Eka kerta

Eka hiilikuituosa.
Eka titaaniosa.

Eka kerta tubeless hommia. Helppoa ja mukavaa, vaikka odotin kaaosta.

Eka nyky “klunkkeri”

Leikkasin droppitangosta bullhornin (tai sinne päin). Saa jäädä

Eka kerta vastaus oli kyllä, kun kysyin huoltoasemalla, löytyykö presta-adapteria kompuraan.

Kyllä-vastauksen lisäksi muutenkin kohtelias ja supporttaava vastaanotto.

Elikkäs: Brahen kentänkulmalla, Porvoonkadun Shell on paikka josta saat ilmaa prestoihisi vaikka oma sovitepala olisi toisten shortsien taskussa.

Olen tullut siihen ikään että ostin Castellin tuotteen.

Ilmasin nestejarrut. Ei ollenkaan niin vaikeaa/ärsyttävää/kallista kuin olin ajatellut. Youtubesta opetusvideo, Shimanon ilmauskuppi 10€, apteekista ruisku 1€, motonetistä 3 mm letkua 2,90 €.

roenski - 21:43, 25.9.2019 » Ilmasin nestejarrut. Ei ollenkaan niin vaikeaa/ärsyttävää/kallista kuin olin ajatellut. Youtubesta opetusvideo, Shimanon ilmauskuppi 10€, apteekista ruisku 1€, motonetistä 3 mm letkua 2,90 €.
Hyvä. Nuukailija pärjäisi samoilla kamppeilla mutta ilman Shimanon kuppia ja se korvattuna 20 ml apteekin ruiskulla. Ruuvautuu samaan kierteeseen vaikka siinä ei pakasta vedettynä niitä kierteitä vielä olekaan :--)

Sahasin kypärän lippaa lyhyemmäksi joku viikko sit, tuli hyvä.

Saavuttanut kolme kankaille vedettyä kumia yhdessä kaudessa. Samalla ekaa kertaa harkitsemassa Gator Hardshell-elämäntyyliä.

Speduneitsyys menetetty krapulaisena, hikisenä ja haisevana, onneksi kumppani oli tuttu ja turvallinen punainen. Olipa ihanaa vaikka nilkkoihin sattui ja pysähtymiset pelotti.

Ekaa kertaa asensin fiksiin jarrun. En osaa oikein kuvitella ett miltä tuolla jarruttaminen tuntuu. Päätin kuitenkin jättää kokeilemisen huomiselle työmatkalle u/m

Ainii ja porasin haarukkaan jarrulle oikeankokoisen reiän.

Ja väänsin perän suoraksi toisesta rungosta.

Ekojen kertojen päivä.

Marathon Wintteri stop-merkin takaa pysähtymättä eteen tulleen taksin kylkeen.

Living the dream.

Oliks enemmän töks vai skriiiiich?

Onks pyörän keula kunnossa?

Törkeä liikenteen vaarantaminen. Soititko kytät?

Pystyt postaamaan niin oot toivottavasti kunnossa, mut mites pyörä? Jäihän taksiin kunnon skraidut ja/tai kunnon klommo ja amatöörikuski poliisin haaviin?

Enempi skrii. Toka tapaus tällä viikolla samassa ristyksessä, eli pienet vauhdit ja keula kunnossa. En soittanu kyttii, koska ei huvittanu venata puolta tuntia tihkusateessa. Se kuskiki oli tosi pahoillaan ja pappa takapenkillä aika hätääntyneen näkönen.

Eka kerta tubelessrengas tubelessvanteelle naps. On kyllä paljon helpompaa ku noi ghettotubelesshommat. Voi suositella.