Moni meistä on rikollinen - jarruttomuuskeskustelu

Öh? Lumikolle plussaa että on jaksanut, ja myös siitä, että on jaksanut argumentoida asiallisesti.

Möi testoman. tätähän ei oo mikään pakko lukea, vaan voi vaikka mennä ajamaan. keskustelupalstalla kai kuulu keskustella asioista.

Väkivaltaisia viittauksia on paheksuttu internetissä ja tuolla ulkonakin. Mä otan ne edelleen huumorilla ja muun foorumin rauhoittamiseksi lainaan vähän eri lankaa:

maza- - 10:54, 15.5.2012 » [s]Jarruttomuuskeskustelu alkaa äityä niin pahaksi että[/s]... [i]Hävisin jarruttomuuskeskustelun, joten[/i] otin jo u-lukosta muoviset "pehmusteet" pois. Let the war begin.
Korjasin totuutta vastaavaksi, kuten ilmaus kuuluu. ;)

Uunot, asioiden syväanalyysi saa lajin kuin lajin näyttämään typerältä. SKENE!

Keskustelun kieltäjät keskustelupalstoilla. 1000 points every time.

BRAKELESS4EVER tässä terve, oltiin FIXIE-MANIN ja HOYON kanssa vähän keskareilla!!! vittu jengi ehkä HIEMAN tsiigas kun mashattiin teollisuuskatuu (BRAKELESSINA TIETENKIN!) välittämättä liikennevaloista!

voin sanoa että muijilla “vähän” päät käänty siinä vaiheessa, kun FIXIE-MAN whipskidaa TYYLIPUHTAASTI MUNAT TANGOSSA jakartatyylin katuratasetupissa olleella DODICI SPECIALILLA! JA se nimi ei TODELLAKAAN tuu siitä, että FIXIE-MAN olis jotenkin vammainen!!!

LISÄKS! HOYO tulee sieltä perästä, keulii, VITTU VELOVÄLITYKSILLÄ sen BMW GANGSTALLA ja jengi on ihan paskana että VITTU! ONKS TOI HULLU!

VOIN SANOO ETTÄ ON!

siinä vaiheessa kun joku LÄSKI taksikuski venas risteyksessä KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLÄN JATKEELLA, teki “VÄHÄN” mieli käydä opettaa sitä vitun homoa U LUKKO OIKEUDEN ABC mut onneks FIXIE-MAN oli niin ZEN, että se vaan näytti PEUKKUA??? MIKÄ DISAUTUS!!!

Mistä täällä riidellään? Siitä, miten keskustellaan vai siitä, minkälaisella vekottimella kukakin saisi ajaa?

Mun mielestä jarruttomuutta on vaikea puolustella ja sitä on tyhmää suositella tai mainostaa muille. Oman jarruttomuutensa kukin harkitsee itse ja toivottavasti suhteuttaa ajotapansa sen mukaan.

Mulla ei oo fiksissä tällä hetkellä jarrua, koska en oo jaksanu nähä vaivaa jarrun hankkimiselle ja asentamiselle ja koen, että voin ajaa sillä siten, ettei kellekään aiheudu vaaratilanteita. Ja pidän jarruttoman ulkonäöstä, yksinkertaudesta ja cooliudesta. Ja niinku joku jo mainitsikin, itsellenikin on vaikea pitää jarrua vain hätävarana. Jos se on olemassa, kyllä sitä käyttää ja tällä hetkellä haluan fiilistellä jarruttomalla ajamisen rauhallisuutta. Mut ei siitä tarvi huudella (huutelenko nyt?). Ja jos joku sattuu jarruttomuuden huomaamaan, sanon että kaiken liikkumisen perustana pitäisi olla se, että pystyy itsensä ja ajokkinsa pysäyttämään jos näkökentässä olevat muut liikkujat tekevät jotain äkkinäistä tai näkökenttään ilmestyy äkisti jotain. Onhan tuokin tietynlaista puolustelua ja asian ohittamista, mutta tilannenopeus ja sillai…

Eli mulle on yks hailee, millä vehkeillä liikenteessä mennään, kuhan ajotyyli on taitojen ja ajopelien mukaista. Mua vituttaa kevyenliikenteenväylillä siksakkia tai palaveria pitävät mummot yhtä paljo ku liian lähellä autoja suhaavat pyöräilijät. Ja se, että äkkitilanteen tullen jarrullinen olisi VAARALLISEMPI on omasta mielestäni täyttä paskaa. Jos vedät otb:t bussin alle, on tilannenopeus ollu ihan yhtälailla väärä kuin sen bussin alle skidatessakin. Plus että saa olla aikamoinen kuski, joka ei sitä jarrua sen verran osaa käyttää, ettei joka kerta yli tangon lentäisi…

FIXIE-MAN & HOYO ETERNAL RESPECT!

pienen merenneidon raportit on kyllä parasta wwwssä.

thoudellaki. parasta internettiä.

Koska tääl on ollu neljä päivää hiljasta niin tuli vaan mieleen että mitäs jengi diggaa noista jarruttomista sinkuloista. Miksei ketjuissa joissa semmosia esitellään oo 15 sivun itkuja jarruttomuudesta. Kyseisellä laitteella kun ei toi jarrutus onnistu ihan samalla tavalla kun rääd breikless fiksil.

Mut jos vaan sovittaa tilannenopeuden tennarin pidon mukaiseksi?

Suositelkaas jotain hyviä laahauslenkkareita. Tärkeimmät ominaisuudet varmaan kitka, kestävyys ja ulkonäkö.

Ite suosin näitä:
http://koululainen.fi/s/userfiles/gallery/1d8e9c58d7fd442aa2e07fdeb44651e2.jpg
Tulee hyvä jarrupinta noista raidoista sivulla.

Onko tuolla ulkona tosiaan ihmisiä jarruttomilla sinkuloilla? Mä olen yrittänyt niitä nähdä, mutten ole vielä onnistunut.

vasaraasialainen - 15:36, 21.5.2012 » Onko tuolla ulkona tosiaan ihmisiä jarruttomilla sinkuloilla? Mä olen yrittänyt niitä nähdä, mutten ole vielä onnistunut.
En tiedä onko ulkona mutta internetin ihmeellisessä maailmassa ainakin.

Etujarru sinkuloita näkyy tänä keväänä ainakin Helsingissä aivan liikaa. Ne pelottaa mua ainakin huomattavasti enemmän kuin jarruttomat viksit.

-Olli

No se riittää kyllä.

EDIT: maza-lle siis tämä vastaus.

Joku väitti ketjun alkupuolella sellaisellakin ajaneensa. Ehkä siitä ei ole syntynyt sen kummempaa keskustelua, koska 1) harva oikeasti jarruttomalla sinkulalla ajaa ja 2) vielä harvempi keksii tosissaan jotain typeriä selityksiä niiden puolesta. Ei kukkokaan käskien laula.

Tavoilleni uskollisena huomautan, että “kun noi muut niin paljon tyhmemmin” on aika surkea argumentti.

Se mitä mä ihmettelen on että neljän päivän hiljaisuuden jälkeen pitää keksiä jotain, jonka olisi tarkoitus viedä huomiota muualle, mutta se vain bumppaa samaa vanhaa ketjua.

EDIT: Nyt kun ChopperOlli mainitsi, niin etujarrusinkuloita olen minäkin nähnyt. Pösilöitä riittää.

^Oikeestihan se tarkotus oli nimenomaan herättää tää ketju taas henkiin. :wink: