King Of Fixed 2014 (15.-17.8.)

Joo siis oon sitämieltä että kaikki poliisit on juntteja lihaskimppuja ketkä kuuntelee novaa autoissaan päivät pitkät. Oon kans sitä mieltä et kaikki mattokauppiaat on homoja ketkä kannattaa kritstillisdemokraatteja ja kuuntelee äänikirjoja ja ehkä toisinaan jazzia.

Ei mulla muuta. Oon muuten lukiolainen, kuuntelen James Blunttia ja kannatan kokoomusta. Vähänniinku kaikki muutkin lukiolaiset, vai miten se meni?

E: Bestest Regords I Mr. Taina from Turku Åbo finlandia

Kiitti kaikille paikallaolijoille, oli helvetin hauskaa koko vkl. Etenki kiitos gränkirasti henkilökunnalle.

Nyt taas harmaa arki painaa päälle. Oispa Kof koko vuoden. Nägyy mayhem everyone.

terveisin ystävällinen naapurustovarkaanne Sibi tyryyst :smiley:

Ps. Pavelle paljon rakkautta <3

pahus - 0:50, 19.8.2014 » Lähettikulttuuri syntyy Helsingissä ja ympäri maailmaa. Koko ajan. Lähettiys ei määrittele ihmistä, ihmiset (lähetit) määrittelee lähettiyden. Mä nautin perjantain tapahtumasta ystävieni kanssa. Kuten nautin EM-kisoista Tukholmassa kansainvälisessä kollegakollektiivissa. Peace.
En nyt väitellyt siitä mitä lähettiys Pohjoismaissa, Suomessa juuri tällä hetkellä on. Tämä kritiikin tarkoitus ei ole muuttaa tai määritellä teitä vaan saada ajattelemaan, miksi teillä alunperin on tälläinen yhteisö tässä ajassa. Respect the roots. Yritän tuoda esille sen minkälaisissa olosuhteissa ja minkälainen elämänasenne on johtanut alakulttuurin syntyyn. Ilman sen alalulttuurin olemassaoloa. Meillä ajeltas edelleen tunturin maastopyörillä pitkin talvista Helsinkiä eikä olis mitään em tai mm- kisoja.

Mitä sä lotta täälä vielä sössötät pilaamassa hyvää keskustelulankaa. Kuten mainittu, nää skabat suunniteltiin imitoimaan lähettien keikkoja, tarkoituksella tehtiin erilaiset skabat. Se ei mun mielestä oo muuten yhteydessä lähettihommiin sen enempää kuin skaboissa lähettejä ajoi. Myös kaikki tää sönkötys tasa-arvosta ym on täysin turhaa ainakin tässä langassa. Painu jonnekin seksismilankaan sössöttämään.

Ehotan, et ens vuoden kapat pidetään Kemijärvellä, ni ei pääse kaiken maailman hipsterit mestoille sotkemaan.

http://hotelliaakenus.net/wp-content/uploads/2013/03/poro_lapin_symboli_tunnus-700x584.jpg

josbanse - 8:16, 19.8.2014 » Mitä sä lotta täälä vielä sössötät pilaamassa hyvää keskustelulankaa. Kuten mainittu, nää skabat suunniteltiin imitoimaan lähettien keikkoja, tarkoituksella tehtiin erilaiset skabat. Se ei mun mielestä oo muuten yhteydessä lähettihommiin sen enempää kuin skaboissa lähettejä ajoi. Myös kaikki tää sönkötys tasa-arvosta ym on täysin turhaa ainakin tässä langassa. Painu jonnekin seksismilankaan sössöttämään.
No niin sieltä se tuli :) Kiitos. Pahoittelen topicin pilaamista ja mielipahaa :( . Olisi pitänyt perustaa erillinen topicci. Lue se artikkeli.

https://www.yksivaihde.net/old/21822

Kukaan ei nyt oikein ymmärtänyt, miten lähettikulttuurin varastaminen tai “kopioiminen” liittyy mihinkään King Of Fixed-kilpaan, missä kilpaillaan siitä kuka hallitsee pyöränsä parhaiten, vaikkakin lajeilla jotka on otettu kaukomaan polkupyörälähettikisoista.

Pyydän nöyrimmin siirtämään keskustelun ylläolevan linkin taakse.

pabs - 0:01, 19.8.2014 » Mä luulen et hyvinvointia oli viikonloppuna niin paljon
Mä kun luin Twittereitä, ni sain käsityksen että pahoinvointiakin tais olla aika paljon liikkeellä. Niinku aamuisin ja välillä jopa puoleenpäivään asti.

Sillehän se vaikuttaa ku osallistuu twitterillä eikä pyörällä

Taidat olla huumorintajuton persläpi.

asb - 9:12, 19.8.2014 » Taidat olla huumorintajuton persläpi.
Hei pata, et eroo kattilasta.
Munarkki - 9:34, 19.8.2014 »
asb - 9:12, 19.8.2014 » Taidat olla huumorintajuton persläpi.
Hei pata, et eroo kattilasta.
Paitti et mulla on huumorintajua.

Paitsi nyt ei ollu. Paitsi oli. Heh.

Helsingin päässä oli kyllä aivan törkysen hyvät hyvien tyyppien järkkäämät karkelot ja vieläpä kolmipäiväiset. Todella paljon kiitosta, nöyrä merkitsevä nyökkäys jokaiselle järkkääjälle ja iso halaus jokaiselle, joka paikanpäällä kävi kääntymässä tai osallistumassa tai muuten vaan näyttämässä hyvältä. Joku jo ehtiki kehua, että hyvännäköistä ja kaunista jengiä oli joka puolella, se on aivan totta! Yhteisöllisyyden tunne oli ainakin meitsillä aika vahva ja tällaisissa tapahtumissa sen tajuaa ja näkee ja ymmärtää, että miksi tähänkin on lähtent mukaan. Se on ne ihmiset.

Kii-tos!

Ihanaa oli myös tutustua uusiin kasvoihin, toivottavasti nähdään pian esim. mayhemissa Turusa :slight_smile: rakkautta ja kaikkee jee!

Olipa kivaa!

Duali oli siisti. Perinnelajit kivoja - ensi vuodeksi voisi vähän treenailla.
Pääralli meni vähän ku tein tymästi, enkä tajunnut minkälaista sapiskaa sai myöhästyneistä aikarasteista. #5. Erityinen kiitos rastihenkilökunnalle ja kivennäisvedelle.
Vanhat kaverit oli kivoja ja uudet tuttuvuudet mukavia. Matti Airaksinen hoiti aikamoisen kreban iltajuhlaan. Oli hienot kruunut ja kingi veti hienosti kaikissa lajeissa. Pooloaminen oli kivaa (vaikkakin ranteet vähän löysinä) ja brunssiherkut ihania.

Harmittaa vaan, että kaikkia lähtöjä oli niin vähän. Tätä kivaa voisi olla vaikka kerran kuussa.

^ Paljonkohan mä sain miinusta yhdestä ~25min myöhässä olleesta 5min pikasta? Hups :confused:

Anteeksi off topic mutta onko tämä se kuuluisa seksismilanka?

https://www.yksivaihde.net/old/18708

On

kiitti vielä omasta puolesta.
tommonen videokooste tällä kertaa:

kiitoksia kaikille, oli aika hyvät bileet siel laivalla! crustylle viel lämmin kiitos yöpaikasta. täytyypä tulla uudestaan saunomaan koska on aika vitusti paremmat lauteet ku k-raudan paskat.

pavelle paranemisia <3

samille & fredelle, ja matille hyvää reissua!

nähdään!!