King Of Fixed 2014 (15.-17.8.)

.... - 13:59, 28.7.2014 » miten ne ansaitaan?
Dan tietää http://reprorenegade.com/wp-content/uploads/2013/10/Lt_Dan-in-chair.jpg

Rule #1 of camoshorts…

saaks sieltä ostaa niitä pinnakorttejaki?

Niijoo siis kyssäri ku ilmoittauduin nyssit tossa (myös ajelemaan), ni maksubisnekset vissiin kuitenkin vasta paikan päällä vai millai? En ainakaan löytäny mitään tilinumeroita. APUA

ja sit yöpaikkadibs, lupaan olla kiltisti
taino

joo osallistumismaksu peritään paikanpäällä rekisteröityessä.

PÄÄRALLIKARTTA!!
Lauttasaari.

Kun saan manifestihommat sortattua, niin selitän niitä mikäli siinä selitettävää on: Hae leima ruutuun yhdestä paikkaa jotta saat leiman seuraavaan ruutuun (nouto + vienti), sekä aikakeikkoja jne.
Koukkua löytyy kyllä, mutta ihan tarkkaan en vielä tiedä miten.

Kypärär, reput, kynät ja lukot mukaan.

Alueella liikkuu aktiivisia pyörävarkaita eli siihen malliin lukitaan pyörää. Rasteilta löytyy suurimmassa osaa paikka jättää pyörä, eli ylimääräistä ryönää ei viedä ”respaan” tukkimaan asioimista.

Mikäli aikaa piisaa ajetaan kimpassa kaikki rastit läpi ennen lähtöä, jotta näette kaikki jännät paikat, mutta jos haluaa käydä hikoilemassa jo etukäteen (suositeltua), yllä on kartta.
Osoitteet ja ajo-ohjeet seuraavasti:

-Bicycle Film Festival, Heikkiläntie 8.
-GoodThingsInternational, Heikkiläntie 7 - Heikkiläntien puolelta sisään ja poistuminen Vattuniemenkadulle.
-Kumiluoti, Vattuniemenranta 4 - Vattuniemenranta on yksisuuntainen eli rastilta tulee jatkaa Vattuniemenrantaa nuolen osoittamaan suuntaan.
-Pelago, Kiviaidankatu 2 H - Kiviaidankatu on yksisuuntainen Vattuniemenkadun suuntaan.
-Veloshop, Vattuniemenkuja 4 - katu on yksisuuntainen rannasta Vattuniemenkadun suuntaan.
-KRNKY, Itälahdenkatu 19 - rasti sijaitsee Pitney Bowesin lastauslaiturilla, rastille ajetaan Itälahdenkadulta ja poistutaan Melkonkadulle kääntyen vasemmalle.
-Cyclehawk, Itälahdenkatu 20 - lastauslaituri rakennuksen takana, rastille ajetaan Itälahdenkadun 20 ja 22 rakennusten välistä ja poistutaan 20 ja 18 välistä.
-Samurai Messenger Service, Nahkahousuntie 9, rastilta poistutaan Melkonkadulle kääntyen oikealle.
-Velobia, Veneentekijäntie 4, Osoitteen kohdalla on “jännä” kuja jonka puolivälissä rasti sijaitsee - poistuminen Vattuniemenkadulle.
Veneentekijäntie on nuolen osoittamaan suuntaa yksisuuntainen eli kadulle ajetaan pohjoisen kautta eli etelän puolelta (kadun alkupäästä) ei saa ajaa rastille.
-BC Hellsinki, Särkiniementie 3 - portailla.

Erikoisemmat liikennesäännöt ovat tuossa, Lauttasaari pitää sisällään kaikkia jänniä “madonreikiä” ja oikopolkuja, niiden käyttäminen on sallittua mikäli tuntuu siltä että se hyödyttää ajamista.

65A:n päättäri ! ! !

Oispa Ossi duunissa <3

Jumalauta että piti pitkään tuijottaa tuota karttaa ennen kuin ymmärsin missä päin kaupunkia mennään. Rastit 6-7-8 näyttää kyllä melko herkulliselta liikennebordellilta…

jes! eipä oo kaukana majoituksesta!

Olin ihan, että “jes, nyt on sellainen pääralli, että itsekin hiffaa”, mutta olinkin skrollannut kartan vasta puoliväliin.

jackiechan.jpg

Siistiä!Tulee kunnon muussitusta.

huhhuh, nimittäin

hyvin on tullut ennakkoilmottautumisia, mut mukaan mahtuu vielä. Kannattaa muistaa, et monena vuonna kof on voitettu nollalla takaperoisella esim. eli sen takia ei kannata jäädä laittamatta niemä listaan.

eli nyt ilmottaudu täällä, jos ja kun olet tulossa

Myös: jokaiseen lajiin voi osallistua yksittäin, mikäli kruunu ei ole kiikarissa. esim. pelkkiin perinnetenppu-lajeihin tai pelkkään pääralliin.

Mikäli tähtää pelkkää päärallia, saa sinne halutessaan osallistua vapaarattaalla tai jopa vaihdepyörällä.

Ainoastaan kaikkiin KoF-lajeihin osallistuvat (perinnelajit ja pääralli) ovat jonossa kilpailemassa kruunusta.

Mukana pe-su! Yöpaikka kiinnostaa.

Smurf - 15:06, 4.8.2014 » Myös: jokaiseen lajiin voi osallistua yksittäin, mikäli kruunu ei ole kiikarissa. esim. pelkkiin perinnetenppu-lajeihin tai pelkkään pääralliin. Mikäli tähtää pelkkää päärallia, saa sinne halutessaan osallistua vapaarattaalla tai jopa vaihdepyörällä. Ainoastaan kaikkiin KoF-lajeihin osallistuvat (perinnelajit ja pääralli) ovat jonossa kilpailemassa kruunusta.
juuri näin ja kof-pisteistä ajavat ajavat kaiken kiinteällä, kuten tittelin nimestäkin voi päätellä.

Kaksi vuotta sitten olin tuhonnut jalkani ja olin rastimiehenä. Viime vuonna priorisoin Flow-festareita. Tänä vuonna mittelöin kruunusta näissä finsimaailman kuninkuusraveissa.

Pitää katella aikataulua :confused: Lauantaina meinaan enon 50v juhlat, joihin pitää mennä. Jospa kuitenkin ehtis kisailla, ennen lähtöä.

BTW. Mitä noi dualit on?

hei kyllähän sä tuut iikeli mestoille dogaa ja ajaa, sit kyl otetaan kunnon kameralla blogiselfiet ja julkaset meikän jalat internetissä !

50v menee ja tulee.

Kyl mä mestoille tuun, mutta varmaan jää noi kaikki iltajutut välistä. Miks sukulaiset ei kato yv:n kalenteria ja suunnittele meininkejä sen mukaan?