Projekti: Arpi Helena

Ihan hyvä sauma.
Oliks tää se luukuttajan Finnpeak?
Paljos runko painaa?

“Tässä naamassa arpikin kaunistus olisi
Ja hampaat voi uusiksi laittaa”

Saumat on mun mielestä aivan hyvät. Taakse tulee korkeeta mustaa kehää. Juu ja on finnspeakin valmistama. Historiasta tiedän vain että noin 15 vuotta sitten ollut kilpa/harjoitus käytössä jollain nuoremmalla suomalaisella kaverilla. Painoa en tiedä, mutta voishan sen kattoa vklp aikana.

Tästä ei voi tulla kuin hyvä. Peukku et otit projektiks!

on niin nätti sauma että jättäisin kyllä itekin just tuollaiseksi.

Mulla on ollu yks finnpeak ja se oli painava (alumiiniseksi). En usko, että hitsaus tuottanee mitään ongelmia. Liekö noita lämpökäsitelty uutenakaan…
Oisko emäputken rotsaus paikallaan jos on hitsattu reunasta asti?

Biciolli - 22:00, 24.7.2014 » Hyvä maaliliike (esim. Dekoväri Stadissa) pystyy tekemään tismalleen saman värisen kilikolimaalin. Keltainen väri on hyvä. Paikkamaalaa! Edit: Voihan se olla joku RAL-sävykin.
Toi kiska OSAA tosiaan maalit. Hain defenderiin paikkamaalia ni sävy oli JUST eikä melkein. Tosin kilikolin hinta tais olla n.45€ kannu.

Onpa jännittävä löytö ja noilla saumoillahan tuo on vaan persoonallinen. Arpi-Helkama ja Nyrkki-Pate tms. En maalaisi, koska nyt on Historiaa. Ja ehdottomasti mustaa osaa. Seurantaan!

tutam - 11:24, 25.7.2014 » Onpa jännittävä löytö ja noilla saumoillahan tuo on vaan persoonallinen. Arpi-Helkama ja Nyrkki-Pate tms. En maalaisi, koska nyt on Historiaa. Ja ehdottomasti mustaa osaa. Seurantaan!
Tämän nimi voisi olla Arpi-Helena. Arpi-Helena on sellainen Hämeenlinnan naisvankilasta kolmannen perättäisen tuomionsa jälkeen vapautunut jääkaappipakastimen kokoinen, rekkakuskitukkainen söpöliini, joka tietää olevansa niin hirveä ilmestys, että meikkaaminenkin on turhaa. Arvet kertovat tarinaansa Helenan elämästä, jossa on ollut vauhtia ja vaarallisia tilanteita enemmän kuin monen puleeratun missin elämään voisi koskaan mahtua. Silti Arpi-Helenassa on jotain jännittävää seksikkyyttä, joka houkuttelee viikonloppu toisensa jälkeen pahaa-aavistamattomia, viattomia nuoria miehiä peremmälle ja kainaloon paikallisen valomerkin jälkeen.

Et elä maalaa. Oliko tässä nyt sitten se epäkeskokeskiö ja oliko se jumissa?

Tompax - 11:19, 25.7.2014 » Oisko emäputken rotsaus paikallaan jos on hitsattu reunasta asti?
ois joka tapauksessa imo jos emäputkeen vedetään saumaa. jos ei muuten niin ihan vaan just in case ettei tule ylläreitä.

http://static.comicvine.com/uploads/original/7/73500/2420323-arnold_terminator.jpg
Ihan hyvä toi on noi, hankit jostain vaan T-800 -tarran tohon.

Arpi-helena on hyvä nimitys tälle. En taida ainakaan vielä maalata, mutta katsotaan jos joskus myöhemmin maalaisikin. Mutta ei ole epäkeskokeskiötä.

Juuh elikkäs runko 1600g ja haarukka 580g, mun mielestä ihan ok.

Onhan tää jo edistyny, mut kampie asennukses meni suht kauan kun kuulemma oli niin paljon töitä ennen tätä, mutta työ hoitui hyvin ja päästyäni kotiin kasasin pyörän niillä osilla mitä tähän tulee melkein jäämäänkin (lukuunottamatta eturengasta ja toisen stemmin haluaisin). En tiedä onko bullis ihan mulle tarkotettu, mut onneks löytyy riseriki jos jostain löytyis vaan joku kiva stemmi sen pariksi. Pidemmittä puheitta siinä se nyt olis lähes valmiina.

helkama3

helkama4
Ja juu tankoteipit asennan myös kun kerkiän.

Onhan tämä aivan perverssi tapaus, mutta täytyy sanoa että olet saanut loihdittua tästä ne parhaat puolet esiin.

zykkeli - 19:25, 11.8.2014 » Onhan tämä aivan perverssi tapaus, mutta täytyy sanoa että olet saanut loihdittua tästä ne parhaat puolet esiin.
Tässä kiteytettynä, hienosti. Hyvä.

Etukiekko vaihtoon ja laita se riseri kanssa. Sit vaa raidooo!!! Hyvä tulee.

eisssssssssssss
hyvin tehty. näin tän visalla, livenä näyttävä runko.

On mulla kokomusta 40mm syvällä kehällä oleva täysinmusta kiekkokin, mutta painaa kuin kivi niin ei oikein innosta. Tulee vielä muuttumaan hiukan kun on pieni visio takaraivossa :smiley:

Kova. Zykkeli sanoi oikeastaan olennaisen. Arvostan projektia.