Projekti: Pompetamine (myyty pois)

Putkileikkuri ok, mutta ei noi halvat kyllä pysy terävänä kovin montaa kertaa.

domppa92 - 17:32, 27.11.2013 » Kyllä se siis sittenkin tulaa rautasaha biltemasta mukaan. Mites muuten onko ideoita ruodun puoleisen laakerinkoolin asennukseen. Muovivasaralla ei saa tarpeeksi tasaista voimaa siihen... http://farm4.staticflickr.com/3766/11085638955_aa406c78cf_c.jpg
Iso meisseli avauksi sen koolin naputteluun. Sitä ruotoputken alapäätä voi harkiten viilata kunnes se kooli alkaa uppoomaan. Oikeella työkalullakin sen koolin asentaminen voi olla mahdotonta ilman viilausta.

Imurin putki.

crown racen asennukseen joutava imurinvarsi on ehottomasti paras ghettotyökalu. Kaikki lutkahtanu parilla iskulla paikalleen no robleemos.

e. vanttera-san kerkeski jo ensi

juu eli koolikin meni pohjaan kun laitto speicerin alakoolien väliin ja naputteli kumivasaralla yläkooliin.

+1 putkileikkurille. Siistiä, nopeaa, äänetöntä, vaivatonta. Ei koskaan enää sahalla.

Niin ja ihan hyvin on se B-kaupan halpiskalukin kestänyt, myös terästä. Maksaa vähemmän kuin laadukas rautasaha.

Olihan se pakko kasata fiilifteltäväksi.

Stemmi tosin näyttää lyhyehköltä. Mutta mitatessa matka kahvoilta satulatolpalle on sama kuin Traitorissa eli saa nähdä.

jos kasaisin pompetaminee ni se nyttäis tolta, paitsi kammet ei ihan istu.

kaukomieli - 18:18, 27.11.2013 » +1 putkileikkurille. Siistiä, nopeaa, äänetöntä, vaivatonta. Ei koskaan enää sahalla. Niin ja ihan hyvin on se B-kaupan halpiskalukin kestänyt, myös terästä. Maksaa vähemmän kuin laadukas rautasaha.
sitten taas sahalla kun löydät hiilikuidun!

^No sitten hymyssäsuin!

toi haarukka voisi kyllä olla samallainen kuin perä. eli samallainen kun fattyn haarukka mutta pienempänä ofc.

Bilteman ostoslista kasvaa entisestään… Jarruvaijeri on liian lyhyt.

vaijeri hyvä kuori lyhyt eikös?

Aikalailla juu. Tunasin ylimääräsestä kuoresta jatkon ja jesaria liitokseen, sillä mennään toistaseksi.

Mutta eipä tässä enään muuta kun ketjun ja lokarit ostaa sekä putkenkatkaisuvälineen.

Päädyin sitten tohon putkileikkuriin koska sahauspurse ja pihalla kylmä. Putkileikkuri oli kyllä nopea ja yksinkertainen käyttää. N. 15 kierrosta piti kääntää että katkesi.


Jätin ruotuun reilusti fiilistelyvaraa, että voi kokeilla eri korkeuksia. Pyöräilykokemusta kun ei ole karttunut niin paljoa.
Tussikin unohtu ostaa… Mutta eipä tässä enään muuta kun kumit alle ja lokareita ihmettelemään.

e. Lisää tekstiä

Kokemukset Cowbellistä kiinnostaa, onko minkä levynen?

^46 leveys kokemuksia tulee ajallaan.

Se on On-One. Se tarkoittaa että emäputken päät sekä keskiömuhvin päät ja kierteet ovat erittäin todennäköisesti johonkin suuntaan killillään.

Olisit tehnyt viisaammin, jos olisit vienyt rungon ammattilaiselle rotsattavaksi ja feissattavaksi ja asennuttanut samalla keskiön ja ohjainlaakerin ja alakoolin oikeilla työkaluilla. Nyt joku noista tärkeistä osista on vinossa, mikä vaikuttaa sekä käytettävyyteen että kestävyyteen. Kohta ihmettelet, että eikö ohjainlaakeri ja keskiö olekaan fit and forget -osia.

Oppirahoja.

Nätti pyörä silti ja siistimmin sinä noita asentelet kuin minä ikinä.

^Joo kyllähän se olisi voinut olla hyvä laittaa laakerit liikkessä mutta kun ei viittiny/jaksanut ja tietääpä ainakin mistä ongelmia etsiä jos niitä tulee.

On muuten yllätän hyvät noi kiinnitysmekanismit ja säätöominaisuudet noissa Biltsun lokareissa… Takalokari meni paikoilleen kivuttomasti, mutta etulokarissa on pari ongelmaa.

Ensinnäkin haarukan “jarrureikä” on liian pieni (PM jos omistat poran ja 6mm terän sekä halua auttaa) ja etujarrun kohdalla joutuu hiukan kikkailemaan.

Varmaankin taivutan vain lokarinaisan menemään jarrun ali.

Tässäpä meikän toteutus asiasta. Keulan reikään laitoin jonkun satunnaisen laatikosta löytyneen pultin ja mutterin. Lokareita asennellessa suosittelen myös kierrelukitetta joka paikkaan, mikään ei vituta niin paljon ku se yks löysällä oleva pultti jossain ja hirvee räminä.