Pelit ja pelaaminen kiinnostaa.

Itsehän olen ollut aina Playstation lapsi. Varmaan 5(?) vuotiaana sain ykkösen ja siitä asti on Pleikkari löytynyt talosta. Xboxilla ei ole niin houkuttavia yksinoikeuspelejä ollut, että jaksaisin ostaa, saatika maksaa siitä, että voin pelata netissä.

1 Like

Mun pelaajahistoria sai helvetinmoisen kolauksen viime kesänä kun mutsi ilmoitti siivonneensa mun kätköt ja paiskanneensa mun ykkösgenin gameboyn lämmityspannuun, jonka hankin alennuksella väärennetyn nintendo-kerhon jäsenyyden kanssa - lainasin siis kaverin sarjanumeron kasibittisestä ja nautin kerhon eduista.

Nykyisin pelailen tetristä luurilla, joskus jotain megaluokan öyhötystä ps3:lla ja aika paljon jotain retropelailua kun nykyinen pc ei taitu mihinkään efektihuttuun. Eilen muuten imaisin Lost Vikingsin kun Activision sen tarjoili ilmaisjakeluun. Siinä on tuoreemmallekin hipsterille ihan mukavaa puzzlehöpöä. Vastaavaa säätöä tarjoilee nykymuodossa luurille esim. Hitman Go, joka on saanut pari kertaa meikäläisen melkein paiskaamaan kännykän lattiaan.

Kovimmat pelit on (ei järjestyksessä) UFO: Enemy Unknown, Fallout 2, HOMM 3 ja Warcraft 3. Olen viettänyt näiden ja toki muidenkin pelien parissa helvetisti enemmän aikaa kuin pyörän selässä. En ole juurikaan pelannut fillari aiheisia pelejä, paitsi jotain Paperboyta joskus kaverilla.

Hitman Go on yllättävän kova pikkupeli.

1 Like
konkeli - 15:38, 5.5.2014 » mutsi ilmoitti siivonneensa
joskus ysäril kuusnepan ja ~200 lainapeliä rodeen tiedustellessani missähän artefakti mahdollisesti sijaitsee kun en löydä enää.

jahas se olis taas äitienpäivä ens sunnuntaina. siis jos olis.

Battlefield 4:ssa harmittaa, kun pelimoottori ei ole yhtä hiotulla tasolla, kun BF3:ssa oli. DICEn tietäen, tätä osasi odottaa, mutta aina välillä syö pahasti pelinautintoa.

Baldur’s Gatet pelasin joskus läpi. Heroes III oli cool. Quakee ja Counter-Strikee pelasin ihan liian monta tuntia. Portal 2:n jälkee en oo pelannu mitään (ku ei mikään sen jälkee julkaistu toimi mun tiettarilla). ZombieMUDiin en oo kirjautunut kohta 10 vuoteen.

odotan Xbox Onea.

C64, siitä se kaikki lähti. Kasettiasemalla. Tac2, onko parempaa ohjainta olemassakaan??
Tai jos ihan tarkkoja ollaan, tästä se kaikki alkoi
http://danielb.kuvat.fi/kuvat/Mobiili/201405051546323069.jpg/_img900.jpg
On nähnyt elämää, taisin olla kaks kun ton sain ja tallessa edelleen.
Mutta tosiaan, C64 ensikosketus vähän laadukkaampiin peleihin. Se kasettiaseman kanssa sohlaaminen oli jotain infernaalista.
Nintendo 8bit, sitä tuli hakattua aivan helvetisti. Vieläkin hyllyssä.
Gameboyt, hyppäsin kelkkaan kun orginaalista tuli ne ujosti snadimmat värikuorelliset versioinnit, Gameboy Pocket.
Playstation, se orginaali oli kans kova. Tomb Rider ja GTA & GTA: london… Huhhuh

Nyt hyllyssä PS2, Wii ja tosiaan tuo 8bit.
Ikinä en oo ollu mitenkään “pelimies” mut viihtyn kyllä konsolipelien kanssa.

World of warcraft on peli jota olen pelannut aktiivisesti 7 vuotta, voi voi kyllä siihen on mennyt enemmän rahaa kuin pyöräilyyn :smiley:

Kasarilla Police- ja Spacequest 286:lla. Socomia plösö kakkosella. 360:llä CAD:it, battlefieldit ja GTA:at. Edelleen pelailen, kun ehdin. Eli en pelaa.

E: Arcadepelisuosikit Track & Field ja Splatterhouse. Kaikki rahat kannettu junnuna talvisin lintsin Las Vegasiin.
Kuusnepalla montezuma’s revengeä ja salaa tietty sexgamesiä.

ununu - 15:41, 5.5.2014 »
konkeli - 15:38, 5.5.2014 » mutsi ilmoitti siivonneensa
joskus ysäril kuusnepan ja ~200 lainapeliä rodeen tiedustellessani missähän artefakti mahdollisesti sijaitsee kun en löydä enää. jahas se olis taas äitienpäivä ens sunnuntaina. siis jos olis.
Äitiä pitää aina rakastaa, mutta kyllä tossa vaiheessa saa jo kusta vuoden päivät aamukahvipannuun.

70 luvun puolivälissä oli mielenkiintoisia TV pelejä. Ohjaimella sai liikuteltua viivoja ylös/alas ruudulla ja pomputeltua palloa. Lajia pystyi vaihtamaan jalkapallosta tennikseen, viivojen määrä vain vaihtui.

Mulla taitaa 8bit Nintendo jossain ullakolla olla ja pari peliäkin, tosin vain yhdellä ohjaimella.

Pitäis kai sekin joksikin euroiksi vaihtaa, kun ei ole telkkaa mihin sen kytkeä.

Pentuna tuli mätettyä PC:llä luolalentelyjä, slicksiä, stuntsia, triplane turmoilia, pizza wormia, alley catiä jne. oman aikakauden huippuja. Toki myös joitain Sierran seikkailupelejä, esim. Police Questia ja Space Questia. Tosin ne oli aina liian vaikeita eivätkä menneet läpi.

Sitten kun tuli intternetti niin CS:ää tuli pelattua, about beta 5.2:n tienoilla
Sen jälkeen Quake 3:n Rocket Arenaa
ja jostain 2007 lähtien QuakeWorldia

Käyttänyt pelkkää linuxia jotain 10 vuotta joten pelivalikoima muotoutui lähinnä sen seurauksena.

Pienenä tuli pelailtua kyl. Mallorcaa ja mitä riccionen reissuilla käytin varmaan “reissu-kassani” kahdessa päivässä peliluoliin. Kelaa nyt, 13v jäbä talsii yksin pitkin jossain ja löytää itkemättä vielä hotellille.

Anteeksi äiti tuottamastani tuskasta

http://videogamecritic.com/images/nes/kung_fu.jpg
tohon meni aika monta pesetaa

nykyään en pelaa mutta GT1 ja GT2 olin aika voittamaton

Pelit kiinnosta. Nykyään tosin lähinnä indiepelejä ja insurgencyä. Hattufortress 2:sta tuli pelattua 1300 tunnin verran kunnes kyllästyi.

Gonnorz - 15:56, 5.5.2014 » World of warcraft on peli jota olen pelannut aktiivisesti 7 vuotta, voi voi kyllä siihen on mennyt enemmän rahaa kuin pyöräilyyn :D
Mietin, että pitäiskö taas vähän koitella, kun toi uus lisäosa tulee. Cataa ja mistiä tuli aktiivisesti pelattua. Vois hetkeks alottaa taas ton uuden kanssa.

Binding of Isaac = kova