Satulat in general

jerppa - 22:33, 22.10.2013 » kuningas kuluttajassa tuli juuri että vaikka samalta tehtaalta tulee niin tuote on lähes aina eri.
Jaa no sitte! Sori, en tajunnu todella tällaista, olis pitäny! Kuningas_kuluttaja on kuitenkin aivan helvetin laadukas Yleisradion [s]skandaali[/s]laatuohjelma.

Kun puhutaan tavarasta, joka tulee samalta liukuhihnalta kuin brändi- ja ei-brändi-tuote, on tuote tismalleen sama. Ihan vaikka iloksesi voit joskus katsastaa yleisimpiä discount brandeja ja verrata niitä siinä samalla hyllyllä olevaan identtiseen “merkkituotteeseen”. Ja tämä sama jyllää kulttuuri esimerkiksi alihankintana teetettäviin kansainvälisten kosmetiikkabrändien tuotteissa ja tehtaiden “omissa tuotteissa” ihan tässäkin maassa. Havaintoni ovat sitten empiirisiä, ei telkkarista.

Ja jos merkkivaatteen suunnittelu, materiaalivalinnat, leikkaukset, tehtaan laadunvarmistus jne ovat mielestäsi yhdentekeviä verrattuna kertakäyttöisiin henkka-maukka-kamoihin, suosittelen vilkaisemaan esimerkiksi youtubesta dokumentteja Inditexin tuotannosta. Avaa silmiä.

VITTU KU MENI OT:ks, SORI.

Mä en vaan osaa kuvitella sua muuten ku ton sun profiilikuvan näköisenä ja kiukkuisena miehenä vahtimassa internetissä että josko joku vaikka oman mielipiteen/ajatuksen laittaa ilmoille. Sitten kun näet jotain mikä ei oikeen sovi omaan silmää/ajattelutapaan niin paukutat menemään sellaisella oikein kunnon napsahtelevalla näppiksellä menemään. Ihailet sitten kuvaputki näytöstäs lopputulosta. Mutta niin joo hyvät OT ollaan kyl vedetty.

^ad hominem parhaimmillaan, skarppaa jerppa

Toisaalta, ymmärrän nuoren tenhosi. Älä hermostu, kyllä sitä älyä sinuunkin vuosien mittaan tarttunee. Sitä ennen, skarppaa jerppa.

naps naps naps

Baaripyörässä on Rolls joka joskus oli valkonen. Oikeastaan aika mukava.

Topinossa taas on kiinni Selle Aeroyal jonka poistin jokunen viikko sitten lähinnä koska ulkonäkö oli nopea. Lyhyellä lenkillä tuntu ihan hyvältä mutta kunnon testiä en oo ehtinyt vielä tehdä.

http://cdn.bmx.transworld.net/files/2011/01/black_aeroyal-600x374.jpg

Tampereelta saa alla olevassa kuvassa heikosti näkyvää valkoista 1990-luvun Sellen BMX-satulaa kympillä NIB. Muistuttaa vaan kovasti tuota ^postaamaasi satulaa mutta on valkoinen ja ihan kevyesti pehmustettu.

Tampella

Jani S - 12:05, 20.6.2013 » [Chargelta pukkaa Scooppia](http://singletrackworld.com/2013/06/scoop-charge-scoop/) http://singletrackworld.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2013/06/DSC04980-640x426.jpg
onko kukaan hypistellyt tai ajanut jo [scoopia](http://www.chargebikes.com/parts-collection/scoop)?

http://www.chargebikes.com/partsimages/Scoop_blkblk.jpg

nonni. edellisen sivun keskustelun innoittamana meinasin tilata kaks vertua. yhden mustan ja yhden oranssin.

mut sit ostinki vaan yhden.

Brooks Cambium kiinnostaa.

Scoop näyttää hyvältä, jos se on yhtään samanlainen kuin Spoon tai Knife, niin varmasti myös mukava.

Apropå, mulla on yks Knife jonka nyljin & laitoin vanhan pehmusteen tilalle ohutta solumuovia jonka päällystin entisen paremman puoliskon nahkahousuilla. Tuli yllättävän mukava, joskaan ei kovin kaunis :slight_smile:

https://lh6.googleusercontent.com/-SEJ-SZdpk9c/UnIA_Md_BsI/AAAAAAAABFQ/kzZ4NF4RCoI/w717-h538-no/naif.jpg

Se solumuovi tuli boksissa, jossa oli alunperin Zippin stemmi, jotain 5 mm ohutta ja aika jämäkkää tavaraa. Mistäköhän sellastakin tai vastaavaa sais, muistaakseni Etrassa ei ollut. Jos löytäisin, niin voisin ottaa vastaan lusikoita tai veitsiä joista on päällysteet bashana ja tehdä uusiks.

spoonin rungossahan on keskellä todella suuri monttu, ei sitä 5mm muovilla täytetä.

Jani S - 12:15, 31.10.2013 » spoonin rungossahan on keskellä todella suuri monttu, ei sitä 5mm muovilla täytetä.
No saakeli. Kuvittelin jotenkin että se olis ollut rungoltaan kuten Knife. No, samapa tuo.

Tyttöystävä haluaisi uuden, mukavamman, satulan lenkkipyöräänsä. Fizik Arione Donnaa ja Selle Italia Divaa ollaan mietitty. Onko noista kokemuksia? Tai olisko parempia ehdotuksia? Ilmeisesti myös Spessun reikäsatulat on olleet täällä suosiossa. Missäköhän niitä olis kattavin valikoima pääkaupunkiseudulla?

Spessun Toupea löytyy ainakin Suomen urheiluaitasta hintaan 99 euroa. Sopii ainakin minun tyttöystävälle. Tuskin on kuitenkaan yleistettävissä.

SDG:n Allure on todettu monessa taloudessa asialliseksi mimmien penkiksi. Hi5bikesistä löytyy. Spessua löytyy nyt melkein kaikkialta, Annankadun urheiluaitta on tietty se klassisin vittuilumesta.

Erik - 15:07, 11.11.2013 » Spessun Toupea löytyy ainakin Suomen urheiluaitasta hintaan 99 euroa. Sopii ainakin minun tyttöystävälle. Tuskin on kuitenkaan yleistettävissä.
On yleistettävissä minun tyttöystävääni.

Specialized Toupe, 3/3 will sit.

Spessun satuloitahan annetaan useammassakin kaupassa testikäyttöönkin, urheiluaitan lisäksi esim. sellon pyörä… mutta varsinaisia naisten malleja ei testikappaleina ole kummassakaan.

Laitetaan Toupelle 5/5. Emilia istui sillä kapeimmalla mallilla 400 km putkeen, mistä innoittuneena tein perässä. Perskohtaisia juttuja tietty, ja aika kovahan se on rungoltaan, kun vertaa omiin SDG TiFlyihin.

SuicideHub - 16:51, 11.11.2013 » Spessun satuloitahan annetaan useammassakin kaupassa testikäyttöönkin, urheiluaitan lisäksi esim. sellon pyörä...
Ja Erikin lähihuudeilla MTB-shopissa. Ja Bike Companyssa meklulla.

Brooks cambium c17 poistettu, ykkössatulana ollut b17 ei tykkää vedestä ja toivon tämän c17 olevan yhtä hyvä perseelle. Tai edes lähes. Kokemuksia kun kilometrejä saa kunnolla.