Yskivaihde Twitter

Munarkki - 12:23, 8.3.2015 » Sanoin avopuolisolle että meillä joka päivä on naistenpäivä. Se sano, että mä oon pihi ja huonomuistinen paskapää.
Niin oletkin :-)

Tasa-arvo ei tarkoita samanlaisuutta. Monet naiset tykkäävät hemmottelusta ja monet kunnon miehet tykkäävät hemmotella naisia. Edllisessä työpaikassa oli kivaa kun meidän lounasporukassa oli nainen, joka arvosti sitä, että me vanhat herrat avasimme oven, odotimme että hän isuutuu ensin, kaadoimme juoman lasiin, autoimme takin päällle …

Sivunvaihtaja vihaa minua :frowning:

Pienistä vastoinkäymisistä huolimatta muna pääsi ilmeisesti kovaan ajoon. Uusi omistaja tietenkin Munarkki.
Ohessa asiaankuuluva anto-kuva, muna vaihtoi omistajaa hilpeissä tunnelmissa.

https://farm9.staticflickr.com/8671/16566474690_f891b07573_c_d.jpg

Taustalla yhteistyökumppanimme, ilman Bikesterin Arton kutsuvieraslippuja ei tämäkään tapahtuma olisi ollut mahdollinen.

Kiitokset kaikille.

Biciolli - 15:05, 8.3.2015 » Tasa-arvo ei tarkoita samanlaisuutta. Monet naiset tykkäävät hemmottelusta ja monet kunnon miehet tykkäävät hemmotella naisia. Edllisessä työpaikassa oli kivaa kun meidän lounasporukassa oli nainen, joka arvosti sitä, että me vanhat herrat avasimme oven, odotimme että hän isuutuu ensin, kaadoimme juoman lasiin, autoimme takin päällle ...
Ollilla menee tässä sekaisin yksilöt ja viiteryhmät.

Tasa-arvo liittyy siihen, miltä eri viiteryhmien asema näyttää tilastoissa. Sillä ei ole juurikaan tekemistä sen kanssa, mitä joku yksilö pitää itselleen soveliaana kohteluna.

Uudet ketjut, kyl se kesä sielt tulee :smiley:

Aina niin nihkeetä alottaa pitkät maantielenkit. On tää harrastus…

ooh aah ekat ajot kapoisilla kumeilla aivan hyvä, edes kura ei haittaa!

Kävin äsken allekirjoittamassa vuokrasopparin. Muutto huhtikuussa muutaman korttelin päähän, eli ei tarvitse muuttaa rakkailta kotikulmilta pois :slight_smile: Fiilis 105/5

Lumikko - 17:45, 8.3.2015 »
Biciolli - 15:05, 8.3.2015 » Tasa-arvo ei tarkoita samanlaisuutta. Monet naiset tykkäävät hemmottelusta ja monet kunnon miehet tykkäävät hemmotella naisia. Edllisessä työpaikassa oli kivaa kun meidän lounasporukassa oli nainen, joka arvosti sitä, että me vanhat herrat avasimme oven, odotimme että hän isuutuu ensin, kaadoimme juoman lasiin, autoimme takin päällle ...
Ollilla menee tässä sekaisin yksilöt ja viiteryhmät. Tasa-arvo liittyy siihen, miltä eri viiteryhmien asema näyttää tilastoissa. Sillä ei ole juurikaan tekemistä sen kanssa, mitä joku yksilö pitää itselleen soveliaana kohteluna.
Eikä mene. Kirjoitin mielestäni aika selvästi yksilötason tasarvosta ja viittasin Munarkin asenteeseen. En puhunut mitään viiteryhmistä enkä tilastoista.

Åffinity ajokuosissa…jos sitä huomenna kurittaisi itseään ja suhaisi sillä töihin.

nysimum - 19:54, 8.3.2015 » Fiilis 105/5
Ei tartte hävetä. Kaiken maailman massityypit voi leveillä Dura Aceilla, mut 105 on ajokoiran valinta.

Hehee, arvasin että joku tarttuu tohon, mutten jaksanut korjata. Semminkään kun 105 aiva hyvä.

nysimum - 19:54, 8.3.2015 » Kävin äsken allekirjoittamassa vuokrasopparin. Muutto huhtikuussa muutaman korttelin päähän, eli ei tarvitse muuttaa rakkailta kotikulmilta pois :) Fiilis 105/5
Vähän kyllä ootin et oisit muuttanu esim Rovaniemelle.

Edit. Älkää suunnitelko tänne muuttamissa ees kännis saati läbäl.

Siivosin duunis itelleni vaatekaappia ja löysin kolme lekaa valkkaria.
Esimiehen luvalla ns parempaan talteen :slight_smile:
Myöhemmin myötätuuli ja sliksit, voi pojat sitä fiilistä.

Rallirane 1 - Minä 0.

Eka kerta kun ei nouse Murrican Classiceille rengas sitten millään konstilla. Viimeisenä keinona kumiset tubeless vannenauhat mutta ne perkeleet livahtaa aina jostakin kohtaa vanteen reunalta ulos. No, ilmat pysyy sisällä joten muhikoon nyt sitten pari päivää tollasellaan ja sitten uudelleen teippien kanssa.

Tänään kesäpyörä pääsi pois kellarista. Välitykset tuntu loppukesästä vähän kevyemmiltä, mutta tästä se taas lähtee.

^^mikkä jenkkiklassiset?

itellä schwalben tl-gummit olleet iiseimmät nostaa so far.

^Noi on AC MTB Race Tubeless 29 kiekoista taannoin puretut kehät. 28mm leveät, jolla saattaa tässä tapauksessa olla merkitystä. Kaikki aiemmat gummit mukaanlukien Smörgarit ja Ice Spikerit on nouseet ihan tosta vaan.

E: rengas siis taittuva Snakeskin versio

FixiVihaaja - 10:30, 8.3.2015 » GoExpo: Väkeä paljon, tarjonta heikko.
Mestoille joskus puolenpäivän jälkeen, tuntui silloin että väkeäkin oli jo aika vähän. Yläkerran kamerapuoli suorastaan tragikoomisen kuollut. Paljon kivaa Kirurgeille ja heidän Maksukyvylleen (Punainen Canyonin maantieohjus herätti tunteita), kaupunkipyöräilykulttuurihipsturille/oheistuotteiden/komponenttien tsekkailijalle oli aikalailla Pelago ja täts it. Pinkkimusta spoke nähty livenä. Se oli kyllä siisti.

GoExpossa vierailin Pelagon osastolla, ja siellä on kyllä aina yhtä aidon iloinen meininki. Good.