Oulun urbaanit kuvarastit

Haha, kuuntelinki et vaativa piippaus kuulu taskusta.

Joo se piippaus taitaa tulla 4% kohdalla. Ennen ku nähtiin ni yritin ottaa kuvan ja akkua oli 5%, sehän ei riitä. 6% taitaa vielä riittää… Damn you.

Rooppe, innes ja akku… Joko on runkko siirretty seuraavalle ratsille?? Vai menikö maasturbo rikki ja pitää alkaa itsetyydo (siis diy) hommiin?

Uus. Taidekuva. Sori että kesti.

Meinasin ottaa tuosta kuvan ohi ajaessa, vaan empä ottanu

Ei vittu mitä paskaa nyt taas.

Ihan Kemistä, tossa on perämeren persereikä

Urbaanikaide, selkeästi tunnistettavissa. Ei muuta kuin vittupaskaa hakemaan, ajamalla löytyy täysin urbaanista ympäristöstä.

Joo onhan tossa todellakin selvästi tunnistettavissa oleva urbaani elementti, ajamalla löytyy kaikki niinkuin metsärastitki.

Iiroa kiukuttaa ku ei tiiä missä toi on. :smiley:

ei kiukuta, normikuvarasteissakin on tällähetkellä selkeämpi kuva niin voi sitä hetken miettiä miten paskan kuvaarvoituksen sitä laittaa.

https://www.yksivaihde.net/old/21307&page=5 pasipasin kuvastakin nillitettiin ja onhan se helpommin tunnistettava kun tuo.

Tollanen kaide ja rantakivi voi olla vaan yhesä paikkaa. Toivottavasti ei sada lunta tai vedenkorkeus vaan vaihdu ennen kuin seuraava ehtii paikalle.

Noinkohan.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/58605164/Rastit%20yms/IMG_1273.JPG
https://dl.dropboxusercontent.com/u/58605164/Rastit%20yms/IMG_1270.JPG

Mull Dundane, sun ois pitäny ajaa vielä vähän pidemmälle. Toi mun kivi on Kuusisaaren rannassa, kuva on otettu siitä Toivoniemen kärkeen vievältä sillalla. Mut jatkamma nyt tosta MD:n kuvasta! :slight_smile:

Tuosa. Taidemuseon ja Tuban välissä:

Uus:

Valvomisen paikka

Uusi kuu:

Alta jäi puun taakse piiloon, otin kuvan Bodenista pakkasessa.

neeeew vittupaska

Tuiran huudeja

Lissää vittupaskaa:

Edit. Älkää kattoko satulaa. Se on kirjaimellisesti päin persettä mut ei oo jaksanu tehä asialle mitään ku tällä ajaa sen kerran pari kuukaudessa.

Cash tree

Nää on phixyi

U: