Ajamattomat kilometrit-Kilometrikisa.

Meillä kaikilla tulee niitä, ajamattomia kilsoja, joita ehkä rankaistaan jollain katumuslenkillä.

Oli se sitten laiskuus ajaa töihin/opinahjoon pyörän sijasta autolla/julkisilla kun 9/10 sen tekee pyörällä.

Ei lähdekään kivalla ilmalla ajelemaan ulos vaan löhnöttää sisällä, koska ei huvittanutkaan.

Ei osallistunutkaan kisoihin/älläreihin/pyöräilytapahtumaan, koska valitse (teko)syy, vaikka oli päättänyt lähteä ja huudellut asiasta vielä.

Aina ei tarvitse, kerkeä tai halua pyöräillä, mutta jää siitä joskus paha maku suuhun.

Tämä voi toimia synnintunnustus-paikkana ja jos mahdollista liittäkää mahdolliset kilsamäärät perään, jotta voi seurata paljonko jää ajamattomia kilsoja ja laskea ne yhteen vuoden lopussa vaikkapa.

TÄÄLLÄ EI TUOMITA! Täällä kadutaan.

Kaduttaa kun ikävälillä 20-30 oli liian monta ajamatonta vuotta.

Kaduttaa kun kiinnostuin pyöräilystä vasta nelisen vuotta sitten.

ottaa päähän ja vi*ttaa, kun pohkeessa olevaa koiranpuremaa pitää varjella, eikä voi ajaa, vaikka maantiekelit on parhaimmillaan. brevettitreenitkin jää tekemättä, mut onneks en oo ees paikkakunnalla, sillon kun se kiva 200km ajetaan. saatana.

Kaduttaa etten ole shoppaillut, ommellut tai mitä vain parempia talvitekstiilejä ym. ajolämmikkeitä.

Eilen piti tehdä tunnin parin hyvän mielen iloittelulenkki, keli mitä parhain, mutta jäätävä viima vihloi otsaa, varpaat kohmettuivat ja ajot taas kerran jäivät vain 6 km kauppamatkoihin.

Ehkä 20-30 km (?) jäi ajamatta eilen.

Liian lyhyet siirtymät oluen perässä. Lupaan juoda ensi kesänä pussikaljaa muuallakin kuin skenelaiturilla (2,2km kotoa) tai Tuomiokirkon sillan (400m) pielessä.

DanielBraun - 8:53, 13.1.2014 » Kaduttaa kun ikävälillä 20-30 oli liian monta ajamatonta vuotta.

Jätetäänpä noi menneiden vatvomiset jonnekin muualle. Lasketaanko tässä muuten foorumin kokonaismäärää vai henkilökohtaisia menetyksiä?

“En tienny, et olis voinu ajaa.” -10km

Tänään ajamaton aamulenkki.

Laitoin kyllä alunperinkin herätyskellon ajatuksissani illalla tuntia liian myöhään soimaan vaikka nimenomaan oli vakava aikomus lenkille lähteä. Siitä sitten verukkeella “pitää tästä töihin ehtiä” suorinta tietä konttorille. Paskat siellä mitään kiirrellistä odottamassa olisi ollut kuitenkaan.

-30km

Piti ajaa kesällä Savonlinnnaan ja takaisin, ehkä 275 km ois siitä tullu. Puheltiin myös Kolilla käymisestä, joka ois tehny n 135 km. Tyypit ajoi Pyhäselän ympäri, olinkohan kipeenä vai joku muu hyvä tekosyy. Se olisi ollut reippaat 100 km. Ei vaan saa aikaiseksi/ns. muuta tekemistä/keli ei ole riittävä/unohtui/pyörä epäkelvollinen muka… :smiley:

Ei kyllä kaduta niinkään kuin harmittaa.

Harmittaa myös viime kesän Balatonin ympäripyöräytys paskoilla fillareilla, meni potentiaalisesti hyvä retki pyöräilyn osalta pilale kun alla oli miljoona kiloa painavat hybridit. Perse tuhoutui, niska-hartiaseutu protestoi ja hampaita kiristi.

^ Jep. Mulla oli Australiassa vuokralla hostellin hirmuhybridi ja harvoin olen ollut niin rikki kuin sillä päivän verran ajeltuani. Liikkui kuin täi tervassa ja säädöt oli mulle ihan väärät, eikä työkaluja tietty ollut mukana. Paremmalla fillarilla olisi tullut enemmän kilsoja. Mutta: vastapainoksi runnelusta takamuksesta näin kookaburran (Dacelo sp.)!

Moottoripyörällä oli todella voimakkaat ajamattomuuden tunteet, tuntui että piti koko ajan olla puikoissa kun 1100€ vakuutusmaksut rullaa ja kesä on lyhyt. 18000km kesässä

Viime kesä oli pyörähommissa aika hiljainen kun dale odotti osia.

Ensi kesä on sitten ajamaton kun molemmat dalet on iskussa niin en osaa päättää kummalla ajan

Pitääpä toivoo et kesän Norjasta paluu pyörällä toteutuu. Muuten tulee aika paljon sakkoa kerralla.

Mut huomen pitää jättää polkematta kun töissä verenluovutus. ~36km.

Harmittaa, kun viime viikolla oli (muka) liian kiire, enkä hakenut kammen pulttia. Ei ole vielä päässyt lumeen ajamaan.

Viime kesänä kerran töihin pyörällä, säästyin noin kuudeltasadalta kilsalta, 3 km suunta. Nykyisin säästyn joka päivä kymmeneltä kilsalta

oon säästynyt kaikkina vuoden arkipäivinä 24km/pvä kommuutilta, saas nähdä jos huomenna sorrun ja menee kaunis putki poikki

Sairasloman takia 7 viikkoa ajamatta. Olisko siinä tullut ehkä noin 2000km ajettua. Ei kaduta, mutta vituttaa. Kolme päivää tauon jälkeen kerennyt ajamaan ja ihan mukavasti tullut taas kilsoja

viime vuonna yli 300 päivänä ajoin pyörällä. Tää alkanu vähän heikommin. 13 päivän aikana varmaan 8 pyörätöntä.

Roni - 15:22, 13.1.2014 » Sairasloman takia 7 viikkoa ajamatta. Olisko siinä tullut ehkä noin 2000km ajettua. Ei kaduta, mutta vituttaa. Kolme päivää tuon jälkeen kerennyt ajamaan ja ihan mukavasti tullut taas kilsoja
ajomies. About 15K vuoteen. Arvostan.
asb - 12:40, 13.1.2014 » Jätetäänpä noi menneiden vatvomiset jonnekin muualle. Lasketaanko tässä muuten foorumin kokonaismäärää vai henkilökohtaisia menetyksiä? "En tienny, et olis voinu ajaa." -10km
Eiköhän tikulla silmään, joka vanhoja muistelee. Lähimenneisyyden esim. +/- kaksi viikkoa. Jotain tyyliin "en ajanut älläreitä, koska olin läski" tms.