Bicycle Film Festival Helsinki 2014

Jollei minivelo onnistu niin hommatkaa tuo Oulun torilla tällä hetkellä töröttävä pump track sinne Lasipalatsin tuntumaan niin mä hoidan teille lasten pyörät sen ajamiseen. Joku. Kuulemma pyöräilyunionin rata. Multa saa yhteystiedot.

Kova!

ps. päivämäärä on hassusti ilmastu.

Hah. Tänään just mietin, että mitenkähän se tämän vuoden Helsingin BFF, kun Brother mainosti Facebookissaan, että heidän The Coldest March -pätkä valittiin ohjelmistoon.

Täältä voi yytsiä pääkaupungin ohjelmiston, joista varmaan tämän vuoden pätkät valkataan. Pitää paremmalla ajalla kattella paremmin, mutta ainakin Delivery näyttää asialliselta.

mulla ei kai pitäis olla mitään erityistä tohon aikaan.

master frodon muistan jossain vaiheessa haikailleen vähän isompien bileiden perään - muistelen lausetta “the first BFF’s were absolutely depraved” joka lienee hyvä joskin arveluttava tavoite.

vaikka itekin muistelen (ehkä) murtunutta kylkiluuta, sössötyksen takia itselle ja muille aiheutettua pahaa mieltä ja sitä fiilistä kun tekee mieli alkaa itkemään kun ei halua enää juoda, voin kyllä twiitata henkeni uhalla tänäkin vuonna siitä miten käy hobiteille mordorissa, jos vaan työt antaa periksi. nythän olen aikuisten töissä, niin joutuu ajoissa sopimaan ja suunnittelemaan.

ite ehdotan että bileet bio rexissä ja jatkomestana jotku hallireivit neonväri goldsprintteineen vaikka siellä jossain ääniwallin holleilla, tai sitten ad hoc allnighter sompasaunan kupeessa tai jotain kyl te tiärätte

Uusi Pantani leffa olisi kiva nähdä.

pieni merenneito - 18:44, 16.6.2014 »

ite ehdotan että bileet bio rexissä ja jatkomestana jotku hallireivit neonväri goldsprintteineen vaikka siellä jossain ääniwallin holleilla, tai sitten ad hoc allnighter sompasaunan kupeessa tai jotain kyl te tiärätte

pasilan galleria vois toimia koska lämpimät elokuiset illat
FF - 20:49, 16.6.2014 »
pieni merenneito - 18:44, 16.6.2014 » ite ehdotan että bileet bio rexissä ja jatkomestana jotku hallireivit neonväri goldsprintteineen vaikka siellä jossain ääniwallin holleilla, tai sitten ad hoc allnighter sompasaunan kupeessa tai jotain kyl te tiärätte
pasilan galleria vois toimia koska lämpimät elokuiset illat
Viikko-pari takaperin siellä oli graffitilehden julkkaribileet. Make your mark -gallerian kollit varmaan osaavat kertoa mitä kautta sinne oli hommattu sähköt ja luvat. Paikka on aika hämärä ja elokuun lopussa on aika paljon pimeämpää kuin kesäkuun alussa, mutta onhan sähkövalo keksitty. (Hauskana sivuhuomautuksena mainittakoon, että Suomen ensimmäinen sähkövalo sytytettiin 1878 siinä parin sadan metrin päässä, veturihallilla)

Frendit järkkäs bileet siellä pari vuotta sitten. Saundi löytyi omasta takaa ja iso lakana viritetty suuaukolle johon heijastettiin visuja… Poliisit tuli jossain vaiheessa yötä käymään, katteli meiningin ja totes että saa jatkua… Asutusta ei ole kovin lähellä ja saattais brenon mielestä olla tarpeeks ug mesta tai en tiiä…

videotykiltä pyöräleffoja seinälle

jos joku jaksaa selvittää tuota pasilahommaa lisää niin pls do ja jos ei niin mikäli olen paremmissa hengen ja sielun voimissa huomenna ryhdyn siihen itse.

Lauantain päätösbileet jossain sopivan uugeessa paikassa kiinnostaa ehdottomasti!

Meillä ei ole itsellä resursseja kauheasti järkätä bilepaikkaa ja dj:tä. Mutta jos joku saisi järkättyä niin hoidetaan vähintään oma osamme kustannuksista ja maksetaan järkkäilypalkka ainakin ruoalla ja juomalla. Kiitos!

Koska ei ole hirveesti lisättävää niin pistän vaan uuden flaikkukuvan tähän :wink:
http://relaa.com/sites/default/files/bff/BFF_Flyer_730.png

Jos päätösbileet syntyy niin dj-hommien perään voi kysellä esim allekirjoittaneelta! Saattas olla letkeetä :slight_smile:

Kiitos willekalle!

Meiltä on satunnaisesti toivottu ekan vuoden avauksena olleiden New York bileiden uusintaa. Silloinhan Anonymous ja Mokk-a-fella soitteli NY-kamaa pääasiassa 80luvulta. NY kun tuntuu jotenkin olevan aina BFF:ssä vahvasti läsnä niin se toimii luontevasti musateemanakin bileissäkin. Eikä rajoita, koska isosta ompusta on kuitenkin tippunut aina tosi laadukasta soundia.

Katsotaan jos löytyisi hyvä mesta NY-bileille BFF:n kruunuksi.

markkuj - 13:57, 23.6.2014 » NY-kamaa pääasiassa 80luvulta.
UUUH N.Y. harkkore!!

NYT Facebookissa:

Klikkaa itsesi mukaan ja LEVITÄ HYVÄÄ SANAA.

Tapahtumasivun näytöstiedoissa on muuten aimo kasa trailereitakin katsottavissa.

Ilmeisesti joku ainakin jaksoi levitellä tuota Fb-eventtiä kavereilleen kun osallistujamäärä nousi nopsasti sadalla. Sadasti kiitoksia!

Aivan vitun kova. En halua missata.

Viime viikon pyöräretkellä juomassani kokiksessa oli BFF etiketti. Kova sponsori?

Hieno toi limubongaus! Pitäiskö sopia että Pelago antaa lipuista alennusta tollasta tyhjää BFF-pulloa vastaan?

Voidaan sopia sillä otin etiketin talteen :wink:

Hohoo, meinasin kyllä jättää välistä tänä vuonna, mutta Tampere Openista saatiin liput ja Nina vaatii päästä leffoihin. Mä luulen tosin, että mun lauantai aamun naama viime vuodelta oli yks niistä, joita BB katteli ihan tarpeeksi.