AMA: Them-a call me freaky [LAILAKH]

Screw them canadian Hookers. Can’t afford that shit.

Ei ole ollut tapana nimetä pyöriä tai muitakaan laitteita, joten lienee sen kuuluisan poikkeuksen aika ja miksipä ei siis tribuuttina naapurimaan leidille. Kova mimmi.

http://www.saunalahti.fi/neonskin/original_k/el_khalifi_1.jpg

http://www.saunalahti.fi/neonskin/original_k/el_khalifi_5.jpg

http://www.saunalahti.fi/neonskin/original_k/el_khalifi_3.jpg

http://www.saunalahti.fi/neonskin/original_k/el_khalifi_4.jpg

http://www.saunalahti.fi/neonskin/original_k/el_khalifi_2.jpg

Runko pilkkahintaan kotimaasta, samoin etujarru. Ohjainlaakeri, akselin mutterit ja Saintin keskiö uusia pulikoita, loput kaivettu nurkista homehtumasta. Vammainen ja taitettu Superstarin tolppa kuvausten ajan (united colors of benettonjykylä), mut eihän tolla perkele siirtymää kun se taittui vielä kyytiä annettaessa lisääkin… eli hillittyä(as if) talvimoodia puskee jo kuvien ulkopuolella. Ehkä sitäkin vielä filmille tarttuu, mutta eipä nuo erot radikaaleja ole.

Kovaa kyytiä toki odottelen saavani tältä härveliltäleidiltä eli eiköhän tää vielä kipeetä tee…

http://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/989904/images/2009/0a6cc55b-0038-424a-90fd-b28894dd2f89_55090137.jpg

Let’s ride.

http://www.saunalahti.fi/neonskin/original_k/el_khalifi_6.jpg

Tämä on hyvä. Haluaisin kokeilla.

Komia! Minkätyyppistä hurjastelua tällä harrastetaan?

Ei kysyttävää pyörästä. Ylävitosessa noi rungot olikin niin saakelin halpoja.

Missä muuten lähispoorit ja -dirtit?

Vai asuuko hän innoittajansa tapaan kadulla?

Haluan nähä täss sitte Kojakit tms katukelpoista , kova kombo värejä, tarviit uuden samanmoise tolpan.

Spooria on takapihalla ison vuoren verran, maastoja koluan ja polvia tapan siirtymät. Dirtti on minimanin takana, mut henkipoismatskuu meikäläiselle niiden nokkien kokoluokka eli urbaanimpaa settiä puskee… streettiä hyvinkin siis vaikkei vielä(?) asumus sentään.

^ Joo, 24" kiekoilla löytyy DMR:n slicksiä ja oisha tota noille isommillekin jokunen kpl.

Ottaos yhteyttä jos satula ei hyväile persettäsi toivotulla tavalla.

Kiintee ilman jalan kiinnityksiä ja muutenkin tuntuu omassa päässä suht kuumottavalta temppuiluun, mut oonki vanha ja nössö (jos tää olis mun ni laittasin jarrun taakse ja ajelisin sinkilänä). Noin ulkonäön puolestahan tää on just kiva ja värejäkin käytelty sopivasti olematta kuitenkaan överijapani. Diggaan,

Oh yes, tällä lähtee varmaan bunny hopit makeasti. Ilmeisesti kiinteä, mikä tekee edellä mainitusta mielenkiintoisempaa.

Paikallisista ajomestoista vielä, että kohtalaisesti on intoa tuonne Laajavuoren suuntaan. Se on videolla aina niin reteen näköistä kun ISOT POJAT maailmalla ajaa dh-rinnettä dirttipyörillä.

Tämä nyt on tällä hetkellä kiinteä, mutta olen joskus aiemminkin alamäkeen erehtynyt kiinteällä eli ei pitäs ihan mahdoton olla tämänkään. 24" kiekko onkin sitten oikein vaparilla, jolloin pitäs vauhdinkin olla paremmin kohdallaan. Fiksillä tuppaa aina välillä hyytymään ja osaa tulla hiukan tilannetta muutenkin niissä tiukemmissa paikoissa.