Proju: Päivittäinen ajopeli

Paljo on Iikelillä pituutta? Kun miettii tuota pienikokoista tmaria vaan niin tota?

Mulla on sellanen 185+, en tiedä kuinka paljon plussaa. Kokeilin tosiaan ja tuntu ihan hyvältä. Katellaan nyt kun saa kasaan, että onko liian iso. Jos on niin vaihdan kokoa pienempään. Ei sillä niin väliä. Väänsin tosiaan, just osia vaihtaessa bruiserista tähän, takanavasta KAIKKI kierteet paskaks. Hyvin menee… Ainoa kiekkosetti ja sillee.

Ei tossa oo ku max. 60.0 tt c-c ja 73 kulmat.

Vaihdoin ite vielä isompaan ja laiskempaan kun on aika lailla tätä vastaava kiintsari jo tallissa.

Tykkään.
En paskotuista kierteistä vaan positiivisen odottavalla fiiliksellä tästä projusta :slight_smile:

http://imageshack.com/a/img197/8861/vyud.jpg

Nyt on Bruiser toiminut elintenluovuttajana. Kivalta toi näyttää. Toivottavasti on hyvän kokoinen. Ja toivottavasti saisin uuden takakiekon nopeasti jostain, niin voisi kanssa koitella ajaa. Suunnitelmissa siis vaihtuvan ajojen pyörä, maantietä, vaparilla ja lokareilla, etutartsi. Katotaan mitä syntyy. Mulla on kuitenkin tästä tosi hyvä fiilis. Emäputken merkki pitäisi liimailla takaisin kiinni.

Bill.T.Ema

paulos - 16:14, 12.4.2014 » Bill.T.Ema
Tää luultavasti tulee olemaan.

Joo, kyl tää näyttää liian isolta sulle. Myy pois. Mulle. :wink:

No ei kai, hyvä tästä tulee, nostattaa vaan pahasti kuumetta. Onks osia vielä suunniteltu sen tarkemmin? Kirkasta vai mvstaa? Droppi vai riser?

Ei oo pahemmin osia mietitty. Kirkas houkuttais, mutta toi näyttää aika pirun hyvältä tollasella pääosin mustalla speksillä kanssa. Varmaan aika hitaasti päätyy lopulliseen muotoonsa. Droppi oli tähän suunnitteilla, mutta rupesi hieman houkuttelemaan viiksitanko ja vapari myös. Katellaan mihin tämän kanssa päädytään.

Iikeli - 16:35, 12.4.2014 » näyttää aika pirun hyvältä tollasella pääosin mustalla speksillä kanssa.
Kyllä.

Jättikiitos Pavelle takakiekon lainasta! Huomenna pääsen ajamaan työmatkan ja koittelemaan miltä sebu tuntuu alla! Kyllä kelpaa!

Sulla on hyvä maku Iiro. Kova!

Milläs muuten onnistuisi toi keulamerkin liimaaminen?

pikaliima/kontaktiliima.

Ite vetäisin kotarin/renthalin tuppiliimalla joka on parasta liimaa jota mulla on ikinä ollu, tosi kallista vaan ja sulla sitä tuskin on koska prätkäjuttuja. Voin lainaa jos pyörit joskus idässä päin.

Superepoxy.

Kumiliima. Tai FLUBBER!

Untitled

Tää tuntuu aika hyvältä. Näillä 35c renkailla ei kyllä ylimääräistä jää munasquukkeleiden ja putken väliin. Isompi ei saisi olla. Ei tämä nyt ainakaan heti kiertoon lähde. Vielä kerran suurkiitos Pavelle takakiekon lainasta. En olisi halunnut ottaa sporaa duuniin.

Onko toi kumibrooksi painonsa arvonen?

Kyllä mä tykkään. Mukava perseen alla, jäykkä mutta joustava. Toi “kangas” päällyste on karheiden farkkujen kanssa nopeasti kuluttava ja märkänä nappaa inhottavasti Gorehousuihin kiinni. Halvat weekdayn farkut jalassa toimii paremmin kun hyvin. Jos B17 profiili on hanurille sopiva, niin suosittelen kyllä koittamaan C17 kans. Onhan toi paljon huolettomampi, kun B17. Ei tarvii huolehtia sateista ja suojauksesta. Ei tuo kumi talvella haurastunutkaan, jota hieman pelkäsin, koska luonnonkumi ja -20 astetta. Kyllä tota saa perseen alle mallailla, jos osutaan samoihin juttuihin.

E:Tosiaan mullahan on ollut satulana vaan toi C17 ja B17, plus jotain halpiksia, joten en osaa kunnolla verrata noihin “kunnon” satuloihin.