Projekti: Panasonic track '99

kova

oho, tämä mennyt ohi. komea pyörä, ei huomautettavaa.

paitsi, että lukot varmaan just hyvät! eiku: noi pidemmälle ulottuvat gripit on paremmat kuin viimeisessä kuvassa olevat!

mutta 575 pyörä kyl

Alkuun kun katselin tällaista isoa NJS-polkupyörää niin se näytti jotenkin etupään suhteen orvolta. Mut kun pidempään tarkastelee niin todella hyvältä tämä näyttää! Toi stemmi näyttää niin hyvältä tässä. Ainoa mikä häiritsee silmää on isohko takaratas. Ajaisin pyörittäen auringonlaskuun ja samalla auringonnousuun.

Täällä räpsytellään valoja

Näinköhän mä tän Brysselinkadulla varmaan joku kuukausi sitten lukittuna istutuksen kylkeen? Saattoi olla pitemmänkin aikaa sitten… Totesin vaan että onpas kivan värinen muotipyörä.

Oma Panasonic roikkuu seinällä. Sillä ei ajeta, mutta sitä katsotaan hyvin paljon.

Uudet kiekot kevääks, Open pro cd, comp, Hb7600 njs. Oikke hyvät.

2 Likes
Npertj - 19:07, 28.3.2016 » Oikke

Mistä löyty noin pitkä dura-acen tolppa? Siisti pyörä. Stemmiä vois nostaa vähä ja vaihtaa jonkun low rise riserin.

Satula jotenki häiritsevän takana. Ja aiemmin mainitut pitkät gripit oli paremman näköset, mut toisaalta mitäpä sillä niin väliä jos on hyvä ajaa… Muuten oikein silmään istuva paketti

tmar - 18:12, 28.3.2016 » Mistä löyty noin pitkä dura-acen tolppa? Siisti pyörä. Stemmiä vois nostaa vähä ja vaihtaa jonkun low rise riserin.
Lhiis myi käytettynä. 270mm pituutta. Vähän näyttää kyllä hölmöltä tolla satulalla, voi olla että siirtyy snadisti eteenpäin. Kilometrit korjaa.

Valot: Päällä. Satulana power comp 143mm ollut jo pidemmän aikaa, tänä keväänä ohjaamo piteni sentillä pearl 12 myötä. Kilikellolla on hyvä ärsyttää jalankulkijoita.

2 Likes

täs on kyllä kliini fixie, erittäinkin hyvä konstailematon kasaus.


Juuh, #njskesä2019. Käytännössä vaan ama-kuvat tarvisi.

1 Like

Keksispä jotain moitittavaa.

Hiano.

bongasin tän taannoin livenä - oli vielä snygimpi ku kuvissa.

Uskaltaispa ajaa ilman etujarrua, niin vois hommata kauniin brakeless njs quill stem fiksipyörän. Tykkään tästä tosi paljon.


2021, uus tanko nitto b230aaf. Jumal. Jatkot nds-topicissa

16 Likes

todella hyvä nosto


Viime kerran jälkeen muuttunut ainoastaan satulatolppa kun vanha meni katkeamaan keskeltä. Nyt sp72.