Eka kerta

^näin onnistuu kunhan on oikean mittaiset puolat

https://dl.dropboxusercontent.com/u/33080121/kiekot/fail.jpg
eihä käyny näin

Sahasin alakoolin halki. Vähän hirvitti mut helpotti asennusta n. 110%.

mannine - 18:42, 7.11.2014 » https://dl.dropboxusercontent.com/u/33080121/kiekot/fail.jpg eihä käyny näin
ei, eka kyllä vedin väärään suuntaan ristiin toisen puolen pinnat eli osui venttiilinreikä tuohon ahtaimpaan väliin. sit tajusin että on sillä sittenkin väliä että kummin päin laitetaan ristiin.

Ekat faubersulkeiset. Roskalavalöytö viime kesältä, vuosi ajoa ja olin nähnyt tästä jo painajaisia mutta näköjään 40 v huoltoväli on fauberille ihan pala kakkua, sateessa ja kinoksessa lojumisesta huolimatta ei mitään ruostetta eikä edes kuolleita ampiaisia. Polkimetkin irtosi ilman kummempaa noitumista.

Samaan projektiin liittyen shimppa jalkajarrunavan osat likoamassa. Ei ollut paljon iloa siitä että torpedon kasaa vanhasta tottumuksesta vaikka unissaan. Räjäytyskuva iltalukemisena.

Eilen eka kerta raiserilla muuten kuin maastossa ja vielä vanhan ranskattaren raiskaus kuitusella. Eilinen ja tämä päivä onkin ollut sitten vuorotellen blissiä ja ihmetystä tähän uuteen pystympään ajoasentoon mutta on se kyllä kaupungissa ketterä.

*edit:muokkasin ulosantia sopivammaksi

Ilmasin ekaa kertaa hydraulisen levyjarrun. Pari tuntia tais mennä. Ei tullu hyvä. Lauantaina varmaan uudestaan sitten.

^ sama ja sama.

Johtui tosin etupäässä siitä, että vehkeet vuoti. Avidin pakasta vedetty ilmaussarja, nesteet ulos ja ilmat sisään, ihampaska, harmitti. Nippusiteillä tiivistin ja sain jarrut käyttökuntoon.

kumpi sarja?

t. pro-sarjalainen

Ei sitä ekalla kerralla aina onnistu, siksi on lanka

eka kerta ku spraymaalasin (arvokasta) runkoa. hups

^tuliko hyvä? Eka kerta oli itellä tässä joku aika sitten kun yritin korjailla kynsilakalla (!) pientä skraadua arvokkaassa rungossa. Näytti iha hirveeltä kököltä. Onneks on magic sponge ja oli paska kynsilakka. Nevö again!

mohnomishe - 1:47, 5.1.2015 » eka kerta ku spraymaalasin (arvokasta) runkoa. hups
Pirkkalaagerista veto et musta kannu.

eiku kromia. oot pirkan velkaa!!
^^ käyn kohta kattoo miltä näyttää päivänvalossa :slight_smile:

Oho! Millä maalasit? Molotowin burnerilla? :smiley:

just sillä :smiley:

elisa - 1:58, 5.1.2015 » ^tuliko hyvä? Eka kerta oli itellä tässä joku aika sitten kun yritin korjailla [i]kynsilakalla[/i] (!) pientä skraadua arvokkaassa rungossa. Näytti iha hirveeltä kököltä. Onneks on magic sponge ja oli paska kynsilakka. Nevö again!
Kynsilakka on just best; oon maalannut isompiakin alueita. Tosin lakan väri muuttuu ajan ja sään armoilla vähän (kumma juttu että kosmetiikkayjtiöt ei oo ottanut tällaista asiaa huomioon :p )
elegantti_kakkosnikki - 0:30, 4.1.2015 » kumpi sarja? t. pro-sarjalainen
Se basic. Kummassakin on Internetin mukaan ollut vuoto-ongelmaa, ilmeisesti vähän eri tavoilla. Prossa falskaa ilmeisesti se punainen clamppi kun letku liian ohutta suhteessa siihen ja näissä perusversioissa on esiintynyt inauksen liian suurihalkasijaista/huonosti mukautuvaa/tms. letkua, joka aiheutta tuota vuotoa letkun päiden ja liittimien välistä.

Täytyy käydä ennen ensi kertaa Etolassa (ja odottaa mielenkiinnolla mitä SRAM vastaa, jos vastaa).

ok, lisäksi olen kuullut, että basiceissä on ollut failia myös jopa itse ruiskujen tiivisteissä…

oma eka kertani toki vielä edessä, mutta päädyin, kivijalkamyyjän suosituksesta, tuohon “pro”-versioon, koska hintaero ei ollut suuri. katsotaan miten pärjään…

Se pron mahdollinen ongelma on ilmeisesti helppo fiksata laittamalla pala paperia tms. clampin hampaan alle.

Kannattaa katsoa ennen käsien sotkemista esim. SRAMin oma video aiheesta (löytyy YouTubesta “Avid bleed procedure”, en saa nyt kopypastettua linkkiä tähän). Siitä saa esim. käsityksen millä voimalla noita ruiskuja kannattaa vedellä eri vaiheissa (itse en pystynyt tekemään niin voimakkaasti vuotojen takia).

epicbleedsolutions.com:ista löytyy hyvät kuvalliset vaihe vaiheelta -ohjeet ja muistaakseni myös videoita.

mohnomishe, mua vähän hirvittää tuo sun kokeilu… :smiley: Huomaat varmaan et se kromi on tosi peittävää, mut siitä lähtee harmaata hilettä irti kun pyyhkäset siitä vaikka antasit sen kuivua viikon. Siihen tarvis jonku lakan päälle… Lisäksi siinä purkissa on leveä pinkfat-suutin oletuksena ja kohtalaisen kova paine, ei mikään ideaali kaposan pyöreän putken maalaamiseen.

Decovärissä on nyt aika hyvä ruisku -50% alessa joka on harkinnassa. Sit sais laitella päivityksiä tänne mitä kaikkea on kokeillu/“maalannu” vaihtelevalla menestyksellä.