AMA: Plug 666 riddle of raw steel

on tykättävissä

Digs. Plugi on raaka ajopeli. Näin vielä raaempi. Harmittaa oman myynti, mutta oli inan iso. M-koko kiinnostelis salaa.

Haha, joku oikeesti jaksanu kieputella tuommosen lumihiutaleen.

aivan hyvä. ja ennen kaikkea käyttis. ajelin ite samanlaisella viime talvena. trikkikeula ja hiutale ei ihan omaan makuun, mutta tuskin häiritsevät ajoja.

Välitykset kiinnostaa!

^^ tää on niin saatanan surullista et yhden jätkän tuomioon nojataan ja vannotaan herran nimeen. haetaan hyväksyntää… välineurheilijat urheilee, harrastajat harrastaa. hyvä tsygä!

otgb - 0:42, 3.2.2014 » ^^ tää on niin saatanan surullista et yhden jätkän tuomioon nojataan ja vannotaan herran nimeen. haetaan hyväksyntää.
Asia selvä.

^ kivet imuun. d-biitti edelleenki imee

otgb - 0:42, 3.2.2014 » ^^ tää on niin saatanan surullista et yhden jätkän tuomioon nojataan ja vannotaan herran nimeen. haetaan hyväksyntää.. välineurheilijat urheilee, harrastajat harrastaa. hyvä tsygä!
Puhuksä nyt FIXIEMANISTA vai HOYOSTA?

RAW - tää on kowa.

  • Speksit esillä. Ei mitään erikoista.
  • Välit on 42/17. Vois olla 18 takana, mutta en viittis pidentää ketjua. Soveltuu muutenkin parhaiten kovien kelvien pommittamiseen.
  • Lumihiutaleen tarina on sellanen, että mulla oli vanhoista kiekoista ylimääräisenä noi DT Revolutionit ja halusin vähän kokeilla. Saa olla kunnes tulee ongelmia, mutta toi on ollut kokoamisen jälkeen yllättävän vaivaton.
  • Trikkikeulan vaihtoa mietin pitkään, koska se on niin massiivinen. Mut mulla on kevyeen ilotteluun Peacemaker, joten tää saa pysyä pomminvarmana mm. pooloja varten.

Muutoksia mielessä: stemmi sentin pidemmäksi, satulatolppa mustaksi, ketjua ehkä kuitenkin pidemmäksi, koska toi clearance imee kiviä.

Tykkään erityisesti eturenkaasta: pienestä sohjolipsumisesta huolimatta tuntuis oikein luotettavalta etupään alla, takaa lähtee pito huomattavasti aiemmin. Mulla oli tässä pyörässä viime talvena Marathon Winterit, jotka kyllä piti jäällä hyvin, mutta nyt pystyy kanttailemaan mutkiin isommalla luotolla.

Etukumissa lukee kyllä Rocket Ron, mutta onko tuolla niin väliä. Miten jyhkeetä kumia noihin Freestylereihin on saatu mahtumaan?

No niinhän mun speksilistassakin lukee. :wink:

37c T-servit mulla on ollu ja mahtuivat hyvin. Takana 40 mm alkaa varmaan olla kipuraja, edessäkin on ton 35 mm RoRon kanssa pystysuunnassa enää noin 5 mm tilaa.

http://img.photobucket.com/albums/v336/Lumikko/1391427369_zpse415802b.jpg

Vaihdoin tolpan mustaan, mutta se hauskempi ilmeen päivitys on tässä:

http://farm8.staticflickr.com/7334/12308195326_ebf14400bf_z.jpg

Lisäksi stemmi oli ilmeisesti 26-milliselle tangolle tehty, koska nitinät hävisivät kokonaan laitettuani väliin kaljatölkkishimmin. Kiitos Litovel 18:55 - 19:00!

Nykykuosi. Stemmi pitenikin kolme senttiä ja tanko vaihtui flattiin.

https://c2.staticflickr.com/6/5452/17999510821_40550b5894_c.jpg

Tänään sain ekaa kertaa ajettua takaperin niin, että kammet pyörähtivät puoli kierrosta ja jäin jopa pystyyn. Hiljaa hyvä tulee.

Takakiekosta antautui se lumihiutale. Yksi pinna katkesi ja veti kiekon niin kieroon, ettei pyörällä voinut enää ajaa ollenaan.

Tää lämmittää mieltä, varsinkin keula tossa kokonaisuudessa. En taida päästä trikkipyöräperversiostani eroon.

Tulin nostamaan tätä ilmoituksella, että pyörä on saanut ihan kiitettävän määrän arkiajoa osakseen. Raskashan tuo on, mutta vauhtiin päästyään liikkuu kuitenkin semmosta vauhtia, ettei turhauta. Mitään en oo nyt muuttanu tai vaihtanut, ajanut vaan. Välillä kans takaperin, ennätyksenä kolme täyttä kierrosta ja jäin pystyyn.

=) nämä putkikasat lämmittää mieltä

Lumikko - 19:00, 27.8.2015 » Tulin nostamaan tätä ilmoituksella, että pyörä on saanut ihan kiitettävän määrän arkiajoa osakseen. Raskashan tuo on, mutta vauhtiin päästyään liikkuu kuitenkin semmosta vauhtia, ettei turhauta. Mitään en oo nyt muuttanu tai vaihtanut, ajanut vaan. Välillä kans takaperin, ennätyksenä kolme täyttä kierrosta ja jäin pystyyn.
kadenssit kiinnostaa

Note to self: pelkästään remmien saaminen polkimien läpi ei tee niistä yhteensopivia. Alkoi sylettää vaivalloinen käyttö ja pyörä oli muutenkin märillä keleillä telakalla, mutta nyt Dartmoorin polkimiin vaihdettuani on ollu taas kivaa.

Välitys keveni, 39/17. Helpompi kikkailupyrkimyksissä.