Brooklyn MEET+MEAT: su 11.5.2014, Teurastamo, Helsinki

https://dl.dropboxusercontent.com/u/4212055/yksivaihde/BMW-BBQ.jpg

Sunnuntaina 11.5.2014 klo 13:00–> Teurastamo, helsinki

Lontoossa pidetään Su 11.5.2014 Gangsta party, joten Kimin kans päätettiin, et pidetään jotain täälläkin, joten päätettiin järjestää iltapäivägrillailut Teurastamon pihan grilleillä. Suunnittelemme vielä ajohommankin mukaan, mutta ei mitään isoa. Enemmän siis sunnuntaihengailua kuin hengästymistä.

Ja siis jos sulla on BMW-pyörä, niin tule sillä, muutoin tule muulla. Ja olutsuosituksena tietty Brooklyn Breweryn panimotuotteet, mut muutkin käy. Sapuskan suhteen on suunnitelmia, mut palataan niihin vielä lähempänä. Nyt kuitenkin kaikki voi varata päivän kalenteristaan.

YES!

Merkitty kalenteriin.

Nice thing!

Tämä on rassismi!

saako alumnit tulla kans?

Mukana vaikka ei Gangstaa (vielä) olekaan.

juu

tämä on siis tietty täysin avoin kaikille + kasvisvaihtoehto

Menin heti kattoo, et paljon se Kimin Launchpadi nyt taas maksoikaan. Mut ei sit. :frowning: Mut jollain vois tulla edes juomaan Brooklyniä.

samassa yhteydessähän vois pitää muitakin miittejä, kuten vaikka GT, KHS, Cannondale jne, mut Jerkun pitää vuokrata paku varmaan?

All american miitti.

Meet&Greet.

Mullaki on. Brooklynlippis. Joten messissä

tnts - 23:12, 9.3.2014 » samassa yhteydessähän vois pitää muitakin miittejä, kuten vaikka GT, KHS, Cannondale jne, mut Jerkun pitää vuokrata paku varmaan?
lol

Pitäiskö tähän samaan tunkea ameriikan ajoa? Sopis teemaan. Vähän mietin muutenkin siirtää huhtiikuuta pidemmälle, ettei tarvii ulkona palella.

tnts - 23:12, 9.3.2014 » samassa yhteydessähän vois pitää muitakin miittejä, kuten vaikka GT, KHS, Cannondale jne, mut Jerkun pitää vuokrata paku varmaan?
No siis täähän nyt on ihan paska idea kun mun pitäis tuoda kaikki pyörät kerralla ja ostaa viel kännäri:) No ei, pitää vaan arpoo millä tulee. Mukana kyllä, jos vaan luoja suo.

e. heh nyt vasta luin tuon viestin lopppuun:D

Pave - 23:54, 9.3.2014 » Mullaki on. Brooklynlippis. Joten messissä
Oon juonut Brooklyn-kaljaa.

Edit. Ainiin ja puhunut Austin Horsen kanssa.

oon kävelly Brooklyn Bridgen yli.