Lapsen kuljettaminen

painoitko linkissä ja sisäistitkö tekstin?

[ ] kyllä
[ ] en

No on toi vähän hazardi paikka lapselle autojunttisuomessa, lisäks voi tulla kunnon pahoinvointi tossa kohassa :smiley: bullit on paljon parempi.

siis mitä xD

Lapsen henki muutaman nippusiteen varassa. Juuh elikkäs.

DanielBraun - 9:09, 15.7.2019 » [x] en

Lapsi olis kyllä paras kuljettaa isolla autolla joka paikkaan ettei vaan sattuis mitään.

kunba - 9:10, 15.7.2019 » Lapsi olis kyllä paras kuljettaa isolla autolla joka paikkaan ettei vaan sattuis mitään.
:DDDDDDD tää

näin kerran konttauskypärän broidin himassa kun ne sai esikoisensa

hommataanko daniel sullekin

askartelin hiljattain lapselle peilin kanssa-ajajien stalkkaamiseen. biltemasta peilimuovimatskua, vanha Ikean leikkuulauta, tesan ulkokäyttöön tarkoitettua kaksipuolista teippiä ja pari nippusidettä.

noilla sai koveran pinnan aikaiseksi kun pingotti materiaaleja keskenään. taittuu sisälle piiloon kun vaan kääntää, ei montaa euroa menetä jos hajoaa lopullisesti, joustaa jos kolahtaa johonkin, ei sirpaloidu ja jotain muuta oli vielä. junnu näkee bullitin peesissä ajajan pärstän kunhan ei aja ihan selän takana.

miksi?

ununu - 15:27, 27.7.2019 » miksi?
alkoi harmittamaan se "isi isi isi" -huutelu kun junnua turhauttaa ettei nää ketkä ajelee mukana takaviistossa (e: ja täähän tapahtuu joka kerta kaikissa jyrkemmissä ylämäissä joissa pitäis sit ajaa sähköbulsun rinnalle että saa huutelun loppumaan). samalla näppärä kanssa-ajajan arvioida että pääseekö kotiin asti ennen kuin tyyppi on ihan täysin unessa vai pitääkö pysähtyä välille hetkeksi jaloittelemaan.

Aivan perusteltu varuste.

luin:

ziGo - 9:02, 30.7.2019 » http://www.apteekki247.fi/wp-content/uploads/Sultan-Conture-kondomi-25-kpl.jpg Aivan perusteltu varuste.

Tuli vastaan ihan muissa kuplissa tämmönen

En kyllä omista lasta, ja ehkä tää sopis paremmin ‘lapsen hauskuuttaminen’ topikkiin.

Vaikuttaa kovalta. Tuommosenhan sitä tarvii.

https://enduro-mtb.com/en/mtb-child-seat-shootout/

Olisi hauska joskus kokeilla mitä matkustajat tykkää.

Mac-ride on meidän lasten suosiossa, nopea vaihtaa pyörästä toiseen, miinuksena, täytyy tarkaan katsoa, etteivät jalat osu etupyörään, varsinkin joustokeulojen kanssa.

Matkustajat kyllä tykkää olla edessä aitiopaikalla, ainakin vrt. takana oleva istuin. Ja on kuskillekin kivempi kun näkee muksun ja voi jutella samalla. Putkelta ajaminen on vähän hankalaa istuimen kanssa. Mitään hc-maastopyöräilyä ei ole kyllä tullut ajeltua, jäykkis-sinkulamaasturissa ollut etuistuin kiinni.

Yepp Minin jäätyä pieneksi on kyllä ollu välillä vielä ikävä sitä, kun skidi on tossa edessä, näkee hyvin ja voi jutella. Ja ihan kuljettamiseen sopii kans, ei pelkästään hauskuuttamiseen.

Lumikko - 12:16, 5.5.2020 » Yepp Minin jäätyä pieneksi on kyllä ollu välillä vielä ikävä sitä, kun skidi on tossa edessä, näkee hyvin ja voi jutella.
Tää on yllättävän tärkeä ominaisuus. Kaikenlaisten asioiden yhdessä näkeminen luonnistuu paremmin.

250€ tänne kiikutettuna on melko suolainen hinta tosta mac ridestä mut onkohan kuitenkin sen väärti?! T. kursori ujosti “osta”-painikkeen yllä…