yksivaihteen kovimmat avatarit

Munarkki - 15:33, 29.4.2014 » http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/avatars/ununu.jpg?1396250945 En tiiä miks mutta aina tulee hyvä mieli, paitsi silloin kun se olikin mustavalkoinen LOOK-logo. Näistä avatareista on muuten puhuttu ennenkin ja silloinkin tunnustin viisarini väräjävän ununun avatarille. Saako kertoo vittumaisimman? Vai onko tää hyvän mielen topsu?
Joku minuakin tuossa look-avatarissa viehättää ihan helvetisti. Jotkut jutut vaan toimii jollain mielenkiintoisella tavalla. Se on kuin neliskanttinen kukka tai en tiiä.

Itseäni ahdistaa avatareina ne randomgeneroidut joissa näen aina hakaristin

Uskoisin, että tuossa neliökukassa on jotain perää. Vinhaa perää. Uskon myös, että noiden OO-kirjainten luoma illuusio kohti katselevasta ujosta eläinhahmosta saa aikaan myönteisiä viboja.

Vittumainenkin avatar voi saapua hyvänmielen topsuun, jos se on käyttäjän tarkoituskin. Anna Munarkki palaa!

Omasta mielestäni tietenkin itselläni on aivan päällikkötason avatar.

^ Sinulla on vanhanaikainen päällikkökäsitys. Moderni päällikkö ei huuda silmät kiiluen.

OT: Näin täällä joskus avatarina Loirin 4+20 kannen ja kun mulla on samasta kuvasta väännetty profiilikuva Facebookin puolella, niin luulin hetken lukevani omaa viestiäni ja ihmettelin miksi ihmeessä oon kysynyt jotain tommosta…

Olli, ei ole omakuva. Muudan taiteellisesti lahjakas irc-ystävä piirsi tän kymmenen vuotta sitten kun olin näköinen ja nuori ja kaunis. Avatarini nykyään kaikkialla. Harmi et alkuperäinen kuva on hävinny ja mulla on vaan noita pieniksi skaalattuja versioita :confused:

  • Sienimake
Leo - 17:51, 29.4.2014 » Olli, ei ole omakuva. Muudan taiteellisesti lahjakas irc-ystävä piirsi tän kymmenen vuotta sitten kun olin näköinen ja nuori ja kaunis. Avatarini nykyään kaikkialla. Harmi et alkuperäinen kuva on hävinny ja mulla on vaan noita pieniksi skaalattuja versioita :/
Sen verran ot:ta että pilvi (hahahahah 420!!!) palveluiden myötä tämmöinen hukkaaminen on nykyään paljon vaikeampaa.

Sit tntsn avatar on hyvä mut harmittaa ettei se oo isompi koska siinä on salee hyviä yksityiskohtia!


Konstalla on kanssa aika veikeä :slight_smile:

Hehe. No nyt kun tuli puheeks…

Yksivaihteen kovin avatar on ilman muuta:

pidin siitä missä oli se en voi hyvin. menneitä ei oikein muista. niiden pitäis tallentua johonkin kuvariviin kuten fesessä.

luen yksivaihdetta aina tällä ilmeellä

ununu, tiedätkö muuten ununu-talon Topeliuksenkadulla? Vai tuleeko jopa nimimerkkisi siitä?

^ununu-taloja on kyllä ihan jokapuolella.

Workstinx ja Stobe.

tewms - 3:04, 30.4.2014 » ^ununu-taloja on kyllä ihan jokapuolella.
ununununununu… -taloja kyllä löytyy pilvin pimein, mutta en tiedä muuta tismalleen viisikirjaimista ununu-taloa. Voi olla, että niitä on. Laita kuva.
Biciolli - 2:34, 30.4.2014 » ununu, tiedätkö muuten ununu-talon Topeliuksenkadulla? Vai tuleeko jopa nimimerkkisi siitä? http://i871.photobucket.com/albums/ab278/biciolli/ununu-talo-VGA_zpsb1acc7f9.jpg
Onki pitäny monta kertaa kysyä, että tuleeko nimi talosta.

kvltymattomalla on nyt kova avatar!