1V7V Jyvääskylässä 15.-17.5.2015

Pitääkö se sanktioJallu siis juoda? Kysyy nimi. epätietoinen Oulusta. Ja tarkoittaako tämä kääntäen, että jos miesjunailee, niin ei saa juoda… :smiley:

jonielmeri - 11:52, 19.5.2014 » kaikki [s]vinkit [/s] drinkit otetaan vastaan ja varmasti tullaan [s]kyselemään [/s] sössöttämään [s]PMllä[/s] YVllä lisää. sanktiota komppaan hah
ps. Pave korkkas mun jalluneitsyyden että sikäli, ehkä siksi olin kuolla matkalla takaisin veljeskodille...
Roger Kuitti - 10:46, 19.5.2014 » Keltinmäki–Harju 2006–2008 Koulumatka aamuisin pelkkää alamäkeä, iltapäivällä ei niinkään. Vähän kuumottelis tulla runttaamaan se Keltinmäen KLV-nousu uudestaan.
Samat tuntemukset näin Myllyjärvellä asuneena.

hyvä nosto, voiskin ottaa hömpsyt jallua yömyssyksi.

2000-2006 tuli muussattua erräänkin kerran sitä v*tun ylämäkeä Mattilanniemestä Seminaarinmäelle. Eräässä raivonpuuskassa yhdestä kusisesta maasturista katkesi chainstay siihen mäkeen. Ja Kuokkalan sillan ikuinen vastatuuli. Joo, tänne kyllä pitää lähteä.

https://vimeo.com/95486850

Jätetäänkö criterium sovinnolla välistä Jyväskylässä ja laitetaan vaan goldsprintit?

Mä kyl tietäisin “hyvän” crittipätkän

normaali - 14:54, 22.5.2014 » Jätetäänkö criterium sovinnolla välistä Jyväskylässä ja laitetaan vaan goldsprintit?
Komppaan, helpompi ajaa pikkujurrisa eikä välttämättä katko solisluuta niin herkästi.
normaali - 14:54, 22.5.2014 » Jätetäänkö criterium sovinnolla välistä Jyväskylässä ja laitetaan vaan goldsprintit?
Juu, vähän tätä ollaan mietitty ja tullaan miettimään. Voi olla et keksitään jotain oman laista lisäks, mut goldsprintit ois kyl myös aika ässää.

itsehän olen 110% sen kannalla että tonio keksii 20mm slikseille sopivan krossipätkän jossa ajetaan jurrissa rallia:
http://www.kangasala.info/photos/pitkospuut.jpg

:smiley:

^ tämä on aivan hyvä ehdotus.

Toi on osastoa: ilman paitaa.gif

Mika K - 8:46, 19.5.2014 »
k_ma - 23:25, 17.5.2014 » #miesjunaoulu2015
No todelleki. Hesalanmäen poikien kans oli puhetta, että vois koukata Tampesterin kautta ja mennä perille kimpassa. Itse lähtisin tuohon reissuun kyl vaihteilla (kun maitopoika oon), mutta olisko tälläiseen pidempään juhlaan innokkaita..?
Mikäli vapaata ja vaihteita saa käyttää niin tottakai mukana. Fiksillä tuntuu äkkiseltään liian hapokkaalta.

No jo on suunnitelmat. Vaan onhan siitä jo… Härre Gud & Ave Satanas… viime vuosikymmenellä viimeksi kisareittejä suunnitellut/toteuttanut.

Kärkeen tulisi mieleen kansainvälinen Pupari. Startti vaikka urheilukentän liepeiltä. Kelviltä Huhtasuon puolelta jyrkkää “vaarallista laskua” ylös, poikittainen juurakkopätkä toist pualt nyppylää ja loppu hiekkakelvi alas. Siitä sitten jonkun sortin kierros ja se on valmis critti. Joku 20-50 kiekkaa niin ei varmasti tuu tuurivoittoa (neljästä viiteenkin saattas riittää?). Voi siihen pupuemon kierronkin sijoittaa niin on legendaariset kisareitit maailmanmuistokohdetta muistuttavine patsaineen kuten Champs Élyséellä… Oi voi mikä spektaakkeli. 48:17 vai 49:15? En kyl tiä.

veikkaisin 43-19

Krossicriterium kiinnostaa.

Oma valinta tuonne olisi ehkä jotain 43:21 luokkaa. Ehkä.

Mitä enemmän tuota miettii niin sitä siistimmältä tuntuu reitti minkä sinne ihan oikeastikin saisi rakennettua. Yksi lyhyt pikkuisen hooceempi osuus, päällystettyä kiitobaanaa, keveä taste of ylämäki Pupuemolle kavutessa ja niin pois päin… onhan siellä pikkujekkua mitä voi lisätä jos liian katupainoitteiselta vaikuttaa ensimmäinen painos. Koska paikallinen sgene testiajoille?

^ aijaij, aivammahtavaa että Tonio on noin täpinöissä. krossicriterium, why not?

nyt ois nättiä keliäki aijaa testiajoja, onnistuiskohan jo tänäviikonloppuna? :DD otsir saa olla valmiina rihtauspukkinsa kanssa sitten testiajojen jälkeen…

^^ hyppyri.

Joku 4-5 kuskin yhteislähtö ja sen verran pieni alue että sivusta voi seurata ~koko radan olis jees. Mut pitäiskö nää suunnittelu hommz siirtää johonkin salapaikkaan ettei kaikki saa tietää :wink:

Keltinmäki on muuten 500m ja 8%
Halssila on uudempi tuttavuus, 700m, 10%
Harju 200m 14%
mariankuja 300m 15% (soraa)

ja mitä näitä on.
pupuhuhdantie 800m 5%
ohjelmankaari 300m 7%
kypärämäki 600m 6%

harjulla ainakin mahtuis hyvin vetämään semiurban hill climbiä yhteislähdöllä