110% – Orlowski & Rychtarski -fiilistely/spekulaatio/kriittisyys

kid_scientifik - 12:19, 19.3.2015 <a href="http://www.yksivaihde.net mitä mieltä tästä?</cite> </blockquote> Oon mieltä, että voisitte keskustella aiheesta täällä: https://www.yksivaihde.net/old/16133&page=7
FF - 10:45, 19.3.2015 » asiakaspalvelukokemuksia voit käydä lukemassa vaikka mun orlowskilangasta. jacek nimenomaan ehdottaa sopivaa röörisettiä toivomusten/haaveiden jne perusteella ja sitten ainakin itse [i]kävin keskustelua[/i] aiheesta joka siis oli minulle sopivan customin valmistus. mutta varmaan [i]röörin juottaminen asiakkaan toiveiden mukaan[/i] onnistuu myös.
mikko.k - 9:05, 19.3.2015 » Ihmetyttää myös että "tunnetut ajokoirat" käyttää stokkirunkoja mutta virallinen ENSIfiksi pitäisi olla custom. No asiaan on monta lähestymistapaa, itse fiilistelen kauheita ajo-ominaisuuksia ysärilaitteissa.
itsehän en lukeudu näihin mainitsemiisi ajokoiriin mutta omat syyt miksei rolle sopinut liittyivät stackin vajauteen, rollen yleisesti tunnustettu ongelma. ensifiksiksi myöskin sebu voi olla yhtä epäsopiva kuin customi ja siitä palstalta löytyy todisteita ettei se osu ekalla kerralla. jos multa kysyttäisiin haluanko sebu/rollerikopion, mutta saisin itse päättää maalin ja decaalien fontin(tai decaalittomuuden) tai stokki sebun/rollerin niin valitsisin kopion. best bang for buck tarkoittaa juuri sitä mitä se on. parasta vastinetta rahalle. olkoonkin että esim kopionnissa customia onkin minimissään se, että päätät maalin värin. ollaanko pelagolla nyt jo huolissaan?
Kun kirjotan tälle palstalle niin edustan omaa henkilökohtaista mielipidettäni, en yhdenkään yrityksen mielipidettä. Ihmettelen vain että miksi ensipyörän ostajan pitäisi hankkia custom pyörä ja kasata se. Itse ulkoistaisin kaiken ammattilaisille (pyöräkaupalle) pyörän hankinnassa.

Ite mieluusti käyn kaupoissa ostamassa asioita. Tykkään siitä että jos jotain ongelmia syntyy niin voin mennä ihmiselle kertomaan huoleni ja miettimään erilaisia ratkaisumalleja asioihin.

Kuka tahansa kuka lukee uutisia niin Pelagon tuskin kannattaa olla huolissaan jos joku rungon jostain muualta hankkii.

kid_scientifik - 12:35, 19.3.2015 » minusta nämä ovat täysin relevantteja pointteja puolakustomin tilaajille: puolalaisessa yhteiskunnallisessa raamissa voidaan tuottaa halvalla polkupyörän runko, jonka suomalainen kuluttaja ostaa yhteiskuntaraamiin, jossa vastaavan tuottaminen olisi huomattavasti kalliimpaa. suomalainen kuluttaja on saavuttanut ostovoimansa suomalaisessa yhteiskunnallisessa raamissa ja hyödyntää vastaavaa raamia myös hyvin konkreettisesti, esim. ko. polkupyörällä kaatuessaan.
Tulisiko nämä havainnot vain ottaa huomioon/noteerata vai kenties jotenkin toimia niiden pohjalta toisin puolarunkoa tilatessaan?
mikko.k - 14:37, 19.3.2015 » Ite mieluusti käyn kaupoissa ostamassa asioita. Tykkään siitä että jos jotain ongelmia syntyy niin voin mennä ihmiselle kertomaan huoleni ja miettimään erilaisia ratkaisumalleja asioihin.
Mä en tehnyt mitään oletuksia mihinkään suuntaan, vaan vastasin siihen mitä kysyttiin.
CityBiker-X - 21:11, 17.3.2015 » Moi! Olen harkinnut Pelagon San Sebastianin hankintaa. Kaveripiirin pyöräharrastajat hieman hymähtelevät, ja väittävät että tuolla budjetilla saisi Euroopasta tilaten myös monia muita mielenkiintoisia pyöriä samassa tyylisuunnassa. En ole kuitenkaan onnistunut vielä löytämään mitään tyyliltään vastaavaa ja spekseiltään selvästi parempaa (?). [b]Olisin todella kiitollinen kaikista vinkeistä ja ehdotuksista![/b] Hakusessa olisi siis [b]klassista tyyliä edustava hyvin pelkistetty ja karsittu city-sinkula :) Budjetti noin tonni. :)[/b]
FF - 22:15, 17.3.2015 » jos tilaa mittojen mukaan orlolta runkosetin jää 575€ käyttistä loppuihin. kaveripiirin harrastelija tuskin tommoselle [i]connoisseurs selectionille[/i] hymähtelee. sanoisin et best bang for buck-runkosetti, saat ite valita maalin ja dekaalit. sit jatkot sun osto-ilmoituksessa missä haet käytetyt hilppeet sen ympärille, jälleen palstan parhaaseen hinta-laatuun.
-

Seuraavaksi kysyn sinulta, Pelagon työntekijänä, ostaisitko itse ennemmin kuluttajahintaisen Sebukompliitin vai kasaisitko itse mittojesi mukaan teetetyn, valitsemallasi värillä sekä oman valintasi mukaisilla dekaaleilla varustetun runkosetin ympärille palstalta käytetyillä osilla

?

mikko.k - 14:37, 19.3.2015 » Ite mieluusti käyn kaupoissa ostamassa asioita. Tykkään siitä että jos jotain ongelmia syntyy niin voin mennä ihmiselle kertomaan huoleni ja miettimään erilaisia ratkaisumalleja asioihin.
Btw jos joku tykkää ostaa asioita niin se olen minä, ja puolalaisessa kaupassa asioineena voin kertoa että huolet kuunnellaan kyllä loppuun asti. Se että keskustelua käydään mailitse ei tarkoita etteikö ihminen olisi siellä toisessa päässä vastaamassa.

Mikäs ihme tää newgenin negiksen ja FFiiron Pelago-dissausmeno täällä nyt oikein on?

tiedostamisesta lienee hyvä aloittaa.

itse tilaisin kotimaisen, koska ymmärtäisin kalliimman hinnan taustan. eli sen, että yhteiskunnan järjestyminen tietyllä tavalla edellyttää esim. korkeampia välillisiä maksuja, jotka näkyvät esim. tuotteiden hinnoissa. itse olen saanut ja saan nauttia tällä tavoin järjestyneestä yhteiskunnasta, joten korkeampi hinta on minusta tältä osin oikeutettu.

tämä on vain oma näkemykseni asiasta. eli halvimmalla ostaminen ei ole mielestäni järin pitkänäköistä. eikä automaattisesti ja kaikissa yhteyksissä rationaalisinta.

btw. kokonaisverotuloista vain 30% kertyy kotitalouksien tuloveroista.

luitko jussi ihan täältä saakka, vai pelkästään viimeisen kommentin?

Mä en myöskään ymmärrä tätä, että jos joku haluaa tietynlaisen fillarin, niin miksi se pitäisi kaupata osien sekamelskana, joka pitäisi vielä keräillä ja kasata, kun tarkoituksena on saada pyörä ja ajaa sitä.

Jos Orlo möisi valmista fillaria rungon sijaan, sit se olis validia.

Joo kyllä mä luin tämän langan ja muistelen että ainakin negis on jossain täällä muuallakin aiemmin heittänyt vastaavaa läppää.

Mikä homma, ette oo mielestänne saaneet riittävästi alennusta tiskillä?

konkeli - 15:05, 19.3.2015 » Mä en myöskään ymmärrä tätä, että jos joku haluaa tietynlaisen fillarin, niin miksi se pitäisi kaupata osien sekamelskana, joka pitäisi vielä keräillä ja kasata, kun tarkoituksena on saada pyörä ja ajaa sitä.
pyydettiin ehdotuksia, annoin ehdotuksen.
jussi - 15:07, 19.3.2015 » Joo kyllä mä luin tämän langan ja muistelen että ainakin negis on jossain täällä muuallakin aiemmin heittänyt vastaavaa läppää. Mikä homma, ette oo mielestänne saaneet riittävästi alennusta tiskillä?
http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/avatars/ff.jpg?1425773523

keskustelu otti mielenkiintoisen suunnan

Itse haluaisin teettää kavereille custom Hesa lippikset.

FF - 12:50, 19.3.2015 » vahvistu tossa äsken ronde van vesijärveä ajaessa yks uus fiksu idea mielessä ja voipi olla et kesä-customin tilaus lähtee jossai välissä puolaan.
korjasin
Sirkus - 15:12, 19.3.2015 » Itse haluaisin teettää kavereille custom Hesa lippikset.
Älä teetä Puolassa, vaan Oulussa.
l33t - 15:37, 19.3.2015 »
FF - 12:50, 19.3.2015 » vahvistu tossa äsken ronde van vesijärveä ajaessa yks uus fiksu idea mielessä ja voipi olla et kesä-customin tilaus lähtee jossai välissä puolaan.
korjasin
kuulostaa harkitummalta kun oma tilaus

Sikäli hassu kysymys koska en tarvitse moista pyörää enkä ole ostamassa sellasita mutta vastaan silti. Ostaisin Sebu kompliitin. Saisin sen nopeasti ja joku muu olisi miettinyt kaiken jo valmiiksi. Edesauttaisin myös sitä että ei aina tarttisi kitistä että jotain osia ei saa suomalaisista kivijalkapuljuista, jos jengi ostais enemmän niin ehkä valikoimaakin olisi helpompi laajenta (ei koske pelkkää pyöräbisnestä). Vahvana pointtina myös ois et voisin aina kääntyä myyjäliikkeen puoleen jos jotain huolia syntyisi. Siis kyllä sähköpostilla voi ihan yhtälailla olla yhteydessä mutta jos jotain dramaattisempaa sattuisi niin mielummin veisin liikkeeseen kun säätäisin esim. postitusten kanssa. Oikeasti jos speksilistoja tarkkailee niin alkaa ymmärtää mistä se hinta koostuu.

Jos haluisin ite kikkailla enemmän niin ostaisin sit varmaan sebu runkosetin, mut sit joutuis pähkäilemään kaikkia osia mitä siihen tartteis ja yleensähhän siinä menee vain aikaa ja rahaa.

Mutta joo, en pidä nettishoppailusta niin paljon kuin kaupoissa käynnistä. Tämän takia leivänpaahdin on edelleen ostamatta kun sitä ei Suomesta kaupasta saa.

Viimeksi kun ostin pyörän rungon niin ostin sen hi5bikesistä, keväällä 2014.

Custom mitoilla runkoa en vieläkään tilaisi, värin ehkä jo voisin valita.

e. Custom rungon jos tilaisin niin ehkä jotain erikoisia muotoja haluaisin siihen tai jotain korkopyörää tai muuta hassuttelua mitä ei kaupasta valmiina saa.

jussi - 15:00, 19.3.2015 » Mikäs ihme tää [s]newgenin[/s] negiksen ja FFiiron Pelago-dissausmeno täällä nyt oikein on?
Tämä kiinnostais itteäki. En nimittäin ole huomannut sitä. Kertokaas vähän tarkemmin mitä minä pelagosta ajattelen? Luulin keskustelevani puolalaista rungoista.

sitähän minäkin. Jos nyt pidettäisi tämä keskustelu näissä fillareissa eikä kirjoitettaisi siitä mitä mieltä oletetaan kenenkin olevan mistäkin.

Jäbä anto 17min aikaa kaivaa quoteja… Melko tiukka meno vaikka aikamoisia sherlockeja täällä pyöriikin :slight_smile:

Mut varmaan nää orlowskit on aika hyviä jos tykkää. Itse tilaisin kuitenkin vahingossa jotain täysin epäsopivaa ja myisin sen heti pois.

hahah omatunto kolkutti ilmeisesti. jotain pihviä ja vastakkainasettelun rakentamistä mä kyllä näen negsulin ja ffiiron läpissä tässä langassa.

miksi ylipäätään kaivettiin pelagon san sebastian polakkipajan budjettikustomin vastapariksi?

Edit. tosiaan, piti vielä todeta että sori hitaus, olin ulkona AJAMASSA.

Sen takia prolla on käytössä jonkin sortin tietokanta näille quoteille… olen alkanut epäilemään tätä joidenkin käyttäjien kohdalla. Kyllähän vartti pitäisi sillon riittää!