King Of Fixed 2014 (15.-17.8.)

ai hitto, nyt on kova kuva kunkusta.

Ei kukaan sattunut saamaan kuvaa tai videota siitä kunkun ensimmäisen skidauksen alusta? Oli meinaan siistein/kuumottavin ehkä ikinä.

istuin sairaalassa seittemä tuntia

plarasin flikkeriä aika kauan, postittelin Kongan kans, saatto joku kinoko ja mitä näitä nyt on käydä auki

“Liikettä kivun rajoissa” joten ei hetkeen paljo sykehditä mutta ei hätää

eletään uudestaanki

Iso hatunnosto vielä järjestäjille ja muille puuhamiehille! Viikonloppu oli huikea, etenkin pääralli oli bäst, vaikka se aluksi vaikuttikin sekavalta ja vähän jopa pelotti maalaispoikaa.

Kimiltä tosi hyviä kuvia!

zykkeli - 19:10, 18.8.2014 » Ei kukaan sattunut saamaan kuvaa tai videota siitä kunkun ensimmäisen skidauksen alusta? Oli meinaan siistein/kuumottavin ehkä ikinä.
https://vimeo.com/103726189
lotta - 18:02, 18.8.2014 » Hienoa keskustelua. Tahdonkin seuraavaksi kysyä, mitä tasa-arvolla tarkoitetaan? Onko se sitä että kaikille samanverran vai jokaiselle kykyjen mukaisesti ( sosiaalinen tasa-arvo). Sitten minkälaisista sosioekonomisista lähtökohdista luulette lähettien kulttuurin muodostuneen ja miten lähettien keskuudessa suhtaudutaan elitismiin, kuluttamiseen ja ylipäätään kapitalismiin? Veikkaan ettei uusliberalismi ole kova sana niissä piireissä.
Lähettien keskuudessa on helvetisti erilaisia poliittisia kantoja. Minkäänlainen yritys pelkistää maailmanlaajuinen ammattikunta jonkun poliittisen agendan taakse tai jotain vastaan on lähinnä loukkaavaa.

Talonvaltaajista paukkukauppiaisiin, maistereista narkkareihin. Lähettejä on moneksi, yhteistä on vuosi ja talvi pyörällä.

tykkään tost “ei se oo kauheen hyvä skidaamaan” “oli se sittenki ihan hyvä”

kim - 19:04, 18.8.2014 » Ja kunkku
Ajan rakenne on muuttunut.

Ei kyl oo Karen hyväksymä konttori…

https://farm4.staticflickr.com/3921/14775899319_5e17c3dcfa_c.jpg
Kiitos kaikille vlopusta! Lähettilarppi, yhteisö, yksivaihde, skene, mitä näitä nyt on, kaikki aivan hyvä. Mä luulen et hyvinvointia oli viikonloppuna niin paljon, ettei sitä nyt meinaa millään riittää tälle viikolle -tai ainakin nyt vielä tuntuu siltä.
Peace, love ja kaikkee sellasta.

Lähettien keskuudessa on helvetisti erilaisia poliittisia kantoja. Minkäänlainen yritys pelkistää maailmanlaajuinen ammattikunta jonkun poliittisen agendan taakse tai jotain vastaan on lähinnä loukkaavaa.
Talonvaltaajista paukkukauppiaisiin, maistereista narkkareihin. Lähettejä on moneksi, yhteistä on vuosi ja talvi pyörällä.

Totaa en oo samaa mieltä, kun keskustellaan lähettiydestä ja asenteesta. Pohjoismaissa asiat on toisin, mutta lähettikulttuuri ei syntynytkään täällä. Puhun siitä mistä koko yhteisö on lähtöisin ja minkälainen elämänasenne on johtanut kyseisen yhteisön vahvaan olemassaoloon. Seuraava artikkeli kertoo mielestäni kaiken.

http://www.uta.edu/huma/agger/fastcapitalism/2_1/wehr.html

^5/5

Jaahans.
Elikkäs.
Tota.

Don’t feed the troll.

Alkaa vähän tuntua että ei se sittenkään ehkä ollu hyvä viikonloppu. Laitetaanko tää jo lukkoon ennen kun myyn mun pyörän?

tai en tiiä

Lähettikulttuuri syntyy Helsingissä ja ympäri maailmaa. Koko ajan. Lähettiys ei määrittele ihmistä, ihmiset (lähetit) määrittelee lähettiyden.

Mä nautin perjantain tapahtumasta ystävieni kanssa. Kuten nautin EM-kisoista Tukholmassa kansainvälisessä kollegakollektiivissa. Peace.

Amen.

Joo siis oon sitämieltä että kaikki poliisit on juntteja lihaskimppuja ketkä kuuntelee novaa autoissaan päivät pitkät. Oon kans sitä mieltä et kaikki mattokauppiaat on homoja ketkä kannattaa kritstillisdemokraatteja ja kuuntelee äänikirjoja ja ehkä toisinaan jazzia.

Ei mulla muuta. Oon muuten lukiolainen, kuuntelen James Blunttia ja kannatan kokoomusta. Vähänniinku kaikki muutkin lukiolaiset, vai miten se meni?

E: Bestest Regords I Mr. Taina from Turku Åbo finlandia

Kiitti kaikille paikallaolijoille, oli helvetin hauskaa koko vkl. Etenki kiitos gränkirasti henkilökunnalle.

Nyt taas harmaa arki painaa päälle. Oispa Kof koko vuoden. Nägyy mayhem everyone.

terveisin ystävällinen naapurustovarkaanne Sibi tyryyst :smiley:

Ps. Pavelle paljon rakkautta <3

pahus - 0:50, 19.8.2014 » Lähettikulttuuri syntyy Helsingissä ja ympäri maailmaa. Koko ajan. Lähettiys ei määrittele ihmistä, ihmiset (lähetit) määrittelee lähettiyden. Mä nautin perjantain tapahtumasta ystävieni kanssa. Kuten nautin EM-kisoista Tukholmassa kansainvälisessä kollegakollektiivissa. Peace.
En nyt väitellyt siitä mitä lähettiys Pohjoismaissa, Suomessa juuri tällä hetkellä on. Tämä kritiikin tarkoitus ei ole muuttaa tai määritellä teitä vaan saada ajattelemaan, miksi teillä alunperin on tälläinen yhteisö tässä ajassa. Respect the roots. Yritän tuoda esille sen minkälaisissa olosuhteissa ja minkälainen elämänasenne on johtanut alakulttuurin syntyyn. Ilman sen alalulttuurin olemassaoloa. Meillä ajeltas edelleen tunturin maastopyörillä pitkin talvista Helsinkiä eikä olis mitään em tai mm- kisoja.

Mitä sä lotta täälä vielä sössötät pilaamassa hyvää keskustelulankaa. Kuten mainittu, nää skabat suunniteltiin imitoimaan lähettien keikkoja, tarkoituksella tehtiin erilaiset skabat. Se ei mun mielestä oo muuten yhteydessä lähettihommiin sen enempää kuin skaboissa lähettejä ajoi. Myös kaikki tää sönkötys tasa-arvosta ym on täysin turhaa ainakin tässä langassa. Painu jonnekin seksismilankaan sössöttämään.