa olen ajanut sillä sähköbullitilla lastia. Kulkee todella mukavasti ilman avustusta. Kerran sitten kovassa vastatuulessa ja lastissa panin sen matalimman avustuksen päälle, ja pyörähän veti ihan tosissaa. Eikä kyllä haitannut se avustus, kun piti vetää Lauttasaareen ja bäks bulsulla. Kahta kovempaa avustusta en edes uskaltanut panna päälle :slight_smile:

^Ei oo vielä tullut paljoo kuvia räpsittyä.

Alla kuitenkin pari kuvaa Maarian uimarannalta jonne lähdettiin piknikille viikonloppuna. Avopuoliso ajoi Tipulla johon oli lastattu kaikki tarpeellinen ja mä ilman sähköjä vuoripyörällä. Normaalisti joudun ite himmailemaan jonkun verran jos lähdetään yhdessä ajeleen, mut sähkö tasas sopivasti.

Kesällä voi sit lähiretkeillä samal tapaa - tai miksei vois lähtee vaikka kauemmaksikin koska jos ei käytä avustusta holtittomasti niin tolla ajaa kohtalaisen pitkälle yhdellä latauksella. Tällä hetkellä trippimittarissa 95 km ja ekomoodilla laite lupaa että vielä pääsee 45 kilsaa. Ja tolla on kuitenkin kikkailtu “turbon” kanssa aika paljon :smiley:

https://img.aijaa.com/b/00539/14827186.jpg

Toisessa kuvassa mukana myös lajitoveri:

https://img.aijaa.com/b/00282/14827187.jpg

Shimanon yhdistelmäpolkimet laitoin tietty kiinni asap, ja kuvien ottamisen jälkeen laitoin etutartsille vielä 300x400 eurolaatikon.

Mitäs muuta? Mukavahan tuolla on ajella sekä tyhjänä että lastissa, joskin sliksit pikkurenkaat saattaa tehdä tepposet esim. soralla.

EDIT ja kuljetuskapasiteetti huomioon ottaen toi on toki mukavan kompakti.
EDIT2 ja ainiin, tieliikennelakikin muuttuu 1.6. sopivasti jos haluu ajaa kaks päällä laillisesti - GSD on kuitenkin tehty matkustajan kyytsäämiseen.
EDIT3 Maguran nelimäntäisiin jarruihin 180 mm levyillä tutustuttuani tekis mieli speksata muihinkin pyöriin vähän tehokkaampia pysyttimiä

Tipulla saa kuljetettua näemmä viis säkkiä kekkilaa (à 22 kg):

https://img.aijaa.com/b/00175/14833345.jpg

E: kuvalinkki ei jostain syystä toimi. toimiikohan tää?

Nyce!

Kätevän näköinen vehjes (vaikken nyt nimenomaista kuvaa näekään). Kyä olen mieltä, että kuormapyörä on mahdottoman kätevä. Alkaa olla oikeasti ‘one less car’ -osastoa.